چه جوری این اکانت تست رو امتحان کنیم 20 30 ثانیه بیشتر نیست سریع دی سی میشه
چه جوری این اکانت تست رو امتحان کنیم 20 30 ثانیه بیشتر نیست سریع دی سی میشه
چیزی هنوز اختراع نشده که تایم اوت رو کم کنه؟
پینگ بین 90 تا 120 پرِ تایم اوت...
یعنی حاضر بودم پینگم 300 باشه ولی تایم اوت نداشته باشم![]()
Last edited by Fiddle; 24-12-2014 at 18:47.
من 2-3 ماه دارم کاهش پینگ استفاده می کنم تایم اوت رو کاملا می بره پینگ رو هم خیلی بهتر می کنه
کلا بازی زیر رو می شه البته اگر نت با داخل کشور مشکل نداشته باشه
اگر بازی های آنلایی که سرور اش تو ایرانه راحت بازی می کنی با یه کاهش پینگ مشکلت با خارج هم حل می شه
نه بابا یه دفعه یه کاهش پینگ گرفتم که مثلا تایم اوتم رو کم کنه هم پینگم رو زیادتر کرد هم تایم اوتمو ...
ببین کل مشکل پینگ ما خروج پکت از کشور حالا دلیل ش رو ولش بخاطر هیمن برنامه های مثل پینگ زیپر و بتل گراند این ها واسه ما جواب نمی دن
از هرجا می خوای بگیری تست ش رو بگیر تست کن
تو بازهای آنلاین داخل مثل کانتر و جی تی ای و دوتا مشکل نداری ؟
اگر نداری اگر سرور یارو خوب باشه مشکلی پیش نمیاد
اقا درست شد مرسی که رسیدگی کردین مشکلی نداره من پینگم 160 بود که اومده رو 90
اکانت pblol.ir برای تست اتصال و دیدن میزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما است.
برای استفاده در بازی های آنلاین میتوانید اکانت های تست با حجم های 100 و 500 مگابایت خرید نماید.
loooooool
کلی ریا شد![]()
سرویس کاهش پینگ کاملا جواب داد برای من
4 دست با پینگ 140 بازی کردم، بدون تایم اوت!
والا من تاحالا پینگم نرفته بالا دویست به غیر از وقتی که دانلود می کنم بیشتر مواقع صدو بیسته نمی دونم مال شما چه جوریه که با کاهش پینگ تازه می شین صدو چهل
البته یک مشکلی تو تایم اوت دارم دقعه اولی که وارد بازی می شم تو یک روز بعد از چهار دقیقه از بازیم تا حدود ده دقیقه دقیقه تایم اوت می ده من مودمو ریست می کنم از بازی می رم بیرون دوباره لاگین می کنم کلا دیگه بازیم بدون تایم اوته حتی برای دستای بعدیش تا اخر همون روز
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)