تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1479 از 4105 اولاول ... 47997913791429146914751476147714781479148014811482148314891529157919792479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,781 به 14,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان ممنون میشم جواب سوالای منم بدید.
    مرسی

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان عیدتون مبارک
    یه مشکلی ذهنمو درگیر کرده اگه کسی میتونه لطفا منو راهنمایی کنید
    من دوره تکمیلی بسیج را گذراندم 4سال هم سابقه فعالی دارم دفترچه که پست کردم اعزام 1/2/92 شدم رفتم سپاه شهرمون اطلاعیه زدن دم در که 1/2 ظرفیت کاملا پر شده البته اینا مال قبل عیده . اینکه باید زودتر اقدام میکردم را که زودتر نمیشد چون من تا دفترچه پست کردم گفتن 1/2 پر شده وقتی هم خواستم اعزامم را بندازم عقب گفتن بدون دلیل اصلا قبول نمیکنن پلیس+10 بهم گفت تاحالا چند نفر درخواست دادن قبول نشده.
    به نظر شما من هیچ راهی ندارم بیوفتم سپاه ؟ آخه زوره برم آموزشی بخدا تو همین دوره تکمیلی هم پوستمونو کندن . جدا از اینا سپاه نزدیک خونمون خدمت میکنم . من دیگه ناامید شده بودم ام امروز یکی از دوستامو که تو سپاهه دیدم گفت اگه بری نظام وظیفه تهران مدارک بسجیتو نشون بدی میندازنت سپاه البته اون خودش هم افتاده بود ارتش 5 روز قبل از اعزام یه آشنا براش درستش کرد.
    خلاصه با این همه حرف به نظر شما من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان عیدتون مبارک
    یه مشکلی ذهنمو درگیر کرده اگه کسی میتونه لطفا منو راهنمایی کنید
    من دوره تکمیلی بسیج را گذراندم 4سال هم سابقه فعالی دارم دفترچه که پست کردم اعزام 1/2/92 شدم رفتم سپاه شهرمون اطلاعیه زدن دم در که 1/2 ظرفیت کاملا پر شده البته اینا مال قبل عیده . اینکه باید زودتر اقدام میکردم را که زودتر نمیشد چون من تا دفترچه پست کردم گفتن 1/2 پر شده وقتی هم خواستم اعزامم را بندازم عقب گفتن بدون دلیل اصلا قبول نمیکنن پلیس+10 بهم گفت تاحالا چند نفر درخواست دادن قبول نشده.
    به نظر شما من هیچ راهی ندارم بیوفتم سپاه ؟ آخه زوره برم آموزشی بخدا تو همین دوره تکمیلی هم پوستمونو کندن . جدا از اینا سپاه نزدیک خونمون خدمت میکنم . من دیگه ناامید شده بودم ام امروز یکی از دوستامو که تو سپاهه دیدم گفت اگه بری نظام وظیفه تهران مدارک بسجیتو نشون بدی میندازنت سپاه البته اون خودش هم افتاده بود ارتش 5 روز قبل از اعزام یه آشنا براش درستش کرد.
    خلاصه با این همه حرف به نظر شما من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    شما مدرک تحصیلی تون چی هست ؟ منظورم چه مقطعیه ؟؟
    اگه که میدونی این کار با آشناهای خودتون و دوستتون شدنیه برید دنبالش که بیفتین سپاه . الان برگ سفید که محل خدمت رو مشخص کرده اومده دم خونتون ؟ کجا افتادین ؟
    اگه هنوز نیومده چون 1/2 اعزامی خورده ، میتونید برید نظام وظیفه بپرسید (یا +10 هم فکر کنم بگن بهتون)
    اگه هنوز جایی مشخص نشده باشه راحت تر میتونید سپاه بیفتید ، البته چون میگید آشنا دارید اگه هم مشخص باشه محل خدمتتون شاید باز هم بتونه واستون کاری کنه ، بستگی به برش اون شخص داره
    ولی به صورت عادی و بدون واسطه و پارتی احتمالش ضعیفه ، مثلا واسه عقب انداختن زمان اعزام باید یه مشکل واقعا حاد داشته باشید تا عقب بندازن
    چند نفری رو میشناسم که علیرغم داشتن کارت تکمیلی چون اعزامشون زود افتاده بود نتونستن کاری کنن که بیفتن سپاه (البته آشنایی چیزی نداشتن !)

4. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

شما مدرک تحصیلی تون چی هست ؟ منظورم چه مقطعیه ؟؟
    اگه که میدونی این کار با آشناهای خودتون و دوستتون شدنیه برید دنبالش که بیفتین سپاه . الان برگ سفید که محل خدمت رو مشخص کرده اومده دم خونتون ؟ کجا افتادین ؟
    اگه هنوز نیومده چون 1/2 اعزامی خورده ، میتونید برید نظام وظیفه بپرسید (یا +10 هم فکر کنم بگن بهتون)
    اگه هنوز جایی مشخص نشده باشه راحت تر میتونید سپاه بیفتید ، البته چون میگید آشنا دارید اگه هم مشخص باشه محل خدمتتون شاید باز هم بتونه واستون کاری کنه ، بستگی به برش اون شخص داره
    ولی به صورت عادی و بدون واسطه و پارتی احتمالش ضعیفه ، مثلا واسه عقب انداختن زمان اعزام باید یه مشکل واقعا حاد داشته باشید تا عقب بندازن
    چند نفری رو میشناسم که علیرغم داشتن کارت تکمیلی چون اعزامشون زود افتاده بود نتونستن کاری کنن که بیفتن سپاه (البته آشنایی چیزی نداشتن !)
    مدرکم لیسانس/امروز رفتم+10 گفت هنوز محل مراجعه غیرفعاله یعنی هنوز کد نخوردم / من آشنا به اون صورت که مطمئن باشم ازش ندارم یعنی اصلا روش حساب نکردم / من شهرستانم باید برم نظام وظیفه تهران یا از نظام وظیفه شهرمون اقدام کنم چون این دوستم گفت باید از تهران اقدام کنم/ به نظر شما اگه خودم بدون پارتی بخوام کاری کنم میشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مدرکم لیسانس/امروز رفتم+10 گفت هنوز محل مراجعه غیرفعاله یعنی هنوز کد نخوردم / من آشنا به اون صورت که مطمئن باشم ازش ندارم یعنی اصلا روش حساب نکردم / من شهرستانم باید برم نظام وظیفه تهران یا از نظام وظیفه شهرمون اقدام کنم چون این دوستم گفت باید از تهران اقدام کنم/ به نظر شما اگه خودم بدون پارتی بخوام کاری کنم میشه؟؟؟
    من احتمالش رو کم میدونم که بدون آشنا بشه کاری کرد
    چون همون طور که گفتم افرادی رو میشناسم که موردی مثل شما رو داشتن و خب افتادن ارتش البته نمیدونم چقدر پیگیری کردن و سمج شدن تو این قضیه
    در مورد این که تهران باید بری یا از شهر خودتون اطلاع دقیقی ندارم ، ولی فکر میکنم از شهر خودتون بهتر جواب بگیری چون یه موقع میری تهران به شما میگن واسه چی اومدی اینجا ؟ مگه شهر خودتون نظام وظیفه نداره ؟ و از این جور حرفا . در این مورد اگه کسی هست که شهرستان باشه و با تهران رفتن مشکل خوشو حل کرده باشه بهتر میتونه راهنماییت کنه
    به هر حال نسبت به پارتی که شما داری یه درصدی احتمال داره کارت درست بشه ، اگه زیاد با اون شخص رو در واسی نداری اول از طریق اون اقدام کن ، اگه نه که خودت یکی دو روزی وقت بذار برو دنبالش تو یگان سپاه و اگه میتونی یه جوری متقاعدشون کن که واسه اون کار شخص مناسبی هستی
    اگه هم نشد توکل بر خدا کن ، اگه ارتش افتادی هم مشکلی نیس ، من یه دوستی دارم الاان ارتش خدمت میکنه ، زمان مرخصی میان دوره ش که اومده بود میگفت از آموزشی راضی هست و اصلا اون چیزی نبوده که فکرشو میکرده
    Last edited by hamidchi; 25-03-2013 at 14:19.

7. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من احتمالش رو کم میدونم که بدون آشنا بشه کاری کرد
    چون همون طور که گفتم افرادی رو میشناسم که موردی مثل شما رو داشتن و خب افتادن ارتش البته نمیدونم چقدر پیگیری کردن و سمج شدن تو این قضیه
    در مورد این که تهران باید بری یا از شهر خودتون اطلاع دقیقی ندارم ، ولی فکر میکنم از شهر خودتون بهتر جواب بگیری چون یه موقع میری تهران به شما میگن واسه چی اومدی اینجا ؟ مگه شهر خودتون نظام وظیفه نداره ؟ و از این جور حرفا . در این مورد اگه کسی هست که شهرستان باشه و با تهران رفتن مشکل خوشو حل کرده باشه بهتر میتونه راهنماییت کنه
    به هر حال نسبت به پارتی که شما داری یه درصدی احتمال داره کارت درست بشه ، اگه زیاد با اون شخص رو در واسی نداری اول از طریق اون اقدام کن ، اگه نه که خودت یکی دو روزی وقت بذار برو دنبالش تو یگان سپاه و اگه میتونی یه جوری متقاعدشون کن که واسه اون کار شخص مناسبی هستی
    اگه هم نشد توکل بر خدا کن ، اگه ارتش افتادی هم مشکلی نیس ، من یه دوستی دارم الاان ارتش خدمت میکنه ، زمان مرخصی میان دوره ش که اومده بود میگفت از آموزشی راضی هست و اصلا اون چیزی نبوده که فکرشو میکرده
    دوست عزیز از راهنماییت خیلی متشکرم حالا من تفردا میرم نظام وظیفه میپرسم ببینم اصلا میشه کاری کرد یا نه. تمام تلاشمو میکنم تا بشه بندازمش سپاه اگرم نشد که امیدوارم ارتش باشه .

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

دوستان عزیزم تو رو خدا جواب منو هم بدین

من دکترامو تابستون امسال میگیرم .

1- نسبت به بقیه چه تفاوت هایی بین افراد با تحصیلات دکتری با دیگران قائل میشوند ؟ (اگه امکانش هست یکم توضیح کامل بدین ممنون )

2- چه درجه ای میگیرم ؟

3- ایا کسری خدمت میخورم ؟ یعنی چند ماه کسری میدن ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

1- نسبت به بقیه چه تفاوت هایی بین افراد با تحصیلات دکتری با دیگران قائل میشوند ؟ (اگه امکانش هست یکم توضیح کامل بدین ممنون )

2- چه درجه ای میگیرم ؟

توی دوره اموزشی من شنیدم که فوق لیسانس داشتن فرقی به حال کسی نداره چون با لیسانسه ها هست ولی دکترا جدا هستند
    در مورد کسر خدمت هم میدونم که برداشته شده از اول سال 91 و دیگه به مدرک کسری نمیدن
    در مورد سوال های دسگه شما اطلاعی ندارم ولی مسلما با افراد لیسانس و فوق فرق دارین ، احتمالا واسه کار های ساده تر و ساعت کاری کمتر

11. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

2- چه درجه ای میگیرم ؟

الان اینجایی که من دارم خدمت میکنم (سازمان اتکا تهران) رییس پاسدار ما مدرکش دکتراس درجش هم ستوان 2 هست...

ما 24 ساعت پست 24 ساعت مرخصی هستیم ایشون هم 24 ساعت رییس پاسدار 48 ساعت مرخصی ما ماهی 1 روز مرخصی داریم ایشون هم ماهی 1 روز فرق زیادی نداره به نظر من

13. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

2- چه درجه ای میگیرم ؟

1-نگفتي دكتراي تخصصي داري يا دكتراي پزشكي ، من تا حالا دكتراي تخصصي نديدم بياد سربازي ولي تو آموزشي چندتا دكتراي پزشكي داشتيم كه به همشون يه ستوان يكي دادن راهي بيمارستان هاي ناجا كردن. هر چي هست بهتر از تمام سربازاي ديگر است مگه اين كه يه جايي بيفتي كه سرباز خيلي كم باشه ...
    2-ستوان يك يا ستوان دو
    3- كسري هيچي!!!

15. 2 کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •