دوباره رو 250! هر شب اینو میگم تا روزی که جمع کنم!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوباره رو 250! هر شب اینو میگم تا روزی که جمع کنم!![]()
از ساعت 2 سرعت من میره روی 15 کیلو تا پایان شبانه![]()
آپلود 40 کیلو
سرعت دانلود 32 کیلو
10 کیلو سرعتتون بیشتر از منه،لطف کردن به شما میخواید برید ازشون تشکر کنید
مال من:240
نه، آقا. اون 250 رو دروغ گفتم وگرنه 248 ـه. آره، منتظرم اینو تو جواب نامه بگن که تازه ما به شما لطف هم کردیم، سرعت شما 8 تا بیشتر از یوزرای دیگه ست، دیگه از این بیشتر چی می خواید؟
اینم دانلود دیشب،
ولی آقا جالبه، دیروز توی تاپیک صبانت پست گذاشتم که سرعت 2مگ شما که ماهی 36 تومن میشه، چنده چون من از اینکه 35 تومن واسه 5 گیگ دانلود میدم ناراضیم. یه کاربر پاسخ دادن که آقا خیلیا هستن با این پول 5 گیگ رو هم نمی تونن دان کنن نمونه ش رو هم آسیاتک گفته بودن، شما برو و راضی باش! اینم یه تعریف بعد از مدت ها تخریب از مخابرات!
ولی خداوکیلی نمی دونم چه کاریه که هیچ یک از صبانتی ها سرعتش رو اعلام نمی کنه. می ترسن بریم بازار دانلودشون کساد بشه!![]()
آقایون این بلوط تعرفه هاش عوض شده یا من دارم اشتباه می بینم! 768 و 1.5 و 3 بود. حالا شده 1.5 و 3 و 4.5 . 4.5 مگ سه ماهش فقط 99 تومنه!
![]()
نه درسته!
باور کن اینا دارن رصد میکنن وضعیت رو حالا که دیدن مخابرات و همارا دارن محدودیت اعمال میکنن و کاربرا هم ناراضین اون بند رو قرار دادن تا بکشن کاربرا رو طرف خودشون،به این میگن یه کار اقتصادی عالی!
فقط حیف که منطقه های ما ساپورت نمیشه!
بله مال منم نمیشه! باز مال شما اگه در دست اقدام باشه امیدی هست ولی مال من به زودیه!
ضمنا اینم مثل ماکس 14500 واسه راه اندازی میگیره و در ضمن 6 درصد ارزش افزوده رو هم اضافه می کنه ولی لااقل هزینه گردگیری و غبارروبی لوازم مخابراتی رو نمیگیره!
ولی از این 1 تا 7 ش هم بدجور خوشم میاد! دیگه مجبور نیستم تا 2 بشینم ببینم همه چی روبراهه یا نه!![]()
دوستان امروز دوبار از همارا به دلیل نامه باهام تماس گرفتن. از سرعت قدیم و جدید و همچنین حجم دانلود قدیم و جدید پرسیدن و در ادامه گفتن که این مورد 50 درصد شدن سرعت واسه مه اجرا شده و شما تنها نیستید. منم گفتم در جریانم ولی حرف من اینه که شما به عنوان کاربر با این وضعیت با مخابرات و همارا ادامه می دید یا میرید سراغ ماکس و دیگر شرکت ها که گفتن من نمی تونم به این سوال جواب بدم ولی سرعت تنها که مهم نیست پشتیبانی و کیفیت و اینا هم هست. خلاصه گفتم همین که جواب دادید و مورد رو هم به بالادستی ها گزارش می کنید که بعضی یوزرها ناراضین ازتون ممنونم!
دوستان در مورد ماکس گفتن که قبلنا این مقدار سرعت میداد شبانش،ولی حالا اگه یکی پیدا بشه که یه گزارشی از وضع موجود بده و اینکه الان چه سرعتی رو میده خیلی خوب میشه.
در ضمن پشتیبانیش چطوره،کسی خبر داره؟
در ضمن تو سایت مکس من قسمتی برای شکایات ندیدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)