تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1475 از 2365 اولاول ... 4759751375142514651471147214731474147514761477147814791485152515751975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,741 به 14,750 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عزیز به نظر من اگه بودجت کمتر از اینم شد به هیچ وجه بازم میگم به هیچ وجه طرف این مارکای متفرقه نرو که هیچ توجیه اقتصادی نداره که بخوای بخریشون چون پولت رو نابود کردی با این کار
    به نظر من یا
    Pioneer AVH-x1550 DVD - 2Din
    که قیمتش حدود 700 تومنه
    یا
    Pioneer AVH-x2550 BT - 2Din
    که قیمتش حدود 820 تومنه
    این دو تا پخش دو دین هستن و حداقل هر چی نباشن مارک معتبر هستن و یه عمر پخش هستن براتون و یه سال هم گارانتی معتبر دارن

داداش اخه شنیدم پایونیر بخواد روش جی پی اس نصب شه باید 400-500 تومن جدا واسش پول بدیم ولی اینا روشون جی پی اس هم هست!
    واقعا این قدر آشغالن اینا؟
    اگه جی پی اس اوکی باشن من از خدامه پایونیر بگیرم چون رو پرایدم پایونیر دارم 5 ساله دارم اخ نگغته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو این سایت رفتم مشخصات پخش هارو دیدم چرا تو مشخصات هیچ کدوم از پخش ها از جی پی اس چیزی نمیگن؟اصلا نمیگن داره نداره قابلیت نصب روش داره نداره؟داستان چیه؟
    Last edited by timbland; 22-04-2014 at 16:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

4 تا باند با یه ساب و توییتر اینا چه امپی میخواد تا رنج 500؟
    1 جفت باند تو رنج 450 اینا چی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

4 تا باند با یه ساب و توییتر اینا چه امپی میخواد تا رنج 500؟
    1 جفت باند تو رنج 450 اینا چی هست؟
    تیوتر رو وصل کن به خود پخش باندا هم اگه همشون عقب هستن که میتونی به دو کانال راهشون بندازی و اگر همشون عقب نیستن باید یه چهار کانال فقط برا 4 تا باندت بگیری که مناسبترین و ارزونترینش 8604 هستش و برای ساب هم میتونی یا منو بگیری یا اینکه وصلش کنی به دو کانال بریج شده ی آمپت
    پس اگه چهار تا باند عقبه و یه ساب هم داری یه 8604 برا همشون کافیه
    و اگر دو تا باندا جلو و دو تا باندا عقب یه 8604 میخوای و برا ساب هم 8106 یا 9106 یا .... باید بخری

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش اخه شنیدم پایونیر بخواد روش جی پی اس نصب شه باید 400-500 تومن جدا واسش پول بدیم ولی اینا روشون جی پی اس هم هست!
    واقعا این قدر آشغالن اینا؟
    اگه جی پی اس اوکی باشن من از خدامه پایونیر بگیرم چون رو پرایدم پایونیر دارم 5 ساله دارم اخ نگغته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو این سایت رفتم مشخصات پخش هارو دیدم چرا تو مشخصات هیچ کدوم از پخش ها از جی پی اس چیزی نمیگن؟اصلا نمیگن داره نداره قابلیت نصب روش داره نداره؟داستان چیه؟
    عزیز اینا فک نکنم جی پی اس ساپورت بکنند و اینکه نمیدونم کی به شما گفته 400 الی 500 تومن واسه جی پی اس میگیرن که بنصبن. خیلی عذر میخوام خب مگه آدم عقلش کمه میره یه دستگاه جی پی اس میگیره برا این کار تازه حرفه ای تر هم هستش اینی که به شما این حرف رو زدن حتما منظورشون نصب کیت جی پی اس یا هم همچین چیزی بوده
    به هر حال به نظر من ارزش نداره برا یه جی پی اس بیاین و جنس چینی متفرقه بخرین یه جی پی اس ارزشش رو نداره

5. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اره خودمم به این نتیجه رسیدم که اگه جی پی اسم نبود مشکلی نیست
    این مدل هایی هم که گفتین هم خوبن هم به بودجه من می خورن
    X1650 و 265PT هم به اون دو مدلی که شما گفتین اضافه کردم تا یک کدوم از اینارو بگیرم
    در مورد جی پی اس هم اره دیگه این پایونیر هایی که روشون جی پی اس نداره شنیدم واسه کیت جی پی اسش 400-500 تومن میگیرن البته من که نمیدم
    فقط قیمت این چند ملی که مد نظرمه دورو ور همین 700-850 تومن هستش دیگه؟یه 7-8 روز دیگه می خوام بیام تهران واسه یه کاری واسه اینم برم ستارخان کارو یکسره کنم فقط این مدلارو دارن همه جا دیگه؟!
    اخه من یادم میاد پارسال که دنبال پخش تصویری بودم بعد پشیمون شدم پایونیر تصویری 2-3 مدل داشتن که زیر 1400 نبود! منم پشیمون شده بودم !

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اره خودمم به این نتیجه رسیدم که اگه جی پی اسم نبود مشکلی نیست
    این مدل هایی هم که گفتین هم خوبن هم به بودجه من می خورن
    X1650 و 265PT هم به اون دو مدلی که شما گفتین اضافه کردم تا یک کدوم از اینارو بگیرم
    در مورد جی پی اس هم اره دیگه این پایونیر هایی که روشون جی پی اس نداره شنیدم واسه کیت جی پی اسش 400-500 تومن میگیرن البته من که نمیدم
    فقط قیمت این چند ملی که مد نظرمه دورو ور همین 700-850 تومن هستش دیگه؟یه 7-8 روز دیگه می خوام بیام تهران واسه یه کاری واسه اینم برم ستارخان کارو یکسره کنم فقط این مدلارو دارن همه جا دیگه؟!
    اخه من یادم میاد پارسال که دنبال پخش تصویری بودم بعد پشیمون شدم پایونیر تصویری 2-3 مدل داشتن که زیر 1400 نبود! منم پشیمون شده بودم !
    تنها چیزی که فت و فراوون گیر میاد همین پایونیره خیالت راحت توپخونه و .... که بگردی حتما گیرت میاد

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

8. 2 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeed7711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان برا پرشیا چه مدلی رو پیشنهاد میکنید.؟؟ تصویری +حتی الامکان GPS داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با Appradio پایونیر و کابلش میشه GPS گوشی Apple رو روی پایونیر انداخت. البته باید iphone داشته باشی! برو تو سایت پایونیر توضیح داده.
    عزیز اینا فک نکنم جی پی اس ساپورت بکنند و اینکه نمیدونم کی به شما گفته 400 الی 500 تومن واسه جی پی اس میگیرن که بنصبن. خیلی عذر میخوام خب مگه آدم عقلش کمه میره یه دستگاه جی پی اس میگیره برا این کار تازه حرفه ای تر هم هستش اینی که به شما این حرف رو زدن حتما منظورشون نصب کیت جی پی اس یا هم همچین چیزی بوده
    به هر حال به نظر من ارزش نداره برا یه جی پی اس بیاین و جنس چینی متفرقه بخرین یه جی پی اس ارزشش رو نداره

11. این کاربر از omidfathi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

Kenwood KAC-M526
    Pioneer GM-A 3602
    Pioneer GM3500 T
    PREMIER PRG-6500
    کدوم برای باکس خوب بهتره یه باکس250 هزار تومانی که فکر کنم یه ساب3010 کنوود ببندم

Last edited by hamed malekpour; 23-04-2014 at 14:54.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام به بلندی صدای ولوم اسپیکرای خودروهاتون
    ممنون از همه دوستانی که تو این مدت با پیاموشون مارو شرمنده اخلاق ورزشکاریشون کردن کوچیک همه هستیم ایشالا همش تن سالم و سیستمای خوش صدا داشته باشید
    +
    بدجور گیریم دوستان دیروز یکی از رفقا یه 405 دو هزار خریده یه سیستم کوچولو روشه پخش از سری 3000 هستش مدل دقیقو حواسم نبود یه جفت 6975 سری قدیم 300 وات با یه جفت هم تیوتر رو شیشه ts20
    آمپلی از برندای گمنامی بود معلوم نبود چی چی هست
    مشکل:صدا میره دوستان-در حالت پخش ساده یه ریز خشی از باندا پخش میشه ولی بعضی وقتا که خیلی هم زیاد پیش میاد صدا میره یهو صدا میشه مثل اسپیکر مکالمه تلفن همراه مشکل از کجاست؟سیمای پشت پخشو دست زدم همه سفتن
    رفتن صدا خیلی زیاده اصلا نمیشه استفاده کرد

14. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •