تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 148 از 358 اولاول ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,471 به 1,480 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohsen_1363
    شما به شکلش اعتراض داشتی منم خیلی واضح و صریح جوابمو گفتم
    چرا اتفاقا من هم شکل های متفاوتی دیدم که هیچ شباهتی باهم نداشتن واینکه با چند تمدن رو به رو هستیم
    من هم مثل شما بی اطلاع هستم
    ولی احتمالا یک نوع نیستند
    واسطه اونایی که یکم به دین معتقدند باید بگم
    این سوال از حضرت علی (ع) پرسیده شد در مورد اینکه به غیر از ما در این جهان مخلوغات هوشمند دیگری هم زندگی میکند
    وایشون در جواب گفتند بله ،چهل نوع حیات دیگر نیز وجود دارد
    کاری به اعتقادات شما ندارم، چون اختلاف نظر ما در مورد مسافرت مخفیانه این مخلوقات هوشمند به زمین هست نه امکان وجود یا تعدادشون...
    البته این نکته رو قبلا بارها دوستان دیگر تذکر داده بودند و من فقط یادآوری کردم

2. 5 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایجاد دایره ای نورانی در ابرهای اسمان روسیه
    پخش از شبکه rt مسکو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:
    این پدیده (که مربوط میشه به 4-5 ماه پیش)، مورد توجه گسترده قرار گرفت و همون موقع توسط دانشمندان و متخصصین هواشناسی خیلی ساده توضیح داده شد و حل شده... (تفاوت یه پدیده واقعی با خیلی از مشاهدات یوفو که اینجا مطرح شده همینه که این یکی رو همه می بینن و میشه در موردش نظر دقیق/قطعی داد، و دیگری رو صرفاً یه نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیده، و نمیشه فهمید که آیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده، یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر، یا اینکه کلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده... و یا اینکه فرازمینی ها بودن!) .. بهرحال:

اصطلاحاً به این نوع ابر میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (hole punch یا fall streaks) که گاهی در نتیجه نفوذ توده هوای سرد بوجود میاد ... متخصصین هواشناسی شیوه تشکیل این ابرها رو می دونند که اساساً در نتیجه تعادل بین بلورهای یخ و قطرات آب هستش که با وجود سرمای شدید، هنوز یخ نبسته اند... غلظت رطوبت در میانه ابر بیشتر میشه و پایین تر میاد، در نتیجه اون شکل خاص رو می گیره.. بعد از مدتی هم بخش میانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه و جلوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خود می گیره (عکس زیر و عکسهای ضمیمه)...

*اگه دوست دارید یه پدیده به همین اندازه زیبا و به همین اندازه مشکوک ببینید، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کنید... یه پدیده طبیعی و زیبای دیگه که چقدر هم ادعاهای عجیب و غریب باعث شده!

4. 15 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

با سلام به همه دوستان ;
    آدرس زیر حاوی تکه فیلم جالبی هست که ادعا شده امریکا در سال 1962 روی مریخ فرود اومده نه در 1975:
    کد:

6. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

پس به نظر شما هر چیزی که با فیزیک نشه فرمولی براش پیدا کرد
    بی پایه واساسه
    اگه یه روزی تو علم ما توجیهی پیدا نکرد چی ؟ یعنی بالاتر از از علم بشریت بود یا اصلا تو قانونهای فیزیک ما جای نگرفت یعنی فیزیک ما گنجایش اون علم رو نداشته باشه
    اون وقت چی؟ نمبشه گفت متا فیزیک حتما بهش میگن علم غیر فیزیک.
    به نظر شما خداوند تمام علوم رو بر مبنای فیزیک ما بنا کرده. من که فکر نمیکنم
    نه از نظر من یه پدید زمانی میشه روش قضاوت کرد که از نظر علمی اثبات شده باشه . نه اینکه پدیده بی پایه و اساسه یا اینکه جهان بر پایه فیزیک بنا شده .

بلکه جهان قراره با فیزیک توصیف بشه (علم) . خوب بعضی ها قبول ندارن . خلاصه کلام .

بهتره این بحث تموم بشه و بریم سراغ همون یوفو و ... (تا پست های بیشتری پاک نشده )

این مورد آخری هم که دوستمون seymour توصیح دادن از روی فیلم کاملا مشخ بود که هیچ شیئ وجود نداره ... فقط یه چیزی مثل ابر وجود داره که از داخل محو میشه و به شکل حلقه در میاد ... خوب نکنه یوفو های جدید بصورت گاز انتقال پیدا می کنن .
    --------------------------------------
    شکل جدیدی از یوفوها قضاوت به عهده دوستان
    خداییش من قبل تر ها تصویر های بهتری می دیدم از یوفو ها ... که بعضیهاشو خودم مونده بودم ...

مشخصه که یکنفر رفته در یک منطقه با دوربین تصویر برداری کرده و بعدا با ویرایش تصویر یوفو رو روش گذاشته ... برای متوجه شدن قضیه کافیه به فیلم اول توجه کنید ... فوکوس ها اصلا با هم نمیخونن و وقتی زوم میکنه روی جسم مخصوصا واضح میشه که شیئ و محیط جدا هستن .

در مورد شیوه های برتر یوفو سازی هم میتونید به این لینک سری بزنید ... مطالب جالبی داره ...

کد:
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 09-03-2010 at 02:14.

8. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان توصیه میکنم مستند Ancient Aliens رو ببینن . خیلی جالبه ! البته بیشتر مطالبی که گفته میشه توی همین تاپیک دوستان در موردش بحث کردن ولی خیلی از مطالب رو در کنار هم و هدف دار مطرح میکنه . خلاصه دیدنش خالی از لطف نیست .

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

خداییش من قبل تر ها تصویر های بهتری می دیدم از یوفو ها ... که بعضیهاشو خودم مونده بودم ... نمونش همین دوتا که دوستمون گذاشتن ...[/COLOR]

مشخصه که یکنفر رفته در یک منطقه با دوربین تصویر برداری کرده و بعدا با ویرایش تصویر یوفو رو روش گذاشته ... برای متوجه شدن قضیه کافیه به فیلم اول توجه کنید ... فوکوس ها اصلا با هم نمیخونن و وقتی زوم میکنه روی جسم مخصوصا واضح میشه که شیئ و محیط جدا هستن .
    با سلام خدمت دوستان
    من نمیدونم چرا بعضی ها اگه در مورد چیزی اطلاعات ندارن یا چیزی رو که قبول ندارند ، بدون اینکه مدرکی بیارن ، فقط میخوان بگن نه
    بعدش شروع به مثال زدن و ارائه نظرهای شخصی میکنند
    شبکه fox news رو فکر میکنم همتون ، از اسم و اعتبارش شنیده باشید
    و فکر میکنم این شبکه به اندازه کافی متخصص مجرب داشته باشه که فرق یه عکس جعلی
    با اصلی رو تشخیص بده تا اونو تو اخبارش پخش کنه و حیثیت خبریش رو زیر سوال نبره ؟
    این اتفاق هم مربوط به 20 مارچ 2008 هست
    و نمونه های دیگری نیز در مکزیک و سایر شهر ها دیده شده که در همین ویدو خبری نمونه عکس هایی نیز پخش شده
    دوستانی که مایل دیدن اطلاعات بیشتر در مورد این نوع یوفوها هستند این نوع یوفو ها
    UFO DRONEنام دارند
    که بایه سرچ کوچیک تو گوگل یا یوتیوب روشن تر میشید
    لینک دانلود ویدو
    کد:

در ضمن این اخرین پست من تو این تاپیک هست امیدوارم تو این مدت جای کسی رو تنگ نکرده باشم
    بدرود
    Last edited by mohsen_1363; 09-03-2010 at 05:35.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Edited by Marichka

لطفا موارد خلاف تاپیک رو نقل قول نکنید و فقط از دکمه ی استفاده بفرمایید!

نقل قول نوشته شده توسط mohsen_1363
    در ضمن این اخرین پست من تو این تاپیک هست امیدوارم تو این مدت جای کسی رو تنگ نکرده باشم
    محسن جان شما هم اگر تاپیک رو از ابتدا مطالعه کنی (به خصوص پست های آقا بابک و seymour) متوجه میشی که یک جریان یوفوسازی توسط عده ای آدم بیکار به وجود اومده که از زمان بیگ بنگ تا الان کلی مدرک و عکس و داستان درست کردند و هنوز هم به کارشون ادامه میدن...

اگر میبینی من یا دوست دیگری بعد از اینهمه یوفو تقلبی دیگه به عکسهای جدیدتر اعتقادی نداریم و حتی اونها رو مسخره میدونیم دلیلش بی اعتبار شدن کل این قضیه به خاطر دورغگویی ها و صحنه سازیهای فراون هست، نه بی احترامی به شما که عکس رو گذاشتی تا بررسی بشه

نکته دیگه اینکه بعضی دوستان از جریان توطئه قدرتهای بزرگ در مخفی کردن موضوع یوفوها صحبت میکنند ولی از کنار جریان مسخره یوفوسازی (حداقل در مورد اون مواردی که بعد از بررسی همه قبول داریم جعلی بوده) به راحتی عبور میکنند و نمیگن هدف این جریان چیه؟

اگر شما هم قبول کنید که عده ای بیکار (من به توطئه اعتقاد ندارم) پشت بسیاری از مدارک و داستان های منتشر شده هستند، شاید دفعه بعد فیلم یا عکسی رو که میگذارید از نظر خودتون هم قابل بررسی باشه و چند کلمه در مورد اون چیزی که میبیند نظر بدید و نقدش کنید.

12. 6 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بنده چند سالی هستم با دوربین های دیجیتال کار میکنم ... تصویری که شما گذاشتید کاملا مشخص بود که جعلیه ... چون تو اون موقعیت این دید کلوزآپ و زوم های دقیق و کاملا آرام خیلی تعجب آوره. انگار طرف داشته فیلم سینمایی میگرفته . + اینکه این فیلم بردار هم مثل اینکه زیاد حوصله نداشته سوژه به این باحالی رو ... فقط یک دقیقه فیلم ؟؟؟!!
    کیفیت بالای فیلمبرداری هم نشون میده همه چیز از قبل آماده بوده .

ما دلیل و مدرک هم رو می کنیم شما می گی از سر تعصبه یا بی اطلاعیه ...

یه لینکی هم بود تو این صفحه فک کنم در مورد عکسهای یوفو ... 90درصد اونها شامل اون قضیه ای میشه که بابک عزیز توضیح داده بودند ... همون درب قابلمه و ... .

از این مدل تصاویر زیاد دیدیم و بسیاریشو علائم تقلبی بودن رو دارن .... اما قبلا تصاویر جالب تر بود ... یوفو هم یوفو های قدیم

14. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شکل جدیدی از یوفوها قضاوت به عهده دوستان

لینک دانلود ویدوها باحجم مجموع 2مگ
    صرفاً گرافیک کامپیوتری هستند ... خود سازنده اش هم انتهای ویدئو این رو ذکر کرده (و البته به شکل طعنه آمیزی، در عنوان هر دو فایل هم واژه CG به معنای گرافیک کامپیوتری ذکر شده!) ... اگه به YouTube دسترسی دارید، میشه حتی طراحی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرافیکی که سازنده از روش انیمیشن نهایی رو درست کرده رو هم دید...

