ابن نقشه که فقط در map loader ورژن 1 موجود است شامل راه های اصلی بدون جزییات است و خیلی قابل استفاده نیست.
ابن نقشه که فقط در map loader ورژن 1 موجود است شامل راه های اصلی بدون جزییات است و خیلی قابل استفاده نیست.
دوست عزیز گفتیم صدای n95 با کیفیته نه اینکه دیگه صدای n73 کیفیت نداره. اتفاقا هم از نظر بلندی و هم کیفیت عالیه...
ببین دوست عزیز یا n73 شما n73 نبود یا اینکه مقایسه بلد نبودی بکنی ( اکولایزرهای n73 رو تا آخر بالا بردی تا گوشت رو اذیت کنه ؟ ) صدای n73 بلندتر از n95 ... من زودتر از شما تست کردم. در ضمن طوری حرف میزنی انگار خیلی آپ تو دیت هستی . محض اطلاع وقتی نوکیا n95 رو تازه معرفی کرده بود ( یعنی اون موقع که کسی اصلا نمیدونست n95 یعنی چی ؟ ) من تو این فروم تاپیک معرفی زدم:
لطفا به تاریخ تاپیک توجه کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی منظورت از محمد کیه ؟ خوب آقا مهران سرشون شلوغه شما خودت یه دستی بکش و یه نظارتی بکن.
اصلا بلندی صدا فاکتور مهمی نیست به نظر من . چون n95 اونقدر مشخصه های برتری داره که بلندی صداش اگه ضعیف هم بود زیاد اهمیت نداشت ... به هر حال ممنون از اطلاعات درستتون...
من آنتی ویروس میخوام.
هیچکی تون نصب نکرده ؟![]()
من تا حالا 100 بار این چنین پست هایی رو خوندم
ک
صدای n73
بیشتره
خودمم
امتحان کردم
بلندی صدای 73n
از n95 بیشترهههههههههههههههه!!!!!!!! !!!!!!
به نظر من n95 خیلی خوبه فقط یه مشکل دارم باهاش اونم اینکه قسمت که روی هدفن گوشی وصل میشه و باید
موقع پخش mp3کار کنه اصلا کار نمیکنه فقط صدا از هدفن میاد
چطوری اینو باید راه بندازیم
در کل ولی ازش راضیم
سلام دوستان قدیمی من. منو که به خاطز دارین. حدود 2 ماه بود هم مسافرت بودم و هم مادربرد 250 هزارتومنیم سوخته بود. الانم دارم از کافی نت صحبت می کنم. ان95 رو هم خیلی وقته گرفتم و هم قبل اینکه گرفته باشم خیلی اطلاعات دقیق در مورد بلندی صدا و دوربین و... از انواع و اقسام مجلات خوندم و دارم و اگه زخمتی بکشین و برگردین صفحات اول فروم می تونین بخونین.
تجربه های شخصی و همچنین تجربه هایی که از مجلات و از سایرین داشتم
صداش در برابر ان73 کمه. کیفیت و بلندی صداش به دبیلو800 نمی رسه (هدفون)
دوربینش عالیه.
باتریش فوق العاده بد 2 روزدووم میاره اگه باهاش زیاد کار بشه
کشوش لق می شه بعد مدتی
چون لامپ و ال ای دی زیاد داره داغ می کنه (یکم)
هدفونش نسبت به سری واکمن خودم یعنی دبیلو800 کم میاره
وضوح ال سی دی فوق العاده خوب حیف نایلونی روش نداره. ال سی دیش خیلی راحت روش خش می افته
کلید گالری و شاتر دوربینش کمی بدتر از سونی اریکسونه زیاد خوب و باحال و اورگونومیک طراحی نشده
خلاصه خیلی عالیه و ایرادات مهمی که داره می تونم بگم اینه:
باتریش ضعیف
لق شدن کشوش
صدای هدفون کم
همین و بس
زنگ بنفش بادمجونی خیلی بهتر و شکیل تر از کرمیه. من 3 تا ان95 خریدم وعوض کردم
البته یه چیزی رو هم بگم بعضی وقتها که حرفه ای تر کار می کنم کنار هم بودن دکمه C و قرمز مزاحمم می شه می بینی که دستم می خوره به دکمه قرمز به جای C و کل برنامه بسته می شه
Last edited by Help118; 09-09-2007 at 21:05.
ان95 ولی همچی گوشی ای که به یک میلیون و هفتصد بیارزه نمی ارزه که اولش اینقده جنجال بالاش بود. ای کاش تاچ اسکرین هم بود. ولی اند گوشی هاست
ایراداتش رو از نظر من بازم متذکر می شم
باتری ضعیف
لق شدن کشو
صدای هدفون کم
سلام دوستان
با تشکر فراوان از همه دوستانی که زحمت کشیدن و جواب سوالات مرا دادند ، در رابطه با استفاده از ان 95 من به یک مشکل دیگه هم برخوردم که اگر راهنماییم کنید ممنون می شم . مسئله این است که گوشی من زمانی که ازش استفاده نمی کنم و در حالت استند بای قرار داره ساعت و تاریخ رو نشون می ده و بطور مطلق خاموش نمی شه . در صورتیکه گوشی های قبلی که داشتم بعد از چند دقیقه نمایش ساعت و تاریخ کاملا خاموش می شدند . هر چه در تنظیمات هم بررسی کردم و تغییر دادم فرقی نکرد . فقط حالت power saver داره که بعد از خاموش شدن صفحه تاریخ و ساعت و علامت قفل کی پد را همیشه نشون میده . چکار می شود کرد که صفحه در حالت استند بای کاملا خاموش بشه ؟؟؟؟
دوست عزیز در سمت چپ هنز فری یک دکمه کوچک غیر فعال کننده دارد که باید به سمت بالا باشد مال شما پایین است آن را بالا بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)