دوستان شمام crc مودمتون بالا میره؟ یا فقط خط منه که خراب شده
با اینکه لینک هم ثابته چن وقتیه هر ۱ ساعت کانکشن ریموت میزنه و ایپی میخواد عوض کنه
قبلا ها هر ۲ روز ۱ بار ایپی عوض میکردتایم اوت و پینگ ها هم شدیدا داغون شده
دوستان شمام crc مودمتون بالا میره؟ یا فقط خط منه که خراب شده
با اینکه لینک هم ثابته چن وقتیه هر ۱ ساعت کانکشن ریموت میزنه و ایپی میخواد عوض کنه
قبلا ها هر ۲ روز ۱ بار ایپی عوض میکردتایم اوت و پینگ ها هم شدیدا داغون شده
البته باید این رو هم مد نظر داشته باشی که سرویس های 4g و یا TDLTE هزینه بسیار بالاتری در مقابل سرویسهای adsl داره.. اینکه هم میگی سیم هزینه اش اینقدر هست.. بخش خرابی سیم از مخابرات کش میره.. پس یه سئوال کن اگر دیدی کمتر میشه بگو انجام بده.. توی بازار هم سیم با کیفیت ارزان هم پیدا میشه.
حقیقتا نمیدونم چی شده همسایه بقلیمون اومد خونه ساخت خونه اجر افتاد چ گوهی خوردن این سیمه ی جا دیگش پاره شد
کارگاه گجت بازی در اوردم ی نگاه به سیم انداختم دیدم بله از سر در خونه یبار درمو داغون تو جعبه تقسیم سر سنگ خونه و یبار سر همین همسایه ی تقسیم چن متر اونور تر ی چن متر بازم اونور تر تقسیم تیکه تیکه سیم ها اونم اصلا غیر اصولی وصلن
همین الانشم پرچام ریخته که چطور با نویز ۳۱ داره 17404 اونم با پروفایل فست میکشه!
قبلن ها نویز ۲۶ بود
هرچند هر از گاهی یهو گاه بی گاه crc خیلی شدید میشه بعضی از ساعت ها هم کمتر میشه کلا ربطی به ریت نداره قبلنا نبود ولی جدیدا خیلی زیاد یهو کم زیاد میشه اصلا هم ربطیه به نویز نداره قشنگ مارجین مثبت میدم ریت رو میارم پاین تر رو ۱۰ مگ بازم crc بالا دارم
اینا بکنار حالا نمیدونم مشکل از پورت پیدا کرده چی شده یهو تایم اوت شدید میگیرم پینگ نوسانی میشه! ی چن باری هم فک کنم سر سیم ها بهم اتصالی کردن!
بعد از این داستان قطعی که اجر افتاد الان طوری شده که از تلفن صدای رادیو میاد!!! قبلنا نبود! وقتی 0 رو میگیری صدایی دیگه از تلفن نمیاد
کاملا واضح صدای رادیو رو میشنیوی!!! که خیلی عجیب شده اصلا برام !
حالا با این حال اصلا پرش لینک نه ایپی ها ثابت دیگه نیست هر ۱ ساعت دیسکانکت میشه دوباره ایپی میگیره
سرعت از اپ استور اپل فوق العاده افتضاحه ۸ مگ ۵ دیقه طول میکشه تا دانلود شه
یهو سرعت نوسانی میشه اصلا افتضاخ شده
نمیدونم شاتل مشکلش سراسری شده منطقه ماس فقط یا خط منه !
به گزارش زومیت، هفتههای اخیر شاید وضعیت اینترنت کشور در بدترین حالت خود از نظر سرعت و کیفیت بوده است. بسیاری از کاربران در شبکههای اجتماعی از کندی اینترنت گلایه کردهاند و این سؤال را مطرح کردهاند که چرا کسی در این زمینه پاسخگو نیست.
وضعیت ناگوار اینترنت در هفتههای اخیر را حتی میتوان از سرویس رادار ابرآروان که اطلاعات خود را از دیتاسنترهای پر ترافیک کشور دریافت میکند و اطلاعات آنی از وضعیت ارتباطات اینترنت کشور نشان میدهد، نیز دید. برای نمونه روز جمعه دوم مهرماه همنطور که در عکس زیر میبینید، سرویسهای مختلف مانند ویکیپدیا، اینستاگرام، گوگل، آپارات، ورزش۳، دیجیکالا به عنوان پربازدیدترین وبسایتهای داخل کشور، وضعیت خوبی در اپراتورهای مختلف و شهرهای گوناگون نداشته است. اما مشکل کجاست؟
برو از قبل جاییکه همسایه زدن سیم رو ترکونده تا جاییکه هست سیم رو به کل بکن بنداز دور.. زنگ بزن ۱۱۷ بگو تلفن قطع.. مجبور میشه برای همه سیم کشی کنه بدون هزینه وصل کنه .. یا به همون همسایه بگو شما زدی همه چی رو خراب کردی یا برو سیم بخر بیار کلش رو عوض کن یا اگه اینطوری باشه به مخابرات بگیم میاد پوستت را میکنه..
متاسفانه سیم تلفنه میخوره که ۱۰ زوج باشه که این 10 زوج به گفته خود مخابراتیه کلا ۲ تا خط فعال بیشتر روش نیست الان برای ما هست و یکی هم همسایه قبلی کع الان تخلیه کردن ساختمون رو و هیچکس نیست کلا اون یه خط هم غیر قابل استفادس قبلا ها خط بود الان نیست
منم هم به فکر کلا کندن سیم بودم که همرو بکنم ولی منتهی این سیمه از روی سیم برق و به نمای ساختمون های همسایه های بقلی بست شده!
همسایه هه که موقع ساخت خونه ارو ساخت کلی زجرمون داد پشت بومون کلا ماسه کرد
د یش ما ه ورامون رو یکیشو کاملا سیمانی کرد غیر قابل استفاده حیات رو موزایک هاشو ...
خلاصه ترکوند مارو اصلا هم خودش شخصا هیچ موقع نیست میاد سوسکی سر میزنه میره و بساز بفروش هست
من فقط از اینجا تعجبم هست قبلا هم این سیمه پاره تیکه تیکه بود crc نمینداخت جدیدا خیلی میندازه
و اینکع این صدای رادیو از کجاست که رو خطه؟![]()
خط منم دقیقن مشکلات تورو داشت زنگ زدم 20117 اومدن درستش کردن ازونروز خطم خیلی بهتر شده و قطو وصل نمیشه و صدای رادیو هم نمیده دیگه
اینترنت شاتل به قدری افتضاح شده خصوصا از ساعت ۹ شب تا ۱ دیگه فقط کشش وبگردی رو داره حتی تلگرام با کلودفلر هم تیک سند مسیج ها جلوش علامت تایمر میاد!
یه استریم نمیشه کرد از سایتایی مثل سی نما یا فارسی لند
خدا لعنتشون کنه
![]()
خط من دوباره نویزش زیاد شد طوریکه با 8 مگ سرعت snr روی 12 هستش و چندروز پیش با 16 مگ سرعت همین مقدار نویز داشتم الان مودم جدید سفارش دادم ببینم چقد تاثیر میزاره
امکانش هست این مشکل کم شدن سرعت توی مودم و کاهش snr سراسری باشه ؟
من از پیشگامان سرویس دارم قبلا سرعتم رو 4 مگ بود با snr حدودا 16 از یه هفته پیش خطم اومده روی 3 مگ با snr 12 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)