تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1475 از 1635 اولاول ... 475975137514251465147114721473147414751476147714781479148515251575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,741 به 14,750 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

m0fidi خیلی ممنون از راهنمایی که کردین،راستش منم تصمیم عوض شد،الان سه تا گزینه مد نطرم هست،canon sx230,canon ixus 510 HS,sony wx150 ، به نظرتون کدوم نسب به قیمتش بهتره،تو شهر ما قیمتاشون تقریبا نزدیک به همه ،البته من خیلی دوست داشتم دوربینی بخرم که ظاهر حرفه ای داشته باشه،اما مثل اینکه تو این رنج قیمت گزینه های خیلی خوبی نیست،اکثرا حسگراشون ccd هستن که فکر کنم نسب به دوربین های دیگه با همین قیمت که حسگر cmos دارن اشتباهه روی شکل ظاهری این انتخاب رو بکنم،نظر شما چیه؟
    Wx روی ورق امکانات بالاتری مثل فاصله کانونی 25 و ایزوی بالاتر برای مکانهای کم نور و...دارد سری sx رده بالاتری نسبت به ixus دارد و کلا سری sx2... امتحانشو پس داده و فروش خوبی داره اگه بودجه تون به مدلای بالاترsx مثل 240-260 میخوره بهتر (چراکه فاصله کانونی شان از 25 نسبت به 28 sx230 شروع میشه وبرای عکسای نزدیک بهتره و زوم بالاتر 20 برآب نسبت به14 230 دارند) در غیر این صورت sx230 انتخاب مطمین تری است.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

m0fidi خیلی ممنون که وقت و برام می زاری،من این چند روز انقدر تحقیق کردم که کم کم دارم قاطی می کنم الان موندم بین sony wx150 , sony wx50 , canon sx230 ،حرف های شما در مورد sx230 قبول،ولی موضوع اینه که wx50 خیلی به این دو مورد دیگه نزدیکه ولی تو قیمت 300 هزار پایین تره،واقعا وسوسه کننده هستش،تفاوت های sx230 با wx150 یک طرف wx50 با wx150 فقط توی زوم فرق داره و یک فرق اساسی هم توی لنز سر G برای wx150 هست ،منظورم اینه که احساس می کنم wx50 برای 300 هزار تومان قیمت پایین تر فاصله خیلی کمی از دو مورد دیگه داره،تویه چنتا سایت انگلیسی هم که قابلیت مقایسه دارن همشون wx50 رو برنده الام می کنن با در نظر گرفتن قیمت،نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

m0fidi خیلی ممنون که وقت و برام می زاری،من این چند روز انقدر تحقیق کردم که کم کم دارم قاطی می کنم الان موندم بین sony wx150 , sony wx50 , canon sx230 ،حرف های شما در مورد sx230 قبول،ولی موضوع اینه که wx50 خیلی به این دو مورد دیگه نزدیکه ولی تو قیمت 300 هزار پایین تره،واقعا وسوسه کننده هستش،تفاوت های sx230 با wx150 یک طرف wx50 با wx150 فقط توی زوم فرق داره و یک فرق اساسی هم توی لنز سر G برای wx150 هست ،منظورم اینه که احساس می کنم wx50 برای 300 هزار تومان قیمت پایین تر فاصله خیلی کمی از دو مورد دیگه داره،تویه چنتا سایت انگلیسی هم که قابلیت مقایسه دارن همشون wx50 رو برنده الام می کنن با در نظر گرفتن قیمت،نظر شما چیه؟
    باعث خوشحالی منه اگه بتونم کمکی کنم بله درست میگید به غیر از اون دو مورد فرق آنچنانی نداره البته اگربیشتر مصرف خانوادگی دارید زوم بالای 5 به کارتون هم نمیاد ,لنز هم بسیار در خروجی دوربین تاثیر گذار است و sx230 علاوه بر اینها مود ها و قدرت انتخاب بیشتری مثل تنظیم دستی در عکس دارید البته شاید wx50 هم داشته باشد .غ هر حال اگر قیمت اونها برایتان تند است wx50 به نظر انتخاب خوبی میاد اونم با تفاوت 300 هزار منم یه تحقیقکی کردم کاربراش خیلی راضی بودند.
    با ارزوی بهترین ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

دوستان چند تا سایت که نمونه عکس های دوربین های دیجیتال رو با هم مقایسه میکنه (توی ایزو های مختلف) معرفی میکنید ؟
    قبلا چند تا سایت داشتم، ولی متاسفانه هرچقدر فکر میکنم یادم نمیاد که اسمشون چی بود...
    ممنون میشم راهنمایی کنید...

موفق باشید...

5. این کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    Dpreview

7. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

این سایت رو میدونم،
    منظورم سایتی که چند مدل دوربین رو برای مقایسه باهم انتخاب کنی..
    مثل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی...

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

این سایت رو میدونم،
    منظورم سایتی که چند مدل دوربین رو برای مقایسه باهم انتخاب کنی..
    مثل:

موفق باشی...
    در اینجا تمامی موارد رو میتونید مقایسه کنید

در اینجام فقط دوربینها:

10. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

خیلی خیلی ممنونم،
    ولی من مشخصات رو نمیخوام بررسی کنم ! نمونه عکس رو میخوام بررسی کنم، توی لینکی که جناب m0fidi عزیز فرستادن همه دوربینها وجود نداره ! من میخوام دوربین های ارزون قیمت رو ببینم که متاسفانه لیست دوربین ها کامل نیست...

موفق باشید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    زمین خدا

پيش فرض

سلام دوستان.
    مدتیه دنبال خرید یه دوربین مناسب با قیمت نهایتا 900 تا 1 تومن هستم.(نزدیک 8 الی 9 ماهه!)
    به خاطر برخی دلایل مجبورم DSLR نگیرم.البته اگه پیشنهاد خوبی تو این رنج از DSLR ها داشتین دارین خوشحال میشم و حتما استقبال میکنم.
    این دوربین ها بهم پیشنهاد شدن.(بین SLR-Like ها و سوپرزوم ها)
    Fujifilm Finepix HS25 EXR

Fujifilm FinePix HS20
    (نمیدونم چرا با این یکی خیلی حال می کنم!)
    Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
    Canon PowerShot SX40 HS

خوشحال میشم نظرات شما رو هم در مورد اینا و هم اگه پیشنهاد دیگه ای داشتین بدونم.
    البته تا یادم نرفته؛فوکوس دستی خیلی واسم مهمه که باشه.
    راستی یکی از دوستان توصیه کرد به خاطر نوسانات بازار فعلا دست نگه دارم.گفت احتمال داره تا یه ماه دیگه احتمال کاهش قیمت ها هست.نظرتون دراین مورد چیه؟
    خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان کسی جواب ما رو نمیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •