3 ماه پیش تو همین تاپیک چندبار گفتم ریزمصرف اشتباه نشون میده ولی کسی محل نداد
مثلا تو یک شب چندتا فیلم دانلود می کردم که کلا 4 گیگ هم نمیشدن ولی تو ریزمصرفم 7 گیگ نشون میداد !!........... همیشه همینجوری بود
3 ماه پیش تو همین تاپیک چندبار گفتم ریزمصرف اشتباه نشون میده ولی کسی محل نداد
مثلا تو یک شب چندتا فیلم دانلود می کردم که کلا 4 گیگ هم نمیشدن ولی تو ریزمصرفم 7 گیگ نشون میداد !!........... همیشه همینجوری بود
این حرف شما کاملا درست است.من طوری دیگه متوجه شدم که ریزمصرفم مشکل داره.رفتم کل حجم دانلودم(نه آپلود فقط دانلود تنها)رو از اول دوره ام تا امروز نگاه کردم مثلا شده بود 203 گیگ.بعد اومدم کل حجم دانلودم تا 15 روز قبل رو نگاه کردم دیدم مثلا شده 183 گیگ.بعد مجدد کل حجم دانلودم از 15 روز قبل تا امروز را نگاه کردم دیدم کلش مثلا شده 13 گیگ.یعنی 183 گیگ به اضافه 13 گیگ میشه 196 گیگ در صورتیکه وقتیکه کل مصرف دانلودم از روز اول دوره تا امروز را نگاه میکنم میبینم زده 203 گیگ.یعنی یک چیزی در حدود 7 گیگ این وسط طبیعی کرده بودن.حالا دیگه خدا داند آیا واقعا کلک بازی درآوردن یا اشتباهات نرم افزاری در محاسباتشان دارن.
![]()
دوستان جدیدا دیدید که وقتی تو اولین صفحه وبسایت رسمی صبانت شماره تلفنتون رو وارد میکنید تا ببینید که صبانت به این شماره سرویس میده یا نه مینویسه در مرکز شما یک سرویس جدید یا یک پیشنهاد ویژه ارایه میشود برای اطلاعات بیشتر با فلان شماره ها تماس بگیرید؟.و البته اگر همونجا هم روش کلیک کنی یک توضیحاتی داده درباره ارائه اینترنت بیسم برای مجتمعهای مسکونی و تجاری و....میخواستم بدونم کسی از دوستان از این سرویس جدید و قیمتهاش اطلاعی داره.و آیا اینکه اصلا دانلود شبانه دارن یا نه؟(حتی دانلود شبانه ای که همین قانون مسخره مصرف منصفانه رو داره)
دوستان میتونن از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پیشنهاد ویژه رو ببینن.باز معلوم نیست چه حقه ای سوار کردن و چه پولی میخواهند بگیرن.چون قیمتها رو اصلا نزده.
یه مساله دیگه که نمیدونم دقت کردید یا نه اینه که محدودیت سرعت قبل از ساعت دو بامداد ( 1:50 بامداد ) اعمال میشه!
سلام دوستان
من شاتل 3 ماهه 8 گیگ با سرعت 1 مگ دارم و دو سال هست تقریبا تمدید میکنم و این سرویس نزدیک 50 تومن وامیسته و دانلود شبانه هم ک رایگان داره ، ب نظرتون از شاتل بیام ب سمت صبانت یا نه؟ شما کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنید!!! فرصت نکردم تمام صفحات این پیج رو بخونم اما چند صفحه اخر رو خوندم انگار اکثرا ناراضی هستن دلیلش چیه؟
کلا اگه نظری در این زمینه دارید بگید ممنون میشم
خوب دلیلش واضحه . شبانه رایگان از فرهنگ صبانت حذف شده . بهمین سادگی
شما در نهایت میتونی بسته به میزان ترافیک روزانه ات مقدار محدودی دانلود شبانه یا بقول خودشون نیم بها داشته باشی.
کلا کسی رو میخوان که فقط روزی چند صفحه وب ببینه و مودمو خاموش کنه بره .
سلام.
با سرویس 2 مگ تو ساعت رایگان چند گیگ مبشه دانلود کرد؟
هر چقدر حجم داشته باشی به میزان دوبرابرش شبانه میتونی دانلود کنی
مثلا سرویس 3 گیگ میتونی 6 گیگ شبانه در یک ماه دانلود کنی بعد از اون محدود میش روی کمتر از 16 کیلوبایت و به زحمت شاید بشه 200 مگ بعد محدودیت شبی دانلود کرد
کلا اگر واسه دانلود سبانه میخوای
به قول دوست گزامی
نه !
انشاالله منم قید دانلود شبانه رو زدم و از یکماه دیگه شبانه تعطیل چون نمیصرفه از کار و درسم بزنم برایی 200 مگ!!!!
فقط هر وقت آموزش خوب از دیجیتال تاتورز برای مکس آمد دانلود کنم یا ماهی چند تا آهنگ ....یا ماهی 2...3 تافیلم معروف .. آرنولد واتزنگرز......
بهتره به شغل و درسم بچشبم . از شنس بدم اون مدت که حدودیت نبود انیمه ناروتو 33گیگ دانلود کرد بعد الان که میبینمش میبینم مضخرفه همه اش حرف میزنه
مثل اون سریالای 300 400 سمتی اون ش+ب+ک+ه های جهانی!!!!
*ا صبا قید دانلود رو بزنید و برید به زندگی و درس تون برسید . !!!!
با تشکر پشتیبانی کم فروشی صبا محدودیت.
کاکو جون حرفایی میزنی ها،درس چیست؟کار چیست؟دانلود رو بچسپ
شوخی کردم،من که دیگه از صبانت ....بعد از 6 سال امدم بیرون،یک ماهی هست مخابرات دارم،شبی 5 گیگ رو دارم !روزش یکمی فقط اذیت میکنه!مهم شبه !!!!![]()
Last edited by Ardavan; 27-10-2014 at 07:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)