تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1477 از 1635 اولاول ... 477977137714271467147314741475147614771478147914801481148715271577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,761 به 14,770 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوست عزیز علت قیمت بالای g1 x ، سنسور با سایز بزرگ این دوربین هست و اگر مزایا و برتری های این سنسور نسبت به سنسور کوچک g15 را بدانید اصلا حرف g15 راه هم نمیزنید. سنسور بزرگتر به معنای عمق میدان کمتر (محو شدگی بیشتر در بکگراند) نویز گیری بهتر. باز بودن دست در کراپ کردن عکس و مزایای دیگر که دیگه الان دیر وقته و بعدا اگر خواستید خدمتتون عرض میکنم.

2. 2 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز علت قیمت بالای g1 x ، سنسور با سایز بزرگ این دوربین هست و اگر مزایا و برتری های این سنسور نسبت به سنسور کوچک g15 را بدانید اصلا حرف g15 راه هم نمیزنید. سنسور بزرگتر به معنای عمق میدان کمتر (محو شدگی بیشتر در بکگراند) نویز گیری بهتر. باز بودن دست در کراپ کردن عکس و مزایای دیگر که دیگه الان دیر وقته و بعدا اگر خواستید خدمتتون عرض میکنم.
    نظر شما محترم ولی اگه canon هم مثل شما فکر می کرد 200-300 تومن اونقدر ها هم تفاوت قیمت نداره که بیاد وقت و سرمایه شو رو g15 بذاره شما برو ببین با وجود g1x چقدر g15 فروش جهانی داشته .درست نیست نظرتون رو به کسی تحمیل کنید اینجا جای مشورته و اگر من نوعی تمایل به اشتراک داشته هام و ارتقا خودم دارم فقط چیزی که کیدونم رو میگم و حق انتخاب با من نیست.
    پاینده باشید

4. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نظر شما محترم ولی اگه canon هم مثل شما فکر می کرد 200-300 تومن اونقدر ها هم تفاوت قیمت نداره که بیاد وقت و سرمایه شو رو g15 بذاره شما برو ببین با وجود g1x چقدر g15 فروش جهانی داشته .درست نیست نظرتون رو به کسی تحمیل کنید اینجا جای مشورته و اگر من نوعی تمایل به اشتراک داشته هام و ارتقا خودم دارم فقط چیزی که کیدونم رو میگم و حق انتخاب با من نیست.
    پاینده باشید

6. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان.......
    میخواستم ی دوربین کامپکت بگیرم حدود 1000نا1300
    مدل خاصی مد نظرتون هس؟
    hx50v تو تهران موجوده؟قیمت؟

داره خودمونی میشه Shahrzad368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض ادب و احترام

دوستان یه دوربین میخواستم تا 1.5 تومن
    ترجیحا کنن یا سونی

کیفیت بالای عکاسی و فیلمبرداری مد نظرم هست و سادگی حمل و نقل!
    در این زمینه آماتوری بیش نیستم (اولین دوربینم zenit بود بعدشم دوربینای موبایل)

میخوام یه فرق محسوسی بین این دوربین و موبایل وجود داشته باشه.
    ینی در اصل برای عکسای خانوادگی، عکس در نور کم و شب، مناظر طبیعی، عکس از کتاب و جزوه در مواقع ضروری، و حتی حشرات! مثلا کفشدوزک! تا حد امکان جوابگو باشه
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان.......
    میخواستم ی دوربین کامپکت بگیرم حدود 1000نا1300
    مدل خاصی مد نظرتون هس؟
    hx50v تو تهران موجوده؟قیمت؟

سلام اگه عکس به فیلم براتون ارجحیت داره canon g12 و Olympus xz1 که دومی بهترین کامپکت 2011 شده و کمی سرتر از g12 است ولی بعدها اگه قصد فروشش رو کنید کنن رو خیلی راحت تر میتونید بفروشید ,هر دو فیلبرداری خیلی متوسطی دارند که البته xz1 در فیلم هم کمی بهتره .اگه فیلمبرداری هم براتون اهمیت داره سونی hx 50 و در صورت گیر نیوردن که فکر نکنم پیدا کنید hx20.
    پاینده باشید

10. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با عرض ادب و احترام

دوستان یه دوربین میخواستم تا 1.5 تومن
    ترجیحا کنن یا سونی

کیفیت بالای عکاسی و فیلمبرداری مد نظرم هست و سادگی حمل و نقل!
    در این زمینه آماتوری بیش نیستم (اولین دوربینم zenit بود بعدشم دوربینای موبایل)

میخوام یه فرق محسوسی بین این دوربین و موبایل وجود داشته باشه.
    ینی در اصل برای عکسای خانوادگی، عکس در نور کم و شب، مناظر طبیعی، عکس از کتاب و جزوه در مواقع ضروری، و حتی حشرات! مثلا کفشدوزک! تا حد امکان جوابگو باشه
    متشکرم
    دوست خوبم به نظر میاد دغدغه عکاسی داری با این بودجه g15 وبا افزایش بودجه تا 1800 میتونی g1x کنن بگیری ولی هر دو فیلمبرداری متوسطی دارند یااا دوربین سوپر زوم مثل fz150 پاناسونیک بگیری که کلا خوبه ولی بدنه اش مثل دوربین حرفه ایه ولی با هیچ کدوم از اینا نمیتونی عکس از کفشدوزک (خیلی نزدیک ) یندازی چون لنز مخصوص میخواد.یه راه دیگه هم هست که به نظرم بهترین انتخابه و اون دوربین های بدون اینه سری nex سونی مثل nex c3 یا nex f3 که دومی جدیدتره اگه گیر بیاری و nex 5n اونایی که 3داره ارزونتره فرقشون با دوربینای کامپکت اینه که سنسور داخلشون به اندازه ی یک دوربین حرفه آیه ولی بدنه به اندازه ی دوربین کامپکت میباشد وبا قابلیت تعویض لنز که لنزش یه کمی باعث افزایش حجم و اندازش میشه ولی میتونی ازش توقع یه دوربین حرفه ای داشته باشی .راستی canon هم تازگی شروع به تولید دوربین های بدون اینه کرده که قیمتش خیلی تنده.
    با ارزوی بهترین ها
    Last edited by m0fidi; 28-06-2013 at 00:22.

12. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام دوربین تو رنج 900 تومن بگیرم یکی از دوستان ,...Sony Cybershot DSC-H200.......Canon PowerShot SX500 IS رو پیشنهاد کرده میخواستم نظر شما رو هم بدونم تو این رنج قیمت دوربین بهتری میتونم بگیرم یا اینکه به نظر شما از بین این دوتا کدومو انتخاب کنم؟
    ممنون
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 28-06-2013 at 15:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به نظر شما کدام یک از دوربین های زیر بهتر هستند و من قصدخرید یکی از این ها رو دارم

canon g15
    canon g1x

هدف من عکاسی و فیلمبرداری نیمه حرفه ای و تصویر برداری و فیلمبرداری از لحظه های کمیاب در کل سرعت زیاد شاتر و کیفیت عالی در آن لحظه
    Last edited by karbar200; 28-06-2013 at 19:47.

داره خودمونی میشه jabari-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه دوربین معمولی میخوام تو رنج قیمت 400 تا 500 به نظر شما چی بگیرم؟
    Sony Cybershot DSC-W730 چطوره؟
    فقط یکم عجله دارم تا فردا جواب بدین.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •