فایده نداشت . به product key گیر میده .
فایده نداشت . به product key گیر میده .
با سلام خدمت همه ی دوستان و گیمر های عزیز
من یه راهنمایی از اساتید می خواستم، موقع اجرای FABLE III زمانی که Windows Live به من میگه باید وارد پروفایل بشی، من وارد میشم بعد از من product key می خواد. آخه من که product key ندارم، یعنی اینا نمی دونن.
قبلا ها هم می گفت باید وارد شی ولی اجبار نبود، ولی بی وجدان این سری میگه باید وارد شی ، هیچ لینکی هم برای وارد شدن آفلاین وجود نداره. به جان خودم، گشتم نبود، نگردید نیست.
از اساتید بزرگوار میخوام منو راهنمایی کنن. آخه من چیکار باید بکنم.
بچه ها من الان بازی harvest moon رو از میهن دانلود
دانلودش کردم
اما الان نمیدونم باید چه طور اجراش کنم
اگه میشه منو راهنمای کنید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته شده توسط nima_7121 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
تو بازی lost planet 2
من هر چی بازی ميکنم ميام بيرون دوباره بايد از اول بازی کنم تو ويندوز لايو هم اکانت دارم
اما اونم cd-key ميخواد.
راهی نيست بشه کاری کرد؟
شما احتمالا بازی رو یا اصلا یه به طور صیح کرک نکردی!
اقا من هم همین مشکل رو دارم اگه میشه بگید چه جوری باید کرک بشه یا حداقل یکی ساختن پروفایل آفلاین رو بهم بگه یا اگه جایی هست آدرس بده. ممنون میشم
سلام من با نصب Witcher 1 مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟
اصلا کسی Witcher 1 بازی کرده؟
من خودم معمولا بازی دانلود نمیکنم ولی یه بار که اینکارو کردم بعد از انزیپ کردن کل فایل های دانلود یه فایل ایمیج بهم داد که میشد این ایمیج رو بر روی یک دیسک رایت یا درایو مجازی باهاش ساخت که برای این دو تا کار میتونی از نرم افزار های nero , daemon tools , alchohl , ... استفاده کرد
سلام دوستان من تو این بازی ALICE : Madness Returns بعد از کلیک روی ایکون بازی با پیغام زیر روبرو می شوم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مشکل در بازی Undercover
سلام
من بازی NFS undercover نسخه اصلاح شده توسط شرکت اربطان بیست پویا رو خریدم . این بازی در یکی از مراحل بازی به اسم The Trap مشکل داره و بدون ارور خاصی از بازی بیرون میاد .من از ویندوز 7 استفاده می کنم و directx 11 و آخرین نسخه درایور nvidia رو هم نصب کردم . به نظر می رسه مشکل از کرک یا اشکال در برخی فایل ها باشه . چون من حدود یک سال پیش نسخه ی اصلی ( بدون اصلاح ) رو ازیکی از دوستام گرفتم که هیچ مشکلی نداشت .
عنوان ارور : Need For Speed Undercover has stopped working .
( در واقع همون ارور های not responding در ویندوز xp که در ویندوز 7 با این عنوان معرفی میشن. )
ممنون می شم اگر سریعتر پاسخ من رو مشخص کنید.
مشکل در بازی witcher 1
سلام من با نصب Witcher 1 مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟
اصلا کسی Witcher 1 بازی کرده؟
سلام من کارت گرافیکم GT 9400 و CPU DUAL CORE 2.5 و RAM 2 دارم در نصب بازی mothern warefare 2 و farcry 2 دچارمشکل
شدم بازی کامل نصب میشود و به راحتی اجرا میشود ومیتوانم بازی کنم ولی بسیار کیفیت پایین و پیکسلی دارد.لطفا کمکم کنید .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)