Blinking a small lamp at an entering call
عالي
متوسط
ضعيف
Blinking a small lamp at an entering call
[ سلام به گروه سوني اريکسون بابا يکي به ما بگه اين فريمور هارو چطور ميشه نصب کرد من خيلي تازه واردم به کمکتون احتياج شديد دارم ممنون ميشم منو راهنمايي کنيد اينم ايميلم هستش با تشکر سعيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فريمورها رو گوشي نصب نميكنن بايد اونا رو با برنامه هك رو گوشي فلش كني تا به فريمور ديگه تبديل كني!!!اين اموزش رو هم بخون هر چي لازم داشت بايد دانلود كني
راستي نگفتي كه مدل گوشيت چي هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!![]()
با سلام
چند تا سوال داشتم من پچ مربوط به رادیو رو زدم حالا وقتی دکمه مدیا پلیر ر میزنم رادیو روشن میشه.
چجوری میتونم وقتی این دکمه رو میزنم همون مدیا پلیر روشن بشه و و رادیو رو هم ار منو اصلی بدون هنزفری داشته باشم؟
ویه سوال دیگه اینکه چجوری میشه بعد از وارد کردن یه پچ دوباره بشه به حالت اولی یا قبل از پچ برگردوند ؟
با تشکر
بهناز جان شما بر روي setting گوشي خودتون برو و در تب General به دنبال Music button بگرد بر روي اون برنامه اي که مي خواهي با زدن کليد موسيقي اجرا شود رو انتخاب کن
و اما براي سوال دوم شما پچ را مانند زماني که مي خواي نصب کني انتخاب کن و عمليات را طي کن در آخر زماني که يک سوال yes و No مي پرسه گزينه yes رو بزن
دوست عزيز به سوالات جواب دادن اينم برا اين سوالت از اين پچ استفاده كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!![]()
كسي اينجا ميتونه پچي معرفي كنه كه فرمت ضبط ويدئو در k800 رو به MPEG4 تبديل كنه؟
وجود نداره برای این فرمت ولی با فرمت mp4 وجود داره خواستی بگو بزارم برات فریمورتم بگو
عزيز همونه ديگه :
فريمور من مدل R8BF003 هست مدل Main هم Generic هست.
راستي براي نصب پچ روي اينن گروه بايد Main و Pach رو با هم add كنيم و بعدش هم روي گزينه فلش كليك كنيم درسته؟
Last edited by cico; 27-04-2008 at 13:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)