اینم یه سری نقشه های باحال جنرال زیرو
آقای منصوری نظرتون در مورد مدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Reborn The Last Stand
چیه
اینم یه سری نقشه های باحال جنرال زیرو
آقای منصوری نظرتون در مورد مدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Reborn The Last Stand
چیه
Last edited by abed_0567; 14-03-2011 at 14:05.
به نظر من یکی از بر تر ین ها بود ولی مشکل همیشگی ارور معروف جنرالها بسیار درونش مشاهده شد
بعضی او قات بعضی از مد ها چند تیم بیشتر ندارند بر ای اینکه تمام مد ها را داشته باشید به تر تیب زیر عمل کنید :
بر ای اینکه کلیه تیمها را داشته باشید پس از نصب مد دلخو اه این فایل 2 کیلو بایتی را کپی پیس کنید در داخل پو شه نصب بازی جنرال زرو :
به طور مثال به آدرس زیر :
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour
لینک فایل :
حجم :2 کیلو بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر همه
سلام اقای منصوری من این پستو چندی هست که دارم دنبال می کنم
ولی اخراشو ندیده بودم نمی دونستم شما هم هستین اقای منصوری ولی اصل به فروم توی سایت شما دقت نکرده بودم که بچه هاهستن اونجا
من با اقای حسینی خیلی رابطه از توی یاهو داشتم ولی باشما نه
جالا خوشحالم که این پست مفید وارزش مند بوجود امده
راستی بد نیست که یک سری هم به سایت خودتون بزنین وضهیت یاهوتون توی سایت خودتون حرچند یک بار ان باشه خوبه![]()
سلامن برهمه
خدای خیفه که این پست رحا بشه
از اقای منصوری یک درخواست دارم اونم اینه که اموزش گام بگام -- یا به ابارتی ساخت مود جنرال رو برای تمام الاقه مندان به جنرال بزارن
الاقلکن اگه واقعن وقتشو ندارید الاقلکن یک کاردیگه بکنید اموزششو بسازید بعد به فروش برسونید این جوری شما هم الکی کاری نکردید خواهشن
من خودم قریب به5ساله روی -- جنرال دارم کارمی کنم یک1سالیه که وقت نکردم روش کاربکنم
خدای اگه کسی میبود دست مارو بگیره این زمانی که ماگزاشتیم الکی به هدرنمی رفت
بچه ها تور خدا این پستو ول نکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما هم بیااین
بچه ها من قصد دارمکه یک تیم تشکیل بدیم یک مد ملی درست کنیم که همه الاقه مندان به این بازی از اون استفاده بکنن اگه خدا بخواد از ماه دوم بهار من می تونم وقط زیادی روی این بازی بزارم اون وقت دیگه چیزی نمی تونه جولوی پیشرفت ما بشهمیدونید دل من از این می سوزه که ما همیشه مسرف کننده هستیم بابا بیااید تولید کننده باشید بخدا اوف داره خدارو شکر که یکی مصل اقای منصوری وحسینی هستن که ابروی ما از این بیشتر نره
ما خواهیم امد
سلام
دو ست من بسیار از شما سپاسگزارم من مد تهاست که این مو ضوع را پیشنهاد دادم ولی ددو ستان زیادی استقبال نکردند و حتی مختصر آموزشی رو هم شر و ع کردم ولی ....
تیم ما کلا به صورت مشترک در تمام انجمن هات چه انجمن وب سایت خودمون و چه اینجا فعالیت داریم آقای حسینی هم یکی از دو ستان خوب و فعال ما هستند ما مد تهاست سر گرم تهیه و ساخت یک بازی با نام نبر د نهایی هستیم و به خاطر همین کمتر در خد مت دو ستانیم ولی من واقعا پیشنهاد شما را با کمال میل می پذیر م و از همه دو ستان خو اهشمی کنم دست به دست هم بدید و در این کار فعال باشید من به و بسایتها و انجمن های کشور های خیلی زیادی سر میزنم و در اونها فعالیت دارم حتی در ساخت کنترا 008 هم که یک سایت روسی اند نیز کمک های بهشون کردیم ....دو ستان همه اونها انسجام و همکاری بسیار خوبی در ساخت مد و مدل و اسکر یب نویسی دارند حتی اغلب شون یک مد ملی بر ای خودشون ساختند ...و لی دو ستان ایر انی متا سفانه فقط مصر ف گرا شدند ..
اگر تیمی رو تشکیل بدید و تعدادتون حداقل به هفت نفر برسه من حتما از همه جهات حتی مدل تکسچیر و بافتها و صدا و هر چیز دیگر ی که لازم باشه ساپورتتون می کنم و این رو هم باید بگم دو ستان همه این بانکی که الان در دست تیم ماست به راحتی به دست نیا مده و خیلی هاشو ن را از سا یتهای معتبر خرید اری کردیم ولی بنا بر اینکه تیم ما قصد کمک و همیاری رو داره تا حد امکان از این بابت حتما کمک خواهیم کرد .
با کمال تشکر مدیر تیم :AFM RAYAN
منصوری
اقا محسن کارت درست
اگه میخواهد فایل tga رو باز کنید باید برنامه برنامه Ulead Photo Explorer 8.5 Trial رو داشته باشید.
فایل tga یک تصویر است
سلام اقای منصوری
بله درجریان کمک شما برای ساخت کنترا0087هستم وفعالیت هایتان درسایت های ساخت مد بله می دونم که شما کار های بسیار سختی رو انجام دادین تا به این مرحله رسیدین حقیقتشو بخواین خیلی ها از مد وار ارما گدون شما انتقاد کردن من خودم این مدو دارم
هم چنین پچ تکمیلی شو من این انتقاد هارو رد می کنم
به دلیل این که من خودم چند ساله که جنرالو -- می کنم ومی دونم که بسیار -- جنرال سخت هست مخصوص برای ما ایرانی ها که با زبان انگلیسی مشکل فراوارن داریم شما خوب می دونید که کو چک ترینم اشتباه دربرنامه نویسی این بازی با ارور مواجه می شه کسانی که از مد شما انتقاد می کنن درک چنین کار سختی را ندارند وفقد کسانی می توانن بطور جامع نظر بدن که جنرال را تا حالا چند باری لاقلکن -- کرده باشن من کار شما را دروار ارما گدون تحسین میکنم واقعن کار بسیار مشکلی اگر هم که هوش مصنوی دروارارماگدون تعریف کرده باشین واقعن کاربسیار سختی رو انجام دادین ممخصوص اگه هوش مصنوی دروارد2رو درست کرده باشین هم چنین طراهی تعدادی ازساختمون های ایران .
ولی اقای منصوری من از بازی نبرد نهای شما درجریان هستم
ولی خدای ئقیق نه!
ولی مطمعن هستم که شما دراین کارجدیدتون تلاشی بسیار بیشتر را درحال انجام هستین
ولی من درفکر یک بازی فراطر از یک بازی زود گزر وبازی که بعد از مدتی دل مصرف کننده را بزند هستم
من به فکر بازی هستم که اگرهم خیلی پرمحتوا نباشد یا زیبا از نظر گرافیلیکی ولی میتواند مورد استقبال صد ها هزار نفر چه بسا میلیون ها الاقه من به بازی های انلاین واستراتژِک باشد
ولی هنوز نمی دانم تا چه اندازه می تواند این پرو ژه عملی شود
این پروژه نه از نظرگرا فیک یا سا خت یک مد بلکه از نظر خصوصیت نوع بازی انلاین ان خواهد بود
چون من هنوز چنین بازی را سراق ندارم که اگر چنین بازی را بتوان درست کرد می توان درامد بسیار زیادی ازان هم بدست اورد
ولی یکی دیگراز این مشکلایت مپ بازی هست من هنوز نتوانستم یک مپ بسیار بزرگ تر از مکپی که در درساخت جنرال هست بسازم شما تا نسیتی از حدی که برای شما درساخت مپ جنرال هست بیشتر بسازین؟
ساخت مپ درپروژی که من درفکر دارم یک شرط بسیار بزرگ هست
البته من چند ترفند براش سراق دارم ولی خدای نمی دونم قابل اجرا هست
حقیقتو بخواین پروژه ها درعمل 100درجه فرق می کنن ولی خدای دقیق نمی دونم تا چه هد می شه جلو رفت ولی من الان وقت ندارم روش کارجدی رو شروع کنم شاید ازبرج2بتوانم کاررا بطور جدی شروع کنم
من درحال حاضر برروی یکی از پای های مهم کاردارم کم بیش کارمی کنم اونم 3Dهست
ولی اگراین پروژه بدرستی به هدف برسه واقعن یک افتخاربرای ایران وهم چنین یک منبع درآمد بسیار بزرگ خواهد بود به اومید خدا
راستی من از غلط های املائی خودم بسیار شرمنده هستم
درزم سال نو بر تمام ایرانیان و آزادگان والا خصوص تمام کسانی که به -- وبازی جنرال و وصله های ان الاقه دارن مبارک![]()
راستی یک چیزی کسی واWAR ARMAGEDDONرو بازی نمی که پچ تکمیلیشو چتور
چون من با یوزر های که دیدم کسی بازی نمی کنه راستی اقای منصوری من به اقای حسینی گفتم چرا فقط از ها ماچی برای انلاین استفاده می کنید ایشون گفت چون دیگر نرم افزاری ها مارا ساپرت نمی کنن
ولی من با گیم رنجر این کارو کردم بدون مشل کارمی کن تازه پچ های دیگه هم با گیم رنجر کار می کنه بدون مشکل
تعجب می کنم که با گیم رنجر بچه هارو تشویق نکردین ایکون همون ایکون جنرال ولی بازی متفاوت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)