این نسخه آخر ( Portable ) کپی پیست هست
*یه صدمگ جدید اومد اونم اضافه کنی دیگه کامل میشه*
بررسی شد آپدیت جدیدی نیامده
این نسخه آخر ( Portable ) کپی پیست هست
این مود جدیده چیز خاصی نداره
ولی از این که تو aram میشه هر چی دلمون خواست رو پیک کنیم باحاله! همینش خوبه فقط![]()
سلام دوستان من تازه با سایت شما آشنا شدم و توی سرور east دارم بازی میکنم لطفا من و داداشم را ادد کنید تا با هم بازی کنیم
اکانت خودم : legndarymahdi
کانت داشم: legndarymilad
راستی قبلا یه نرم افزار بد به اسم mk jokکه تمام اسکین ها را براتباز میکرد میشه لطفا آدرس سایترا بدد انلود کنم ممنون میشم
سلام و خوش آمدی به سایت پی سی وردسلام دوستان من تازه با سایت شما آشنا شدم و توی سرور east دارم بازی میکنم لطفا من و داداشم را ادد کنید تا با هم بازی کنیم
اکانت خودم : legndarymahdi
کانت داشم: legndarymilad
راستی قبلا یه نرم افزار بد به اسم mk jokکه تمام اسکین ها را براتباز میکرد میشه لطفا آدرس سایترا بدد انلود کنم ممنون میشم
این برنامه که دانلود کن
فقط یک نکته. یک قسمتیش هست که تیکش رو باید برداری. چون زمان اینکه کی مثلا رد ریسپان میشه هم برای خودت و هم برای دشمن رو بردار. چون اگر ملت بچه حرو زاده اروپا بفهمن داری از این برنامه ها استفاده می کنی زیرابت رو میزنن و بن میشیمن نصب ندارم ذقیق بهت بگم. ولی انگلیسی دبیرستان هم یکم بلد باشی خودت متوجه میشی. موفق باشی
mkjogo.com/en
سلام
میخواستم ببینم توی 2015 همه ی رنکها ریست میشه؟؟ یعنی الان هرچی بازی کنیم دیگه فایده نداره؟؟
من پچ 4.21 رو دانلود کردم ، باز پنج شنبه رفتم دیدم آپدیت داده همون 4.21، 99 مگ بود با سرعت 6-7 ، قطع کردم شد 194 با سرعت 0-12 ، پدرم در اومد آپدیت نمیشه ، سرعتش افتصاحه ، از آسیاتک هست مشکل یا از اینترنت ایرانه یا از خود بازیه؟
اشکال از لول ه من هم آپدیت ام رو از پارسال تا حالا از ساعت 1 شب تا 7-8 صبح کردم این ساعت ها سرعت خوبه مشکل نداره
اقا لول من 2تا سرور آمریکا و اروپاست حجمش 28 گیگ هستشاین نسخه آخر ( Portable ) کپی پیست هست
من موندم یعنی 2 تا سرور 14 گیگ اضافه میشه؟
گزاشتم ریپر بشه که وسطش یک ارور هم داده بود.
میگم bhtme سرور امریکا رو هم بزار آپدیت شه اگر با هم فرقی نداشته باشند 10 مگ اپدیت میکنه. بعد دوباره زحمت آپش رو بکشی داتنلود کنیم. مرسی
Origen اسم تیم xPeke هست که ساخته
در حال حاضر هم خودش به عنوان Mid Laner هست ، Amazing به عنوان Jungler هست ، Zvanillan به عنوان ADC هست و mithy به عنوان Support هست
Top Laner ندارن فعلا اما احتمالا تا چند روز آینده اعلام بشه
اقا دوباره آپدیت اومد یا من زدم ریپیر کنه اینطوری شد؟
280 این حدودا دوباره داره آپدیت می کنه. دیروز من داشتم بازی می کردم. از بعد از این ریپیر که هیچ خاصیتی نداشت این آپدیت اومده
برای همه اومده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)