شما یا باید کرک بریزی یا باید patch نصب کنی تا درست بشه![]()
شما یا باید کرک بریزی یا باید patch نصب کنی تا درست بشه![]()
سلام دوستان
من بازی F.E.A.R. 3 رو از راه زیر اجرا میکنم و به تنظیمات دیگش هم دست نمیزنم ( به غیر از گرافیکش )
campaign > Single Player > Lunch
اولش وقتی بازی شروع میشه یه شیطون آتیشی میاد کنارم و بهم تعارف میزنه که راه بوفتم ، وقتی میرسم به آخر همون مرحله ( فکر کنم آخرش میشه ) یهو بازی تموم میشه و تیتراژ پایانی میاد ؟!!! بعد هم از یک تا 5 میشمره و نشون میده دوتا دیوونه تو یه اتاق با هم دارند دعوا میکنند و بعد اون دختره میاد و مامورا کله هاشون میترکه .....
بعد از بازی میاد بیرون و میره تو همون منوی اول ، وقتی دوباره از راه بالا اجرا میکنم دوباره میره از همونجا که تعریف کردم ( شیطون میاد کنارم و ... )
تازه بازی ای که تو اینترنت برای دانلود گذاشتن 4.3 گیگ هست اما اینی که من دارم 8.57گیگ هست و بعد نصب رو هاردم میشه 9.50 گیگ
چیکار کنم ؟ مشکل از کرک هست ؟ از بازی منه ؟ یا باید از یه جای دیگه وارد مرحله بشم ؟؟؟
چون وقتی میرسم به آخر زندان یهو بازی تموم میشه .
بتا هم نیست ورژن 15.20.992 هست
راستی
گزینه های زیر فعال هستند
campaign : Resume game
diffusivity: federal
اینا هم غیرفعال هستند
mission
character
بازی رو کامل آنستال کردم و دوباره بدون هیچ دستکاری ای نصب کردم ، شد : 16.00.20.1035
بازم همون مشکل برقرار بود .
بعد از اون پچ 27مگی استفاده کردم شد : 16.00.20.1060
فیلم هاش هم کامله چون فکر نمی کنم برای ورژن بتا 1.7 گیگ فیلم بذارن ، چون خودم مثلا بتمن رو دموش رو دانلود کردم 2.6 گیگ هست و فقط 3 تا فیلم کامل داره و 4 تا هم ناقص که کلا حجمشون 460 مگ هست .
اینم پوشه فیلم هامه که همه باز میشن و سالم هستند .
مشکلم اینه یه مرحله دارم و بعد یه دمو نشون میده و دوباره میره از اول ، حتی با اینکه 2 تا کرک عوض کردم و یک پچ ریختم .
F.E.A.R 3یک مرحله
![]()
هیچکس مشکل مشابه من نداشته؟یکی بگه چیکار کنم:(((
اینم یکی دیگه البته شاید ورژن کرک وبازی فرق کنه ابنا مال 1.0 است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
دوست عزیز ابتدا update کن سپس کرک را کپی کن روند شما اشتباه است .
من فیفا منیجر 11 رو گرفتم ولی توی قسمت همون قسمت ستاپ وقتی تیک Accept رو میزنم و بعد Next رو میزنم پنجره بسته میشه و خارج میشه .
چیکار کنم ؟
این چیزی که شما گفتی والا من نمیتونم بگم مشکل باگه یا اشتباه شما در بازی چون شاید اونجا باید کار خاصی بکنی که نمیکنی!!!..نمیدونم والا ولی برای اطمینان بیا این کرک رو وانلود کن ببین اگه باگه درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم ممکنه مشکل از کرک یا درایور گرافیکتون باشه چون مشکل زیاد عامیانه نیست عوضشون کنید....
مشکل کرک که نمیتونه باشه چون اصلا موقع نصب میپره بیرون .
همون اول که زبان رو انتخاب می کنم و licanse aggrement رو Accept میکنم و Next میزنم میپره بیرون .
ولی دارم درایور کارت گرافیکو دانلود میکنم شاید شد .
من فیفا 11 از شرکت مدرن رو نصب کردم ولی یه مشکل داره . وقتی دسته بازی وصله وارد بازی نمیشه
دوست من قبل از ورود به بازی دسته رو وصل کن نه بعدش.
من که گفتم وقتی وصل میکنم وارد بازی نمیشه یعنی قبل ورود وصل میکنم .
ارورشم اینه fifa 11 has stopped working
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)