تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1477 از 1783 اولاول ... 477977137714271467147314741475147614771478147914801481148715271577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,761 به 14,770 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان این مسئله رو من یکبار دیگه هم بیان کرده بودم و شاید خیلیهاتون بدونید ولی میخواهم دروغ و فریبکار بودن مسئولین صبانت رو باز هم با عنوان کردن مجدد این مساله ثابت کنم.زمانیکه قانون مسخره مصرف منصفانه شبانه از 11 شهریور امسال در صبانت به اجرا گذاشته شد منم مثل خیلی از شما دوستان به 195 شکایت کردم که در اولین جوابیه ام که صبانت بهم داد همون متن معروف رو که واسه همه میفرستاد برای منم گفته بود و در پایانش به حساب مقدار مصرف من در 3 ماه گذشته و 12 روز اخیر رو هم ذکر کرده بود که در نهایت تعجب دیدم مقادیر ذکر شده تقریبا 10 برابر مقدار مصرف من هستند دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم مقادیر دروغی هستند و از ریز مصرفم هم عکس گرفتم و فرستادم.در دومین جوابیه صبانت گفته بود که شماره تلفن مشترک صحیح است و متعلق به حساب کاربری ایشان استیعنی اصلا یک جواب بی ربط.منم سه باره نوشتم که بله شماره تلفن درست است اما مقادیر ذکر شده درست نیست.در سومین جوابیه دیدم اومدن اینبار کل مصرف من رو از اول دوره که مربوط به دیماه سال پیش بوده رو ذکر کردن و اینبار کل مصرفم با ریز مصرف مطابقت داشت.من دیدم که اینجوری فایده نداره و اینا حاضر نیستن که به اشتباهشون در اولین جوابیه اقرار کنند(حالا اشتباه یا عمدا بوده یا سهوا خدا داند)کلا یک شکایت دیگه نوشتم و کل جریان رو شرح دادم.اینبار دیدم صبانت در جوابیه گفت ما در بار اول اشتباها ریز مصرف یک مشترک دیگر را برای ایشان نوشته بودیم که از این بابت از ایشان عذرخواهی شده است قبلاو نمیدانیم که چرا این مشترک همچنان در شکایتش پافشاری دارد.اینجا بود که فهمیدم ای بابا کل مبنای این شرکت بر دروغ و کلک استوار است و اینا در اولین جوابیه اشون برای اینکه می خواستن منو جلوی 195 به عنوان یک مشترک پرمصرف جلوه بدن اون اعداد فجیع رو نوشته بودن و بعد که دیدن من دست بردار نیستم در نهایت پس از 4 بار جواب دادن به حقیقت اعتراف کردن اما بازم اونقدر بی شرم و دروغگو بودن که نوشته بودن قبلا بابت این اشتباه از ایشان عذرخواهی شده.خلاصه عزیزان من وقتیکه من با چشمای خودم دیدم اینا تو روز روشن دارن دروغ میگن تا ته خط این شرکت رو رفتم.اما نکته جالبش اینجا بود که کارشناس 195 که فهمیده بود اینا دروغ گفتن درباره ریزمصرفم واضح به من گفت صبانت لازم نبوده برای تبرئه خودش بیاد مقدار مصرف شما رو دستکاری کنه و دروغ اعلام کنه.آخه خود ما این قانون رو وضع کرده بودیم و در هر صورت شکایت شما مردود بوده

3 ماه پیش تو همین تاپیک چندبار گفتم ریزمصرف اشتباه نشون میده ولی کسی محل نداد

مثلا تو یک شب چندتا فیلم دانلود می کردم که کلا 4 گیگ هم نمیشدن ولی تو ریزمصرفم 7 گیگ نشون میداد !!........... همیشه همینجوری بود

2. 3 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

3 ماه پیش تو همین تاپیک چندبار گفتم ریزمصرف اشتباه نشون میده ولی کسی محل نداد

مثلا تو یک شب چندتا فیلم دانلود می کردم که کلا 4 گیگ هم نمیشدن ولی تو ریزمصرفم 7 گیگ نشون میداد !!........... همیشه همینجوری بود
    این حرف شما کاملا درست است.من طوری دیگه متوجه شدم که ریزمصرفم مشکل داره.رفتم کل حجم دانلودم(نه آپلود فقط دانلود تنها)رو از اول دوره ام تا امروز نگاه کردم مثلا شده بود 203 گیگ.بعد اومدم کل حجم دانلودم تا 15 روز قبل رو نگاه کردم دیدم مثلا شده 183 گیگ.بعد مجدد کل حجم دانلودم از 15 روز قبل تا امروز را نگاه کردم دیدم کلش مثلا شده 13 گیگ.یعنی 183 گیگ به اضافه 13 گیگ میشه 196 گیگ در صورتیکه وقتیکه کل مصرف دانلودم از روز اول دوره تا امروز را نگاه میکنم میبینم زده 203 گیگ.یعنی یک چیزی در حدود 7 گیگ این وسط طبیعی کرده بودن.حالا دیگه خدا داند آیا واقعا کلک بازی درآوردن یا اشتباهات نرم افزاری در محاسباتشان دارن.

4. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان جدیدا دیدید که وقتی تو اولین صفحه وبسایت رسمی صبانت شماره تلفنتون رو وارد میکنید تا ببینید که صبانت به این شماره سرویس میده یا نه مینویسه در مرکز شما یک سرویس جدید یا یک پیشنهاد ویژه ارایه میشود برای اطلاعات بیشتر با فلان شماره ها تماس بگیرید؟.و البته اگر همونجا هم روش کلیک کنی یک توضیحاتی داده درباره ارائه اینترنت بیسم برای مجتمعهای مسکونی و تجاری و....میخواستم بدونم کسی از دوستان از این سرویس جدید و قیمتهاش اطلاعی داره.و آیا اینکه اصلا دانلود شبانه دارن یا نه؟(حتی دانلود شبانه ای که همین قانون مسخره مصرف منصفانه رو داره)
    دوستان میتونن از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پیشنهاد ویژه رو ببینن.باز معلوم نیست چه حقه ای سوار کردن و چه پولی میخواهند بگیرن.چون قیمتها رو اصلا نزده.

6. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه مساله دیگه که نمیدونم دقت کردید یا نه اینه که محدودیت سرعت قبل از ساعت دو بامداد ( 1:50 بامداد ) اعمال میشه!

8. 2 کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام دوستان
    من شاتل 3 ماهه 8 گیگ با سرعت 1 مگ دارم و دو سال هست تقریبا تمدید میکنم و این سرویس نزدیک 50 تومن وامیسته و دانلود شبانه هم ک رایگان داره ، ب نظرتون از شاتل بیام ب سمت صبانت یا نه؟ شما کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنید!!! فرصت نکردم تمام صفحات این پیج رو بخونم اما چند صفحه اخر رو خوندم انگار اکثرا ناراضی هستن دلیلش چیه؟
    کلا اگه نظری در این زمینه دارید بگید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب دلیلش واضحه . شبانه رایگان از فرهنگ صبانت حذف شده . بهمین سادگی
    شما در نهایت میتونی بسته به میزان ترافیک روزانه ات مقدار محدودی دانلود شبانه یا بقول خودشون نیم بها داشته باشی.
    کلا کسی رو میخوان که فقط روزی چند صفحه وب ببینه و مودمو خاموش کنه بره .

11. 8 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    با سرویس 2 مگ تو ساعت رایگان چند گیگ مبشه دانلود کرد؟

13. این کاربر از tik.tak32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    با سرویس 2 مگ تو ساعت رایگان چند گیگ مبشه دانلود کرد؟
    هر چقدر حجم داشته باشی به میزان دوبرابرش شبانه میتونی دانلود کنی
    مثلا سرویس 3 گیگ میتونی 6 گیگ شبانه در یک ماه دانلود کنی بعد از اون محدود میش روی کمتر از 16 کیلوبایت و به زحمت شاید بشه 200 مگ بعد محدودیت شبی دانلود کرد
    کلا اگر واسه دانلود سبانه میخوای
    به قول دوست گزامی
    نه !

15. 4 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

خوب دلیلش واضحه . شبانه رایگان از فرهنگ صبانت حذف شده . بهمین سادگی
    شما در نهایت میتونی بسته به میزان ترافیک روزانه ات مقدار محدودی دانلود شبانه یا بقول خودشون نیم بها داشته باشی.
    کلا کسی رو میخوان که فقط روزی چند صفحه وب ببینه و مودمو خاموش کنه بره .
    انشاالله منم قید دانلود شبانه رو زدم و از یکماه دیگه شبانه تعطیل چون نمیصرفه از کار و درسم بزنم برایی 200 مگ!!!!
    فقط هر وقت آموزش خوب از دیجیتال تاتورز برای مکس آمد دانلود کنم یا ماهی چند تا آهنگ ....یا ماهی 2...3 تافیلم معروف .. آرنولد واتزنگرز......
    بهتره به شغل و درسم بچشبم . از شنس بدم اون مدت که حدودیت نبود انیمه ناروتو 33گیگ دانلود کرد بعد الان که میبینمش میبینم مضخرفه همه اش حرف میزنه
    مثل اون سریالای 300 400 سمتی اون ش+ب+ک+ه های جهانی!!!!

*ا صبا قید دانلود رو بزنید و برید به زندگی و درس تون برسید . !!!!

با تشکر پشتیبانی کم فروشی صبا محدودیت.

17. این کاربر از RealFlow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

انشاالله منم قید دانلود شبانه رو زدم و از یکماه دیگه شبانه تعطیل چون نمیصرفه از کار و درسم بزنم برایی 200 مگ!!!!
    فقط هر وقت آموزش خوب از دیجیتال تاتورز برای مکس آمد دانلود کنم یا ماهی چند تا آهنگ ....یا ماهی 2...3 تافیلم معروف .. آرنولد واتزنگرز......
    بهتره به شغل و درسم بچشبم . از شنس بدم اون مدت که حدودیت نبود انیمه ناروتو 33گیگ دانلود کرد بعد الان که میبینمش میبینم مضخرفه همه اش حرف میزنه
    مثل اون سریالای 300 400 سمتی اون ش+ب+ک+ه های جهانی!!!!

*ا صبا قید دانلود رو بزنید و برید به زندگی و درس تون برسید . !!!!

با تشکر پشتیبانی کم فروشی صبا محدودیت.
    کاکو جون حرفایی میزنی ها،درس چیست؟کار چیست؟دانلود رو بچسپ
    شوخی کردم،من که دیگه از صبانت ....بعد از 6 سال امدم بیرون،یک ماهی هست مخابرات دارم،شبی 5 گیگ رو دارم !روزش یکمی فقط اذیت میکنه!مهم شبه !!!!
    Last edited by Ardavan; 27-10-2014 at 07:46.

19. 2 کاربر از Ardavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •