قابلیت نصب بازی که روی هارد بود
این usb برای دستگاه های بدون هارد اومده مثل Arcade که بازی رو بشه رو usb نصب کرد
ولی Dvd در هر حالتی باید باشه تو Drive
قابلیت نصب بازی که روی هارد بود
این usb برای دستگاه های بدون هارد اومده مثل Arcade که بازی رو بشه رو usb نصب کرد
ولی Dvd در هر حالتی باید باشه تو Drive
بله ولی فقط تا 16gb میتوانید بازی بریزید یعنی 2 تا بازی
دوستان من خوندم دیدم بچه ها میگن کیفیت XBOX رو TV بهتره این راسته ؟ من LCD 2261VP FULL HD LG دارم و تو بازیه و فقط بازیه GTA new episod fom liberty city کیفیت بسیار مزخرفی میگیرم تصویر اصلا شارپ نیست سایه ها داغون تصویر افراد داغون!!! یعنی باید TV بخرم ؟![]()
دقیقا مشکل و مساله ای که منم بارها اعلام کردم
حتی رو مدل های دیگه مثل w2284f هم همینه
من حتی رو tv با component خیلی خیلی بهتر از Monitor تصویر میبینم اصلا 2 تجربه متفاوت هست
2 نوع بافت متفاوت دو نوع نورپردازی و رنگ متفاوت
سینا:
دوستان هرکاری میکنم این 360 فلش رو نمیشناسه.3 تا فلش زدم هیچ کدمو نشناخت.داشبورد رو هم آپ کردم فلش رو هم فرمت کردم بازم نشد.تورو خدا کمک کنید.
من به TV پاناسونیک 25 اینچ با لامپ تصویر وقتی وصل میکنم نسبت به مانیتور تصویرم بدتره مخصوصا توی متن ها این مسئله به وضوح مشخص است و به زور میشه متن ها رو خوند ، البته برا مانیتورم کلی دردسر با این کابل VGA کشیدم اما تصویرم الان از TV بهتره
به نظر من تصویر روی TV بهتر هست اما نه روی تلوزیون هایی که لامپ تصویر دارن(CRT).
قبل از اینکه تلوزیون Plasma بخریم ، من فقط با مانیوتور بازی میکزدم
من در باره متن صحبت نکردم
خوب مشخصه تو LCD hd به خاطر وضوح بالا متن بهتر نشون داده میشه
ولی texture و color افتضاحه نسبت به tv
تو BC هم همی بحث بود و همه میگفتن
لطفا یکی هم جواب مارو بده:
اعصابم واقعا خورد شده.سینا:
دوستان هرکاری میکنم این 360 فلش رو نمیشناسه.3 تا فلش زدم هیچ کدمو نشناخت.داشبورد رو هم آپ کردم فلش رو هم فرمت کردم بازم نشد.تورو خدا کمک کنید.
یه سوال داشتم و من آهنگام و نمیتونم از رو فلش مموری کپی کنم رو هارد ایکس باکس . کسی می تونه کمکم کنه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)