تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1476 از 1805 اولاول ... 476976137614261466147214731474147514761477147814791480148615261576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,751 به 14,760 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

امروز این طرح رو گرفتم. یه اطلاعاتی هم از سیستم جدید بدست آوردم:

مشترکین که قبلا اکانت داشتند (مخصوصا شهرستانها) برا اتصال به اینترنت باید از کد قبلی استفاده کنند که رمز هم همون رمز قبلی هستش. اما برا ورود به سایت مخابرات از کد جدید که رمز این رو اگه عوش نکرده باشین همون رمز اینترنت هستش. ولی وقتی این رو عوض کنید رمز اینترنت عوض نمیشه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

وضعیت خطم چطوره؟؟؟مودم TPlink
    . طرح 2مگ یک ساله

سرعت دانلود هم اکنون با IDM حدود 100
    Last edited by shahin7580; 12-01-2015 at 20:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشترکین که قبلا اکانت داشتند (مخصوصا شهرستانها) برا اتصال به اینترنت باید از کد قبلی استفاده کنند که رمز هم همون رمز قبلی هستش. اما برا ورود به سایت مخابرات از کد جدید که رمز این رو اگه عوش نکرده باشین همون رمز اینترنت هستش. ولی وقتی این رو عوض کنید رمز اینترنت عوض نمیشه!!

اینم اضافه کنم که رمز ایتنرنت رو مبشه اینجا دید:
    تو مشاهده جزئیات حساب کاربری --> اطلاعات ميزان روز و ترافيک باقيمانده شما --> کلمه عبور اينترنت : **********

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

وضعیت خطم چطوره؟؟؟مودم TPlink
    . طرح 2مگ یک ساله

سرعت دانلود هم اکنون با IDM حدود 100
    کیفیت خط و فاصله تا مرکز خیلی خوبه. اما خط روی 3 مگ بسته شده. طرفهای 300 تا 350 باید جواب بده براتون

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

سلام دوست من
    من هم قبول دارم توی کشور ما همه چیزش انحصار است چون 90% مدیران ما سیاسی هستند و مدیران همه شان هم فامیل -قوم خیش و دوست وهم حزبی و همشری و... غیره هستن واگر جایی ایراد پیدا کنند حاضر نیستند دوستشان و هم حزبی شان و... ناراحت بشه--پس کاری نمی کنند-- جلوی تخلف را نمی گیرند--پس این وسط ما مردم عادی هستیم که باید هی حرص وجوش وناراحتی بکشیم--پس خیلی توی این اوضاع خودمان را نارحت نکنیم-این اعتراضات چیری خروجی ندارد جزو اعصاب خوردی پس با این قضیه باید و اجبارا باید کنار بیاییم واز همین قطره چکان اینترنت استفاده کنیم.....والسلام---
    شما خیلی با ناامیدی حرف میزنی. حتی اگه اثری هم نداشته باشه که بنظرم داره این وظیفه من و شماست که ساکت نشینیم. وگرنه از اینی هم که هست بدتر میشه.

6. این کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام--
    من خودم توی این سه سال مشکلی با مخابرات چندان نداشتم--فقط این را گفتم که خیلی انتظار نداشته باشیم---

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام--شما اشتباه نمی کنی من 256 سه سال است گرفتم سرعت دانلودم هم 130 است چطور شما 1m هست ودانلودتان 130 هست؟؟
    والا به خورد ما دادن که طرح یک مگ و یا هر سرعتی که پهنای باندش یک مگ باشه ماکس سرعت 128 میرسه کاربر و تازه این سرعت بین 8 نفر تقسیم میشه
    پس اگر روز سرعت بالاس واسه اینکه که اون 7 نفر دیگه استفاده نمیکنن ! و اگه شب پایینه چون 7 نفر دیگه زدن رو دانلود !!

حالا شما استدلالت رو به مام بگو چه طور سرعت بیشتر باید برسه که دفعه بعدی جواب داشته باشییم واسشون
    Last edited by sky1sky; 06-02-2015 at 00:05.

9. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان مگه طرح قبلی شما را داخلش نداره ؟ اگه نداره زنگ بزن به پشتبانی برات تمدید می کنند

شما دوست عزیزم خودتو زیاد ناراحت نکن منم چند روز قبل نزدیک یه هفته همین مشکل رو داشتم ولی بالاخره حل شد شاید دارن سیستم هاشون رو تعمیرات یا بروز رسانی می کنند حالا هم مثل اینکه نوبت منطقه شماست

من باتوجه به کارم از چند شرکت سرویس داشتم همشون همچین مواقعی دارند ولی بعضی ها شون زود حلش می کنند بعضی هاشون مثل مخابرات یکم سیستمشون کنده دیرتر حل میشه
    نه عزیزه من اینی که شما میگی نیست.این مشکل بی فکری و مبتدی بودن کارکنان و مهندسین مخابراته.متاسفانه همشون باهم فامیل هستن و هرکی رو میخوان میارن سر کار.میخواد مهندش مخابرات باشه یا مهندش کشاورزی فرقی نداره(اینو با چشای خودم دیدم که میگم.).بعد گند میزنن به همه چی . من دوتا طرح از مخابرات دارم اگه بحث تعمییرات یا آپدیت سیستمهاشون باشه مشکل واسه هر دو طرحم هست نه یکیش.خیلی بدم میاد به بیست بیست زنگ بزنم و مشکلمو بگم چون هم باید صبر ایوب داشته باشی تا به اپراتور وصل بشی هم اعصاب خنگ بودن اپراتوراشو داشته باشی ولی بازم دیروز طاقتم نیومد و گفتم بزار زنگ بزنم بعد نیم ساعت پشت خط بودن وصل شد و گفتم مشکلمو .احمق میگه مشکل از مودمته که هی داره قطع و وصل میشه.منم طبق معمول اعصابم خورد شد و فقط بهش حرفی که برازندش بود رو گفتم. چون اصلا رو مودمم تنظیم نیست این طرحم و به صورت کانکشن وصل میشم.حتی اینقد خنگ بود که فکرش کار نکرد اگرم مشکل مودمش باشه که قطع و وصل میشه باید واسه هر بار ورود و خروج آی پی بده نه اینکه هیچ آی پی ثبت نشه.نمیدونم این احمق از کجاش دررآورد ک مشکل مودمته.واس همین میام اینجا مشکلمو میگم.اینا از ریز تا درشتشون همه خنگ والله تشریف دارن.
    Last edited by alyy; 12-01-2015 at 21:42.

11. 2 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا به خورد ما دادن که طرح یک مگ و یا هر سرعتی که پهنای باندش یک مگ باشه ماکس سرعت 128 میرسه کاربر و تازه این سرعت بین 8 نفر تقسیم میشه
    پس اگر روز سرعت بالاس واسه اینکه که اون 7 نفر دیگه استفاده نمیکنن ! و اگه شب پایینه چون 7 نفر دیگه زدن رو دانلود !!
    هر وقت ما واسه سرعت شکایت نوشتم یا زنگ زدیم پیشتیبانی همشون یک صدا متحد همین جمله های بالا گفتن

حالا شما استدلالت رو به مام بگو چه طور سرعت بیشتر باید برسه که دفعه بعدی جواب داشته باشییم واسشون
    اصلا امکان نداره روز 7 نفر استفاده نکنن و سرعت ماله 1 نفر باشه.اینا همش بهونس همه چی دست خودشونه.دولت همه دستشون تو یه کاسه هست چن وقت پیش بیست و سی اومد قانون نامحدود کردنه اینترنتو به جریان بندازه و اینکه معنی نداره اینترنتو حجمی بفروشن.بعد سرویس دهنده ها هم گفتن اگه اینو میخواین باید قانون 1 به هشت اجرا بشه .دقیقا همینی که شما میگی. و از اون موقع قانون نامحدود اجرا نشد و قانون 1 به 8 اجرا شد.و مشخص بود تمام اینا نقشه هست تا در این مواقع جواب ملت و داشته باشن بدن.ولی متاسفانه هیشکی جواب اینکه چرا قانون نامحدود اجرا نشد رو نمیده.این 1 به 8 لعنتی از اون موقع مد شد.ولی همش چرنه بالا پایین بردن سرعت دست خودشونه.روزا همیشه سرعت دانلودم 256 هست یعنی هیشکی از اون هفت نفر که با من مشترکن روز اینترنت استفاده نمیکنن ؟

13. 3 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام--شما اشتباه نمی کنی من 256 سه سال است گرفتم سرعت دانلودم هم 130 است چطور شما 1m هست ودانلودتان 130 هست؟؟
    مال شما اسما 256 هست ! معمولن تمام حساب های که به اسم 128-256 فروخته میشه روی پروت 1 مگ بسته میشه !
    برای همین سرعت تمام این طرح ها معمولن یکسانه و وفقط حجم دانلودشون متفاوت هست . که 1 مگ رو تقسیم بر 8 کنید به همون عدد سرعت دانلود بین 120-130 میرسید
    کلن مخابرات قانون درست حسابی نداره ! مثلن طرح های نقره ای 3 ماه رو روی پورت 5 مگ میبندن و سرعت دانلود 400-500 هست البته سرور داخلی!
    زیاد به اسم ها و اعداد توجه نکنید

15. این کاربر از meka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •