عزیز توی تشعشعات هسته ای نابود شد بنده خدا !
به نظرت کسی حاضر میشه بره اونو نجات بده ؟! ( خودت باشی میری وسط اون همه تشعشعات هسته ای ؟!!)
بعدشم اون صحنه ی آخر که چشماش سفید میشه یعنی مرد دیگه .
عزیز توی تشعشعات هسته ای نابود شد بنده خدا !
به نظرت کسی حاضر میشه بره اونو نجات بده ؟! ( خودت باشی میری وسط اون همه تشعشعات هسته ای ؟!!)
بعدشم اون صحنه ی آخر که چشماش سفید میشه یعنی مرد دیگه .
اون آخرشو خوب نفهمیدم که به غیر از گز و گریکس و بقیه بچه ها کاپیتان پرایس هم مرد یا نه؟
البته تو دموی اون قسمت هر چی دوربینو روش می بردم اسمش کنارش نمیومد.پس یعنی مرده؟
Captain Price تو قسمت های CoD بوده ! حالا پدربزرگش . یا خودش. مثلا تو CoD 1 اگه یادت باشه تو ماموریت خرابکاری در ناو جنگی Tirpitz کاپیتان Price یعنی کشته میشد ولی در شماره بعد در ماموریت های آخر جنگ نیز حضور داشت. به هر حال سرنوشت اصلیش در Call of Duty Modern Warfare 2 مشخص خواهد شد.
مرد دیگه... مگه ندیدین اون روسه هی شوک می داد بعد دید فایده نداره مشت زد رو شکمش.
شاید یه کمی قدیمی شده ولی باز هم میشه بازی کرد. این هم جای همه لپ تاب ها که به صورت عکس هست. اسم هر مرحله رو هم نوشتم که چند تا توش میشه لپ تاب پیدا کرد. اگه هر 30 تا لپ تاب رو پیدا بکنین گلوگه بینهایت میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من تو يكي از مرحله ها موندم!
اسمش اينه: no fighting in the war room
همون مرحله اي 10 دقيقه وقت دارم تا جلوي زاخائف رو بگيرم تا بمب ها رو نفرسته
من با سه نفره ديگه ام و بعد از اينكه همه رو ميكشم و ميرم جلو به يك در بسته ميرسم
اون در بسته اينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[URL="http://imageupload.ir/view.php?image=c7b0e6b214ae238b01bba6617e36625f.jp g"][/URL
دوست عزیز اونجا مرحله یکی مونده به آخر هست .
شما باید بری اونجایی که توی نقشه علامت زده .
بعد میخوری به یه بن بست .
بعد روی دیوار سمت چپ عکس یه بمب هست .
شما باید بری اونجا و یه بمب کار بزاری و دیوار رو تخریب کنی و .... ( ادامه ی مرحله )
برو اینجا مود BoT رو دانلود کن میتونی افراد Fake اضافه کنیكمك فوري مي خواستم :
من دوتا كامپيوتر رو بوسيله كابل كراس شبكه كردم . چطور مي شه بازي رو طوري شبكه كرد كه دوتا كامپيوتر باهم باشند و با دشمن بجنگند ؟ اصلا نميشه توي MultiPlayer بازي سرباز دشمن آورد. كسي هست كمك كنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش تو p30 که نمی شه لینک داد.اون تیکه رو که نقطه چین گذاشته رو جدا بنویس که بفهمیم چیه...برو اینجا مود bot رو دانلود کن میتونی افراد fake اضافه کنی
یعنی واقعا می شه ربات ساخت؟رو یه سیستم؟اگه بشه که آخرشه...
تمرین می کنیم و دیگه تو گیم نتا ...
به جای اون نقطه چین بنویس F i l e F r o n t البته به هم چسبیده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)