نه ، در كل ميگم . يعني نميشه مثلا فونت فارسي روش ريخت يا ...
نه ، در كل ميگم . يعني نميشه مثلا فونت فارسي روش ريخت يا ...
دوستان عزیز شرمنده. با اجازه می خوام فعلا کانالو عوض کنم و این دوستمونو یخورده بشورم.بابا یه خورده فک کن با عقلت جور در میاد که psp بخواد 8گیگ حافظه داخلی داشته باشه اونم سلیم اون جوری به جای اینکه لاغر شه باید چاق تر هم شه مگه می خوای روش به جای فریم ور ویندوز نصب کنی
سلیم تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه
یه خورده از اونی که تو کلته استفاده کن
who the hell do you think u r you goddammit ? you'd better get off your high horse or I'll do it myself. know what you're sayin' and watch your goddamn mouth before it gets too late.
مگه فکر کردی حافظه فلش حجمش چقدره که تو PSP Slim جا نشه... هان ؟؟؟؟
به قول آقای مازیار .. لطفا از چیزی که اطلاع ندارید در موردش حرف نزنید.
اول برو تو این لینک یه نگاه به حافظه ی فلش 32 گیگ بنداز. می بینی که شبیه همین حافظه های معمولی ولی با حجم 32 گیگ. مثل اینکه پیشرفت تکنولوژی رو دست کم گرفتی بچه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا در مورد سی پی یوی 80 هسته ای چیزی شنیده بودی ؟
و اینم بهتون بگم که PSP slim حافظه داخلی 8 گیگابایتی داره... آره درست شنیدی 8 گیگ حافظه ی داخلی:
ویرایش:
بیش از 1000 تا سایت خارجی رو گشتم و همشون 8 گیگ حافظهی داخلی رو تایید کردن. اینم یکی دیگش:
سونی برا اینکه از بازارهای جهانی عقب نمونه دست به یه همچین کارای دیوانه واری می زنه. این که حالا چیزی نیست... حالا کسی به قدرت پردازنده Cell پلی استیشن 3 پی نبرده ببینه چه غولیه واسه خودش وشما داری در مورد 8 گیگ حافظه ی داخلی حرف می زنی ؟ کجای کاری ؟
در ضمن ایندفعه رو به خاطر بر و بچه های این سایت می بخشم و دفعه ی دیگه
Watch your trap. got it
برای اطلاعات بیشتر کافیه تو گوگل بنویسید:
psp 8GB internal flash
Last edited by Shadow of Destiny; 09-10-2007 at 02:23.
اینم یه چند تا دیگش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو برای اینکه ابهام به طور کامل از بین بره. تو یه سایت خارجی هم در این مورد سوال کردم که نتیجه شو بعدا می گم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کافی بود ؟
برنامه اي هست كه باهاش بشه بازيهاي psp رادر pc بازي كرد.اگر وجود داره اسم آن رابگيد يا لينك آن را بزاريد.
باتشكر از شما دوستان.![]()
h0ly crap dude lol ...cool down
they just Kidz.
peace ...
پس psp معمولي چند گيگ حافظه داخلي داره ؟
Last edited by phrshad; 09-10-2007 at 12:13.
چنین چیزی وجود خارجی نداره زحمت نکش
Agreed.h0ly crap dude lol ...cool down
they just Kidz.
فرشاد جان .. سایتی که معرفی کردی چیزی در مورد حافظه داخلی نگفت...
PSp های 1000 فقط 32 مگ رم دارن ولی PSP های 2000 .. 64 مگ رم. که مربوط به بارگذاری سریع تر بازی می شه.
همین الان اون سایت خارجی که می گفتم تایید کرد که این لینک ها مربوط به قبل از رلیز شدن بوده..
Psp هیچ حافظه ی درونی 8 گیگابایتی نداره...
کی گفت داره ؟بزنید تو گوشش.
پی اس پی معمولی يک حافظه ناچيزی داره که اون هم برای نصب فريم ور هست.پس psp معمولي چند گيگ حافظه داخلي داره ؟
دنبال چيزی نگرد.
همین الان اون سایت خارجی که می گفتم تایید کرد که این لینک ها مربوط به قبل از رلیز شدن بوده..زيادی داری تند ميری عزيزم.
Psp هیچ حافظه ی درونی 8 گیگابایتی نداره...
کی گفت داره ؟بزنید تو گوشش.
مگه نگفتم کسايی که اطلاع چندانی ندارن بهتره نظر ندن؟
مگه نگفتم این حافظه 8 گيگ فقط شايعه بوده؟ این حرفايی که زدی برای چی بود؟
دوست داری يک کاری کنم کم بياری. اما نه.
هر انسانی اشتباهاتی ميکنه. اشکالی نداره بزرگ ميشی يادت ميره
در ضمن در مورد اندازه و مقايسه حافظه ها هم اشتباه ميکنی. اگه همه ی حافظه ها اندازه فلش بود که من تو کامپيوترم از اونا ميزاشتم. ارزونتر بود. نه؟
حافظه های پی اس پی هم با همه ی اینها تفاوت داره. برای پی اس پی قبل از اینها يک هارد 8 گيگابايتی بيرونی آمده بود. اما بزرگ بود.
بازم بگم؟
Last edited by mazi_z_PSP; 09-10-2007 at 19:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)