شبکه fox news رو فکر میکنم همتون ، از اسم و اعتبارش شنیده باشید
    و فکر میکنم این شبکه به اندازه کافی متخصص مجرب داشته باشه که فرق یه عکس جعلی
    با اصلی رو تشخیص بده تا اونو تو اخبارش پخش کنه و حیثیت خبریش رو زیر سوال نبره ؟
    این اتفاق هم مربوط به 20 مارچ 2008 هست
    و نمونه های دیگری نیز در مکزیک و سایر شهر ها دیده شده که در همین ویدو خبری نمونه عکس هایی نیز پخش شده
    دوستانی که مایل دیدن اطلاعات بیشتر در مورد این نوع یوفوها هستند این نوع یوفو ها
    UFO DRONEنام دارند
    که بایه سرچ کوچیک تو گوگل یا یوتیوب روشن تر میشید
    لینک دانلود ویدو
    اینها همه برمی گردن به همون مورد اول که یکسال پیش ساختگی بودنش اثبات شده (ویدئوها بالا هم 2007 هستند) .. نمی دونم ویدئو رو کامل دیدید یا نه، اما اساساً موضوع برنامه این هستش که دو نفر بازرس خصوصی توسط اعضای یک فوروم استخدام شده اند تا مشخص بشه که محلی که این تصاویر گرفته شده کجاست تا شاید اینطوری هویت فرد مشخص بشه.. همین.. یعنی صرفاً از این نظر جالب بوده..

تیتر برنامه (cold case) هم اشاره به همین داره:cold case یعنی پرونده ای که بدلیل خاصی (اینجا: یافتن فردی که عکسها رو ساخته) دوباره باز شده... و ضماً خود مجری هم در دقیقه پایانی ویدئو میگه که "این کلیپ سال پیش رد (debunk) شد"...

16. 12 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گفته شده هیتلر در زمان خودش با یوفو ها در تماس بوده
    که با کمک تکنولوزی اونها تونسته چندین بشقاب پرنده نیز تولید کنه که تولیدشون
    ادامه هم داره

منبع این وبلاگ رو من قرار دادم که میتونید متن کامل داستان رو بخونید و عکسهاشم چیزه که من دو سه تاشو اپ کردم
    کد:
    این شایعه یوفوهای نازی (اصطلاحاً Reichsflugscheiben) بیشتر البته به ساخت بشقاب پرنده توسط نازی ها مربوطه تا ارتباط هیتلر با یوفوها (=بیگانه ها؟ -- چون گفتید "با کمک فنآوری اونها").. ضمناً ادعای مذکور، اعتبار بسیار اندکی داره و هیچ سند و مدرک معتبری در این زمینه ارائه نشده، و اغلب درحد داستانهای تخیلی و حکایت های مورد علاقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های آلمانی باقی مونده و پایه علمی اندکی دارن.. باز اگه موردی هست، بگو تا روش بحث کنیم...

(من البته براساس همون صفحه/لینک عرض می کنم) شک دارم ارزشش رو داشته باشه که زیاد به وبلاگی که گفتید بها بدیم: جدا از اینکه ایرادات ناشیانه داره (مثلاً نویسنده نمیدونه که Antarctica همون قطب جنوبه، و نه یه محل خاص در قطب جنوب!! ضمن اینکه املاش هم غلط اندر غلطه؛ نوشته انتراتیکا --- یا پاراگراف چهارم اصلاً بحث تبدیل واحدهای سرعت یه صفر کم داره و بی ربط شده!!)... بهرحال ترجمه ای از این متن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اما دوست ایرانی مون جایی هم که دلش خواسته تخیل(!) به خرج داده و مثلاً مدعی شده که هیتلر بعد جنگ رفته آرژانتین؛ در حالیکه در همون قسمت متن اصلی، هیچ اشاره ای به اسم هیتلر نشده! ..

در مورد عکسها هم من یه مرور سطحی که کردم (جدا از بعضی عکسها که بوضوح ساختگی هستند و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته شده)... مثلاً عکسی که ادعا شده هیتلر و یه بشقاب پرنده رو نشون میده، در واقع فوتوشاپی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.. یا عکس بشقاب پرنده روس روبروی کوه، فوتوشاپی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... عکسی هم به نام لازار گذاشته که اشاره اش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده که راجع بهش صحبت کرده ایم... (من اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته ام: وقتی در مورد چیزی که میشه صحتش رو چک کرد دروغ گفته میشه، چطور انتظار دارند اونچه نمیشه صحتش رو چک کرد باور کنیم؟!!)

پست های مشابه (با مضمون اغراق ناشیانه!): تردید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ویدئوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - موزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Last edited by seymour; 09-03-2010 at 14:32.

18. 13 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •