فرشاد چی شد ؟ کجا رفتی؟؟![]()
فرشاد چی شد ؟ کجا رفتی؟؟![]()
شب تست نکردم ولی خودم که افتادم رو آسیاتک فکر نکنم تاثیری روی سرعتم داشته باشه قبلا روز تست کردم کار میکرد ولی برا دانلود شبانه تست نکردم
یه اکانت تست کریو دارم از قبلا خیلی سرعتو خوب میکنه ولی هر 3دقیقه ای یک بار قطع میشه
Last edited by farshad0123; 27-08-2014 at 15:18.
نه اقا اینجوریا نیست سرعت دانلودش 240-250.یه سوال امکان داره که ISP رو HACKکرده باشه ؟؟؟؟؟ چون مخابرات کلا امنیتش کمه.این رفیقه ما هم کلا تو مبحث هکینگ فعالیت داره.یه با ایمیل خود منو هم ---- کرد.
نه رفقا این سایت شبانه همچین جالب نیست ولی یکم تاثیر داره.مثلا سرعت تک کانکشن من بود 90 با اکانت تست شد 110.
سلام
با اجازه یه توضیحی بدم
یه برنامه ای هست به اسم یور فریدوم.... سرور و آی پی رو عوض میکنه....که البته سرعت به شدت پایینه و بیشتر بدرد وبگردی میخوره
اعصاب میخواد تا باهاش کار کنی.... مثلا 512 سرعتش میشه 5 تا 6 یا 1 مگ میشه 10
پلیس پنیر فتا هم هیچ کاری نمیتونه بکنه.... اونجوری که نشون میده, نیستن....مگر اینکه مخابرات پیدات کنه و بعد به پلیس فتا بگه که بیان سراغت
در کل روش های بیخطری هم هست
موفق باشید
اگه همینایی که پشتیبانی بخوان کارشناس مخابرات باشن و امنیتشو حفظ کنن که این رفیق ما کل اکانتیگشون رو میتونه بهم بریزه.یه سوال امکان hackهست؟ چون سرویسش 512 ولی سرعت دانلود 240-250 واقعا برام عجیبه به هر حال عصری میرم دنبالش ببینم میشه چیزی از زیر زبونش کشید.
اگه میشه در مورد اون روش های بی خطر هم توضیح بدید.ممنون
منظورم جی پی آر اس هست با یه برنامه دانلودر مناسب برای گواشی
اقا اون که خودمم میدونم اونم سرعت دور و بر 15تا 20 دارم میگم با سرویس 512 تا 250 سرعت انلود اونم مفت می گرفت الان هر چی دارم پاچه خواریشو میکنم نمیگه فقط بهم گفت سرعتت که 2 هست میتونم تا 600 اونم مفت کاری کنم دانلود کنی شما اطلاع نداری.الان واقعا مغزم در تعجبه یه سوال امکان ---- هست؟؟؟؟؟؟؟
1عدد سیم کارت رایتل
2_1گوشی 3g
3-برنامه ------ مترون
برید از نت 512 رایتل حالش رو ببرید
4روز 15 گیگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)