آره قبل از این که ایرانسل نسل سه راه بندازه سرعت نسل دوم در حد 5 یا 6 کیلوبایت در ثانیه بود بعدش که آزمایشیش اومد دیگه فضاش خالی شد سرعتش در حد 32 شد
آره قبل از این که ایرانسل نسل سه راه بندازه سرعت نسل دوم در حد 5 یا 6 کیلوبایت در ثانیه بود بعدش که آزمایشیش اومد دیگه فضاش خالی شد سرعتش در حد 32 شد
دوستان از دیشب گوشیم شبکه نسل دو نمیره ولی نسل سه میره چکار کنم
Sent from my HUAWEI Y550-L02 using Tapatalk
از من E8231 هست.
آنتن وای فای داخلی داره اما خب ضعیفه میخواستم بدونم کلا چه روتر هایی هستند که با این مدل مچ میشن؟
Last edited by Farhad 8904; 09-07-2015 at 15:10.
خوب اگر وای فای داره می تونید وای فای ریپیتر بخرید مثلا مدل 750آر ای - تی پی لینک
سلام
شما مورد استفادتون برای کجا هست؟
Huawei E8231 USB Wi-Fi 3G Modem یکی از بهترین مودم های در حال حاظر بازار هست
انتی دهی داخلی خیلی قوی داره البته من در خانه استفاده می کنم اگه برای فضای بزرگ مدنظر شما هست که بحث جداست
من توی یک آپارتمان 100 متری استفاده می کنم اما خب تقریبا 7_8 متر که از مودم دور بشی سیگنال ضعیف میشه.
این مدل TP-LINK TL-MR3020 الان دیدم یک پورت لن داره اگه این پورت خروجی باشه میشه به روتر وایرلس وصلش کرد.
من توی یک آپارتمان 100 متری استفاده می کنم اما خب تقریبا 7_8 متر که از مودم دور بشی سیگنال ضعیف میشه.
این مدل TP-LINK TL-MR3020 الان دیدم یک پورت لن داره اگه این پورت خروجی باشه میشه به روتر وایرلس وصلش کرد.
هیچ کدوم از این دانگلها و روترهای سیم کارتی وای فای خوبی ندارند. من چندین مدلشو تست کردم.
بله خروجی لن داره مطمئن باش
مشکل شما قطعا با همون ریپیتر حل میشه
برای دیدن لیست مودمهای سازگار با 3020 اینو ببین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 09-07-2015 at 16:29.
مرکز منزلتون بزارید
که به همه جا پوشش داشته باشد
تا شعاع ده متر بدون مشکل خط می دهد
میشه بگید شما چه مدلی دارید؟
این سیم کارتی یعنی اینکه یه جاهایی سیگنالش بهتره پس هر جایی که دلمون بخواد نمی تونیم بزاریم خیلی از کاربرها گفتند که ضعیفه.
حالا وقتی کاربری میاد طرح مشکل می کنه و میگه ضعیفه فکر می کنم خیلی چیزها رو تست کرده و این حرف رو زده و الا به فکر خرید یه دستگاه جدید نمی افتاد. ضمنا ده متر شما شاید در داخل یک اتاق بدون مانع درست باشه اما شک نکن اگر توی دو اتاق با فاصله ده متری وصل بشه سیگنال بیش از اون چیزی که فکرش رو می کنید افت می کنه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)