کاری به اعتقادات شما ندارم، چون اختلاف نظر ما در مورد مسافرت مخفیانه این مخلوقات هوشمند به زمین هست نه امکان وجود یا تعدادشون...نوشته شده توسط mohsen_1363
البته این نکته رو قبلا بارها دوستان دیگر تذکر داده بودند و من فقط یادآوری کردم![]()
کاری به اعتقادات شما ندارم، چون اختلاف نظر ما در مورد مسافرت مخفیانه این مخلوقات هوشمند به زمین هست نه امکان وجود یا تعدادشون...نوشته شده توسط mohsen_1363
البته این نکته رو قبلا بارها دوستان دیگر تذکر داده بودند و من فقط یادآوری کردم![]()
این پدیده (که مربوط میشه به 4-5 ماه پیش)، مورد توجه گسترده قرار گرفت و همون موقع توسط دانشمندان و متخصصین هواشناسی خیلی ساده توضیح داده شد و حل شده... (تفاوت یه پدیده واقعی با خیلی از مشاهدات یوفو که اینجا مطرح شده همینه که این یکی رو همه می بینن و میشه در موردش نظر دقیق/قطعی داد، و دیگری رو صرفاً یه نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیده، و نمیشه فهمید که آیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده، یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر، یا اینکه کلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده... و یا اینکه فرازمینی ها بودن!) .. بهرحال:
اصطلاحاً به این نوع ابر میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (hole punch یا fall streaks) که گاهی در نتیجه نفوذ توده هوای سرد بوجود میاد ... متخصصین هواشناسی شیوه تشکیل این ابرها رو می دونند که اساساً در نتیجه تعادل بین بلورهای یخ و قطرات آب هستش که با وجود سرمای شدید، هنوز یخ نبسته اند... غلظت رطوبت در میانه ابر بیشتر میشه و پایین تر میاد، در نتیجه اون شکل خاص رو می گیره.. بعد از مدتی هم بخش میانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه و جلوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خود می گیره (عکس زیر و عکسهای ضمیمه)...
*اگه دوست دارید یه پدیده به همین اندازه زیبا و به همین اندازه مشکوک ببینید، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کنید... یه پدیده طبیعی و زیبای دیگه که چقدر هم ادعاهای عجیب و غریب باعث شده!
با سلام به همه دوستان ;
آدرس زیر حاوی تکه فیلم جالبی هست که ادعا شده امریکا در سال 1962 روی مریخ فرود اومده نه در 1975:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه از نظر من یه پدید زمانی میشه روش قضاوت کرد که از نظر علمی اثبات شده باشه . نه اینکه پدیده بی پایه و اساسه یا اینکه جهان بر پایه فیزیک بنا شده .
بلکه جهان قراره با فیزیک توصیف بشه (علم) . خوب بعضی ها قبول ندارن . خلاصه کلام .
بهتره این بحث تموم بشه و بریم سراغ همون یوفو و ... (تا پست های بیشتری پاک نشده)
این مورد آخری هم که دوستمون seymour توصیح دادن از روی فیلم کاملا مشخ بود که هیچ شیئ وجود نداره ... فقط یه چیزی مثل ابر وجود داره که از داخل محو میشه و به شکل حلقه در میاد ... خوب نکنه یوفو های جدید بصورت گاز انتقال پیدا می کنن .
--------------------------------------
خداییش من قبل تر ها تصویر های بهتری می دیدم از یوفو ها ... که بعضیهاشو خودم مونده بودم ...شکل جدیدی از یوفوها قضاوت به عهده دوستان
مشخصه که یکنفر رفته در یک منطقه با دوربین تصویر برداری کرده و بعدا با ویرایش تصویر یوفو رو روش گذاشته ... برای متوجه شدن قضیه کافیه به فیلم اول توجه کنید ... فوکوس ها اصلا با هم نمیخونن و وقتی زوم میکنه روی جسم مخصوصا واضح میشه که شیئ و محیط جدا هستن .
در مورد شیوه های برتر یوفو سازی هم میتونید به این لینک سری بزنید ... مطالب جالبی داره ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad Hosseyn; 09-03-2010 at 02:14.
سلام
دوستان توصیه میکنم مستند Ancient Aliens رو ببینن . خیلی جالبه ! البته بیشتر مطالبی که گفته میشه توی همین تاپیک دوستان در موردش بحث کردن ولی خیلی از مطالب رو در کنار هم و هدف دار مطرح میکنه . خلاصه دیدنش خالی از لطف نیست .
خداییش من قبل تر ها تصویر های بهتری می دیدم از یوفو ها ... که بعضیهاشو خودم مونده بودم ... نمونش همین دوتا که دوستمون گذاشتن ...[/COLOR]
مشخصه که یکنفر رفته در یک منطقه با دوربین تصویر برداری کرده و بعدا با ویرایش تصویر یوفو رو روش گذاشته ... برای متوجه شدن قضیه کافیه به فیلم اول توجه کنید ... فوکوس ها اصلا با هم نمیخونن و وقتی زوم میکنه روی جسم مخصوصا واضح میشه که شیئ و محیط جدا هستن .با سلام خدمت دوستان
من نمیدونم چرا بعضی ها اگه در مورد چیزی اطلاعات ندارن یا چیزی رو که قبول ندارند ، بدون اینکه مدرکی بیارن ، فقط میخوان بگن نه
بعدش شروع به مثال زدن و ارائه نظرهای شخصی میکنند
شبکه fox news رو فکر میکنم همتون ، از اسم و اعتبارش شنیده باشید
و فکر میکنم این شبکه به اندازه کافی متخصص مجرب داشته باشه که فرق یه عکس جعلی
با اصلی رو تشخیص بده تا اونو تو اخبارش پخش کنه و حیثیت خبریش رو زیر سوال نبره ؟
این اتفاق هم مربوط به 20 مارچ 2008 هست
و نمونه های دیگری نیز در مکزیک و سایر شهر ها دیده شده که در همین ویدو خبری نمونه عکس هایی نیز پخش شده
دوستانی که مایل دیدن اطلاعات بیشتر در مورد این نوع یوفوها هستند این نوع یوفو ها
UFO DRONEنام دارند
که بایه سرچ کوچیک تو گوگل یا یوتیوب روشن تر میشید
لینک دانلود ویدو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن این اخرین پست من تو این تاپیک هست امیدوارم تو این مدت جای کسی رو تنگ نکرده باشم
بدرود
Last edited by mohsen_1363; 09-03-2010 at 05:35.
Edited by Marichka
لطفا موارد خلاف تاپیک رو نقل قول نکنید و فقط از دکمه یاستفاده بفرمایید!
محسن جان شما هم اگر تاپیک رو از ابتدا مطالعه کنی (به خصوص پست های آقا بابک و seymour) متوجه میشی که یک جریان یوفوسازی توسط عده ای آدم بیکار به وجود اومده که از زمان بیگ بنگ تا الان کلی مدرک و عکس و داستان درست کردند و هنوز هم به کارشون ادامه میدن...نوشته شده توسط mohsen_1363
اگر میبینی من یا دوست دیگری بعد از اینهمه یوفو تقلبی دیگه به عکسهای جدیدتر اعتقادی نداریم و حتی اونها رو مسخره میدونیم دلیلش بی اعتبار شدن کل این قضیه به خاطر دورغگویی ها و صحنه سازیهای فراون هست، نه بی احترامی به شما که عکس رو گذاشتی تا بررسی بشه
نکته دیگه اینکه بعضی دوستان از جریان توطئه قدرتهای بزرگ در مخفی کردن موضوع یوفوها صحبت میکنند ولی از کنار جریان مسخره یوفوسازی (حداقل در مورد اون مواردی که بعد از بررسی همه قبول داریم جعلی بوده) به راحتی عبور میکنند و نمیگن هدف این جریان چیه؟
اگر شما هم قبول کنید که عده ای بیکار (من به توطئه اعتقاد ندارم) پشت بسیاری از مدارک و داستان های منتشر شده هستند، شاید دفعه بعد فیلم یا عکسی رو که میگذارید از نظر خودتون هم قابل بررسی باشه و چند کلمه در مورد اون چیزی که میبیند نظر بدید و نقدش کنید.
![]()
بنده چند سالی هستم با دوربین های دیجیتال کار میکنم ... تصویری که شما گذاشتید کاملا مشخص بود که جعلیه ... چون تو اون موقعیت این دید کلوزآپ و زوم های دقیق و کاملا آرام خیلی تعجب آوره. انگار طرف داشته فیلم سینمایی میگرفته . + اینکه این فیلم بردار هم مثل اینکه زیاد حوصله نداشته سوژه به این باحالی رو ... فقط یک دقیقه فیلم ؟؟؟!!
کیفیت بالای فیلمبرداری هم نشون میده همه چیز از قبل آماده بوده .
ما دلیل و مدرک هم رو می کنیم شما می گی از سر تعصبه یا بی اطلاعیه ...
یه لینکی هم بود تو این صفحه فک کنم در مورد عکسهای یوفو ... 90درصد اونها شامل اون قضیه ای میشه که بابک عزیز توضیح داده بودند ... همون درب قابلمه و ... .
از این مدل تصاویر زیاد دیدیم و بسیاریشو علائم تقلبی بودن رو دارن .... اما قبلا تصاویر جالب تر بود ... یوفو هم یوفو های قدیم![]()
صرفاً گرافیک کامپیوتری هستند ... خود سازنده اش هم انتهای ویدئو این رو ذکر کرده (و البته به شکل طعنه آمیزی، در عنوان هر دو فایل هم واژه CG به معنای گرافیک کامپیوتری ذکر شده!) ... اگه به YouTube دسترسی دارید، میشه حتی طراحی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرافیکی که سازنده از روش انیمیشن نهایی رو درست کرده رو هم دید...
اینها همه برمی گردن به همون مورد اول که یکسال پیش ساختگی بودنش اثبات شده (ویدئوها بالا هم 2007 هستند) .. نمی دونم ویدئو رو کامل دیدید یا نه، اما اساساً موضوع برنامه این هستش که دو نفر بازرس خصوصی توسط اعضای یک فوروم استخدام شده اند تا مشخص بشه که محلی که این تصاویر گرفته شده کجاست تا شاید اینطوری هویت فرد مشخص بشه.. همین.. یعنی صرفاً از این نظر جالب بوده..
تیتر برنامه (cold case) هم اشاره به همین داره:cold case یعنی پرونده ای که بدلیل خاصی (اینجا: یافتن فردی که عکسها رو ساخته) دوباره باز شده... و ضماً خود مجری هم در دقیقه پایانی ویدئو میگه که "این کلیپ سال پیش رد (debunk) شد"...
این شایعه یوفوهای نازی (اصطلاحاً Reichsflugscheiben) بیشتر البته به ساخت بشقاب پرنده توسط نازی ها مربوطه تا ارتباط هیتلر با یوفوها (=بیگانه ها؟ -- چون گفتید "با کمک فنآوری اونها").. ضمناً ادعای مذکور، اعتبار بسیار اندکی داره و هیچ سند و مدرک معتبری در این زمینه ارائه نشده، و اغلب درحد داستانهای تخیلی و حکایت های مورد علاقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های آلمانی باقی مونده و پایه علمی اندکی دارن.. باز اگه موردی هست، بگو تا روش بحث کنیم...
(من البته براساس همون صفحه/لینک عرض می کنم) شک دارم ارزشش رو داشته باشه که زیاد به وبلاگی که گفتید بها بدیم: جدا از اینکه ایرادات ناشیانه داره (مثلاً نویسنده نمیدونه که Antarctica همون قطب جنوبه، و نه یه محل خاص در قطب جنوب!! ضمن اینکه املاش هم غلط اندر غلطه؛ نوشته انتراتیکا --- یا پاراگراف چهارم اصلاً بحث تبدیل واحدهای سرعت یه صفر کم داره و بی ربط شده!!)... بهرحال ترجمه ای از این متن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اما دوست ایرانی مون جایی هم که دلش خواسته تخیل(!) به خرج داده و مثلاً مدعی شده که هیتلر بعد جنگ رفته آرژانتین؛ در حالیکه در همون قسمت متن اصلی، هیچ اشاره ای به اسم هیتلر نشده! ..
در مورد عکسها هم من یه مرور سطحی که کردم (جدا از بعضی عکسها که بوضوح ساختگی هستند و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته شده)... مثلاً عکسی که ادعا شده هیتلر و یه بشقاب پرنده رو نشون میده، در واقع فوتوشاپی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.. یا عکس بشقاب پرنده روس روبروی کوه، فوتوشاپی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... عکسی هم به نام لازار گذاشته که اشاره اش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده که راجع بهش صحبت کرده ایم... (من اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته ام: وقتی در مورد چیزی که میشه صحتش رو چک کرد دروغ گفته میشه، چطور انتظار دارند اونچه نمیشه صحتش رو چک کرد باور کنیم؟!!)
پست های مشابه (با مضمون اغراق ناشیانه!): تردید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ویدئوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - موزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Last edited by seymour; 09-03-2010 at 14:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)