farcry 2 بازی نکردم ولی در مورد moder warfare 2 باید بری تو تنظیمات گرافیک بازی درستش کنی.
farcry 2 بازی نکردم ولی در مورد moder warfare 2 باید بری تو تنظیمات گرافیک بازی درستش کنی.
احتمالا رزولیشن رو 800x600 هست . تغییرش بده درست میشه![]()
کجای بازی باید برم تنظیمات ریزولیشنش را تنظیم کنم آخه مثل بازی pes 2011 که توی start کامپیوتر تنظیماتش و
کیفیتشو درست میکردی آپشن ندارن . ممکنه اشکال از driver کارت گرافیکیم باشه؟ آخه اصلا نرم افزار گرافیک
invidia را نصب نکرد .لطفا کمکم کنید 'گیر کردم.
ممنون درست شد رزولوشنس رو 480 .640 بود .تشکر
اقا مشکل من هنوز حل نشده نمیدونم چرا و قتی farcry 2 و modern warfare 2 رو نصب کردم خودشون اتوماتیک همه تنظیماتش رو روی low گذاشتند . وقتی هم که high کرم در modern warfare صفحه کوچکتر از مانیتور و مربعی
بود و در هر دو سرعت اجرا بسیار کند و گوشه های اجزای داخل بازی زده زده و طبقه طبقه است گرافیکمم 9400 gt
و cpu dual core 2.5 و ram 2 gig. آیا مشکل از درایور کارت گرافیکی است که نصب نکردم؟
سلام به همگی
من یه مشکلی با بازی Red Faction Armageddon دارم
چکار کنم رزولیشن این بازی بهتر بشه فقط 3 تا گزینه انتخاب داره که اینها با مانیتور فلت من سازگار نیست
لینک عکس میزارم که متوجه منظورم بشین
فقط شرمنده فتوشاپ رو سیستم نداشتم حجمش رو کم کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین دوست من گاهی این مشکل به خاطر شناسایی نشدن درست کارت گرافیک یا مانتیور توسط سیستم پیش میاد برا اینکار بهت پیشنهاد میکنم از نصب درست درایور گرافیک و مانیتورت اطمینان حاصل کنی....ضمنا DX همراه بازی رو هم حتما نصب کن.
مانیتورم LG smartFlat هست
گرافیکم آپیدیت هست
توی این قضیه درست نصب شدن درایور مانیتور مهمتر هست...از اون اطمینان حاصل کن.
سلام
ویندوزم رو عوض کردم (7 ultimate) .....اکثر بازیهایی که داشتم ارور میده که یه سری فایل dll رو از دست داده ....رفتم تو اینترنت و اون فایلی که ارور داده بود رو دانلود کردم و ریختم ولی بازم یه dll جدید رو ارور میده .......نرم افزاری نیست که خودش اتومات تمام این فایلها رو تعمیر کنه و من دونه دونه دانلود نکنم!؟!؟؟!!!
Last edited by m_sport; 12-07-2011 at 15:25.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)