اگه راهی پیداکردی اعلام کن تا ما هم همون کارو بکنیم واسه زمان
اگه راهی پیداکردی اعلام کن تا ما هم همون کارو بکنیم واسه زمان
این که از چند وقت پیشه یعنی از14 برج من12گیگ شارژ کردم بعد شد15گیگ
باز 2020 لعنتی باز نمیشه که! آخه میخوام ببینم امروز ازم چقد دزدیدن!
درضمن من نمیتونم وارد این سامانه جدید که بعضی دوستان عکسش رو میذارن بشم با 3 و بی 3 با 51 و... خلاصه همه حالات هم تست کردم!
من یه غلطی کردم گفتم 2 روز ازم شارژ کم نشده. دیشب 250 مگ کم شد. خوبه که من 1 گیگی و 2 گیگی شارژ میکنم. بازم دارن میزنن!
حرف شما خیلی خوبه. منم میگم باید رقابت باشه و هیچ انحصاری وجود نداشته باشه. ولی خوب کدوم شرکته که یه منطقه ای رو تحت انحصار قرار داده!
امروزه اینترنت جز نیاز زندگی شده و نبودش مشکل سازه. خوب من به اون عده ای که تحت انحصار مخابرات نیستن( مناطق غیر فیبر نوری) میگم که برن و از هر شرکتی که دلشون میخواد نت بگیرن تا گله نداشته باشن. ولی خود من و امثال من باید چی کار کنن؟ نمیخوام بحث رو منحرف کنم ولی همه چیز تو مملکت تحت انحصار دولته.
این کابلهای دزدیده و سپس وصله خورده ی توی خیابون چقدر در اثر بارندگی روی کاهش کیفیت خط اثر بدی دارن
هیچوقت نویز خط اینقدر بالا نبوده . خط 2 مگ اومده روی 480 کیلو
نگو چرا طی چند روز اخیر اینقدر خط من کند شده
بخشکی شانس
سلام من نسیم نقره ای گرفتم روی 1 مگ میبندن و سرعت دانلود هم 120-130 هست
دیشب حجم تموم شد به طور ناگهانی !! این سیستم جدید هم که از 15 دی راه انداختن از 15 دی به بعد نشون میده . زنگ زدم 2020 از طریق سیستم قدیمش بررسی کرد دید بله یک 10 گیگ ناقابل از سیتستم قدیم به جدید منتقل نشده !! حالا منتظریم ببینیم کی برمیگردونن!
وقتی حجم گرفتم برام اس ام اس کرد 4 گیگ گرفتم 5 گیگ داد بهم
سلام دوست من
من هم قبول دارم توی کشور ما همه چیزش انحصار است چون 90% مدیران ما سیاسی هستند و مدیران همه شان هم فامیل -قوم خیش و دوست وهم حزبی و همشری و... غیره هستن واگر جایی ایراد پیدا کنند حاضر نیستند دوستشان و هم حزبی شان و... ناراحت بشه--پس کاری نمی کنند-- جلوی تخلف را نمی گیرند--پس این وسط ما مردم عادی هستیم که باید هی حرص وجوش وناراحتی بکشیم--پس خیلی توی این اوضاع خودمان را نارحت نکنیم-این اعتراضات چیری خروجی ندارد جزو اعصاب خوردی پس با این قضیه باید و اجبارا باید کنار بیاییم واز همین قطره چکان اینترنت استفاده کنیم.....والسلام---
سلام--شما اشتباه نمی کنی من 256 سه سال است گرفتم سرعت دانلودم هم 130 است چطور شما 1m هست ودانلودتان 130 هست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)