روشن که هست کابل شبکه وصل هست چراغ شبکه هم روشن نمیشه دوست عزیزم؟ اگه نه مودم رو ریست کنید از محل تعبیه شده پشت مودم.
Andro-Sdk T00l's
روشن که هست کابل شبکه وصل هست چراغ شبکه هم روشن نمیشه دوست عزیزم؟ اگه نه مودم رو ریست کنید از محل تعبیه شده پشت مودم.
Andro-Sdk T00l's
سلام بچه ها اعلام خرابی که کردم صبح پا شدم ديدم تلفن هم قطع شده:-S طبيعيه؟برای رانژه خطه؟چقد اينجوری موند زنگ بزنم پشتيبانی؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام/کوالیتی سرویس رو فعال کنم تو مودم؟اربردش چی هست؟
تشکر...
حتی چراغ adsl هم روشن نمیشه!
یه مودم دیگه امتحان کردم، مشکلی نداشت
یعنی با ریست درست میشه؟![]()
سلام qos همونطور که از اسمش پیداست برای کیفیت سرویسه از یه رنج خاص تا یه رنج خاص که تو جزییاتش میتونید تغییرات رو اعمال کنید.= برای اینترنت ایران فعالش نکنید.مگر حالت دیفالت بزارید چون احتمال قطع و صل شدن اینترنت تو ساعات شلوغی و کم سرعت بالا میره
Andro-Sdk T00l's
Adsl. که روشن نشه احتمال عیب بیرونی هست اما لن که روشن نشه شخص مودم خرابه واسه همین لن رو پرسیدم.
بله احتمال ریست درست شدن هست .ریست که شد هنوزز هم کلید ریست رو فشرده نگه دارید تا چراغ پاور قرمز بشه. نشد باید اپدیتش کنید در صورتی که لن بالا نمیاد باید دومرتبه پروگرام بشه مودم که اگه کارانتی ندارید از روشهایی که پشتیبانی سایت میگه باید عمل کنید .و پروگرام کنید.
Andro-Sdk T00l's
دوستان مودم من linksys هست میخواستم بدونم چحوری میشه پورت فوروارد کرد توش چون هیچ سایتی توضیح نداده اگه یکی برام توضیح بده ممنونش میشم مثلا گفته پورت 5500 و tcp رو واردکن چجوری؟؟ توی قسمت پورت linksys
3 قسمت داره single port -port range - port trigering
single port دو قسمت داره external , internal
port range دو قسمت start,end
port triger هم start,end
دسستون درد نکنه
سلام
یه فنی بود که از روی مودم میزدی snr خطت میرفت بالا اونو میشه بگید
بعد یه چیز دیگه مودم رو یه چند وقتیه آپدیت نکردم اگه سایت به روز میشناسید بگید
DSL-2520U d-link
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)