نیمه ی اول پرسپلیس 0 ذوب 1
نیمه ی اول پرسپلیس 0 ذوب 1
گل بعدی رو هم دریافت کرد پرسپلیس.
ذوب دیگه برده.
در گفت و گو با فارس
عنايت: همه تيم ها از اشتباه داوري متضرر مي شوند
خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: وقتي همه تيم ها از اشتباه داوري متضرر مي شوند چگونه پاسخگوي همه باشيم؟
مسعود عنايت در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره نظر مهدي تاج مبني بر اينكه كميته داوران نسبت به اشتباهات داوري نمي تواند پاسخگو نباشد، اظهار داشت: سئوال من اين است كه كدام تيم است كه از اشتباهات داوري متضرر نشده باشد؟ هر هفته 9 بازي برگزار مي شود و بالاخره در يك بازي داور اشتباه مي كند.
وي افزود: طبق قانون با داوراني كه اشتباه هاي بزرگ انجام داده باشند با جريمه و محروميت برخورد مي كنيم.
عنايت در پاسخ به اين سئوال كه قبول دارد پنالتي استقلال مقابل سپاهان ناديده گرفته شد يا خير گفت: از طريق صحنه آهسته مي توان فهميد كه پنالتي بوده است. اما چون سرعت بازي بالا بود تشخيص آن سخت بود.
رئيس كميته داوران در مورد اينكه حسين عسگري ناظر اين بازي در حالي كه در همان ورزشگاه به پنالتي بودن اين صحنه تاكيد كرده اظهار داشت: ناظر بازي حق ندارد در باره بازي كه ناظر آن بوده اظهار نظر كند. او خودش در afc ناظر است و مي داند كه نبايد حرف مي زده است.
عنايت در جواب به اين پرسش كه آيا رحيمي مقدم را محروم مي كنند گفت: هنوز گزارش داوري او را بررسي نكرده ام. تا زماني كه گزارش داوري را نبينم نم يتوانم حكم به محروميت او بدهم.
انتهاي پيام/ا
روشن: دشمن قلعه نويي نيستم
خبرگزاري فارس: بازيكن پيشين استقلال گفت: منتقد امير قلعهنويي هستم، ولي دشمن او نيستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسن روشن اظهار داشت: معتقدم امير قلعهنويي ميتواند حاشيههاي استقلال را جمع كند. هر چند منتقد امير قلعهنويي هستم، اما اين مساله به منزله دشمني با او نيست. همين انتقادها ميتواند اسباب پيشرفت و موفقيت او را در آينده فراهم كند.
وي درگفت و گو با دويچه وله بيان كرد: زماني كه جوان بودم و براي دوره مربيگري به انگليس رفته بودم، به ما ميگفتند اگر ميخواهيد موفق شويد، به تيمي برويد كه در آنجا منتقد زياد دارد. اگر انتقادي مي كنم فقط به خاطر موفقيت او است. قلعه نويي ميتواند از اين نقدها استفاده كند تا به موفقيت برسد. با موفقيت او ما هم خوشحال ميشويم.
روشن گفت: در ابتداي فصل استقلال از لحاظ قواي جسماني و شرايط روحي و رواني وضعيت بدي داشت. اما پس از يك دوره كوتاه كادر فني استقلال توانست بر اين معضل غلبه كرده و مشكل تيم را حل كند تا الان صدرنشين ليگ باشد.
اين مربي ادامه داد: بايد در نظر گرفت تا پايان فصل هنوز راه طولاني پيش رو داريم. استقلال در نيم فصل دوم 8 و 9 بازي در خارج از خانه دارد كه سخت هستند. اگر استقلال وضعيت فعلياش را حفظ نكند و در اين بازيها دچار مشكل شود، كار براي تيم دشوار خواهد شد.
روشن تاكيد كرد: به عنوان يك استقلالي قديمي، به مسئولان توصيه ميكنم بيشتر از ليگ به فكر آمادگي براي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باشند. وقتي قرار است در چند جبهه فعاليت كنيم، بديهي است كه حضوري قوي در ليگ قهرمانان از ليگ برتر ايران مهمتر است.
مهاجم اسبق استقلال و تيم ملي افزود: حتي اگر لازم باشد، بايد يكي دو بازيكن كمكي از ديگر تيمها بگيريم تا با شرايطي كاملا آماده قدم در اين مسابقات بگذاريم.
روشن در مورد وضعيت مالي و بدهيهاي مديريت قبلي بيان كرد: بدهيهاي مربيان و بازيكنان تيم اول استقلال حل شده است. اما در مورد آكادمي استقلال مشكلات قبلي هنوز پابرجاست.
وي تصريح كرد: پس از كنار رفتن من از مسئوليت آكادمي استقلال، آقاي منصوريان، پسر خوب،دوستداشتني و به ياد ماندني استقلال، قبول مسئوليت كرد. تا جايي كه من ميدانم هنوز بدهيهاي آكادمي به قوت خود باقي است. حتي با مربيان كه صحبت مي كردم، يك ريال در اختيارشان قرار نگرفته است. اين بيتوجهي ميتواند به منزله سم براي استقلال باشد.
او ادامه داد: در دوران آقاي فتحالله زاده با بازيكناني كه آينده استقلال هستند، قراردادهاي 45 هزار توماني بستيم كه حتي چند ماه آخر قراردادشان هم پرداخت نشد. باشگاه استقلال به اين مساله بايد توجه كند كه اين بي توجهي به آينده اين تيم لطمه خواهد زد.
انتهاي پيام/ا
پرسپلیس هم داره میبازه.2تا پنالتی هم از دست داد توره.مس رو بترکونیم امروز .........
سلام
ذوب آهن بازیش رو برد
ما باید این بازی رو حتمآ امروز ببریم
بازی شروع شد
به امید برد استقلال
استقلال قشنگ بازی کرد اما موقعیتها رو هدر دادیم.
خوب بازی کردیم.اما گل نزدیم.
نیمه ی دوم میترکونیم.
مس تو قوطی بود نیمه ی اول.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)