تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1475 از 2376 اولاول ... 4759751375142514651471147214731474147514761477147814791485152515751975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,741 به 14,750 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيروز قربانى:

با مسى ها رفيقم ولى مى بريم

ايران ورزشى - جدال استقلال و مس در اين چند سال اخير به واسطه حضور استقلالى هاى سابق در تركيب مس حساسيت هاى زيادى پيدا كرده است و باتوجه به اين شرايط اين دو تيم امروز در آزادى مقابل يكديگر صف آرايى مى كنند. پيروز قربانى كه تا سال گذشته همراه اميرحسين صادقى زوج نفوذناپذيرى را در خط دفاعى استقلال تشكيل داده بود، امروز مقابل همبازى سابقش قرار مى گيرد. قربانى، صادقى و ساير مسى ها را دوستانش خطاب مى كند!
    «اميرحسين و ديگر بازيكنان مس از دوستانم هستند ولى ما امروز براى شكست مس به ميدان مى رويم و ان شاءالله سه امتياز حساس اين بازى را كسب مى كنيم.»
    بازى امروز باتوجه به باخت دور رفت ديدارى انتقامى براى آبى پوشان تهرانى به حساب مى آيد. مدافع استقلال درباره شناختشان از مس هم توضيح مى دهد: «بالاخره مربيان با آناليز بازى هاى مس قطعا شناخت كافى را از اين تيم به دست آورده اند كه باتوجه به نقاط ضعف و قوت آنها اين تيم را با شكست بدرقه خواهيم كرد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بيژن كوشكى:

فقط به بردن فكر مى كنم

ايران ورزشى - مدافع سمج و قلدر استقلال كه البته گاهى وقت ها هم اشتباه هايى دارد انگيزه فراوانى براى بازى با مس كرمان دارد تا اشتباه هاى بازى هاى گذشته را جبران كند. كوشكى با حرارت خاصى حرف مى زند: «بى ترديد وقتى بازى را واگذار مى كنيم عملكرد تيم خوب نبوده است، با اين حال بايد بازى مقابل سپاهان را فراموش كنيم و به بازى حساس مقابل مس كرمان فكر كنيم. بازى مقابل مس بسيار حساس است البته براى استقلال تمامى بازى ها حساس است. اگر مى خواهيم قهرمان ليگ برتر شويم حتى بازى مقابل تيم هاى محلى نيز براى ما حساس خواهد بود.
    البته در بازى مقابل سپاهان چندان بد نبوديم اما نتيجه را واگذار كرديم، حريف با برنامه كار كرد و با استفاده از ضد حملات توانست نتيجه بگيرد و بازى را به سوى خود خاتمه دهد. در هر صورت نبايد براى اين شكست دنبال مقصر باشيم چرا كه همه ما مقصر هستيم و اكنون بايد به برترى مقابل مس فكر كنيم.
    تلاش خود را انجام مى دهيم تا مقابل مس كرمان پيروز شويم. استقلال بايد جايگاهش در صدر جدول را حفظ كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آرش برهانى: كرمانى ها از گلزنى ام خوشحال مى شوند

ايران ورزشى -نگاه هاى هواداران استقلال به ساق هاى آرش برهانى است! حالا ديگر يك مهاجم گلزن نيست. او هم براى تيم ملى گل مى زند و هم در يك بازى سخت مقابل سپاهان! آرش پيش از بازى حرف هايى مى زند تا خيال هواداران را از گلزنى اش راحت كند: «بى ترديد مقابل مس كرمان به دنبال پيروزى خواهيم بود و من مانند تمامى بازى هاى استقلال براى گلزنى انگيزه خواهم داشت.
    كرمان زادگاه من است و به همين دليل تيم مس را دوست دارم اما اطمينان دارم كه مردم كرمان نيز از گلزنى من خوشحال مى شوند.
    در بازى مقابل سپاهان مى توانستيم نتيجه بهترى به دست آوريم اما در هر صورت شرايط به گونه اى پيش رفت كه شكست خورديم البته اگر داور در اين بازى پنالتى استقلال را مى گرفت شرايط بسيار تغيير مى كرد.» آرش بار ديگر به اهميت قهرمانى استقلال اشاره دارد: «بسيارى از من درباره آقاى گلى در ليگ برتر مى پرسند اما واقعيت اين است كه رسيدن به اين عنوان بدون موفقيت استقلال ارزشى ندارد و تلاش من در درجه اول در راستاى موفقيت استقلال خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آشوبى: تيمى نيستيم كه از استقلال بترسيم

ايران ورزشى - فرزاد آشوبى يكى از اركان اصلى خط ميانى مس، عصر امروز مقابل استقلال قرار خواهد گرفت.
    آشوبى براى باز كردن لايه هاى دفاعى استقلال انگيزه بسيارى دارد: «بعد از چند بازى خوشبختانه برد روحيه سازى را مقابل مقاومت كسب كرديم. ما واقعاً در بازى هاى قبلى مستحق باخت نبوديم و در عين شايستگى امتياز مى داديم. به همين دليل با انگيزه فراوان و روحيه بالا مقابل استقلال قرار مى گيريم و قطعاً در پى كسب پيروزى هستيم تا با ۳ امتياز به تعطيلات برويم.
    بازى مقابل استقلال دشوار خواهد بود. استقلال در كنار پرسپوليس بزرگ ترين تيم ايران است و هميشه با حمايت تماشاگران به دنبال پيروزى مى آيد.
    نمى توان شكست اين تيم مقابل سپاهان را دليل بر زخمى بودن استقلال دانست چرا كه فوتبال امروزى را نمى توان پيش بينى كرد با اين حال من عقيده دارم هر تيمى كه بتواند شرايط روحى روانى خود را كنترل كند، برنده بازى خواهد بود. به يقين از استقلال نمى ترسيم چرا كه نه تيم دست و پابسته اى هستيم و نه چيزى از حريف كم داريم. من فكر مى كنم توانايى شكست استقلال و رقم زدن نتيجه خوب مقابل اين تيم را داريم اما بايد شرايط بازى را در نظر گرفت.»
    هافبك مس كرمان با انتقاد از برنامه ريزى ليگ به حرف هايش پايان داد: «واقعاً نمى دانم اين چه برنامه ريزى است كه در ليگ ما مد شده تا دو بازى انجام مى دهيم بايد به تعطيلات برويم!
    واقعاً اين برنامه ريزى ليگ ديگر غيرقابل تحمل شده است. فكر مى كنم ليگ هاى معتبر دنيا راه را اشتباهى مى روند و ما درست حركت مى كنيم. نگه داشتن تيم ها در شرايط بالاى بدنى و انگيزه و توان تيمى در ۱۵ روز خيلى دشوار است و بايد فكرى به حال اين روند انجام دهند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظ:

كفاشيان افرادى را انتخاب كند
    كه معنى برنامه را بفهمند

ايران ورزشى - واعظ آشتيانى همان طور كه وعده داده بود پس از بازى با سپاهان درباره برنامه ريزى فدراسيون حرف هايى مى زند. واعظ پيشنهادش را به كفاشيان اعلام مى كند: «توصيه من به كفاشيان اين است كه درباره برخى همكاران خود تجديدنظر كند و افرادى را انتخاب كند كه پاسخگوى باشگاه ها بوده و با ادبيات منطقى و مناسب با باشگاه ها و مربيان تعامل داشته باشند. در واقع فدراسيون فوتبال بايد پاسخگو و حامى باشگاه ها باشد نه اينكه براى آنها ايجاد حاشيه و چالش كند.

فدراسيون فوتبال بايد به دنبال احقاق حقوق باشگاه ها باشد نه آنكه باشگاه ها به دنبال حقوق خود باشند. كفاشيان بايد افرادى را انتخاب كند كه معنا و مفهوم برنامه را خوب بدانند.
    اگر ما برنامه اى خوب داشته باشيم اما نيروى كارآمد در اختيارمان نباشد موفق نخواهيم بود و در مقابل نيروى كارآمد مناسب هم با برنامه نامناسب نتيجه بخش نخواهد بود. بنابراين برنامه ريزى و عوامل اجرايى دو شاخصه مهم براى رسيدن فدراسيون فوتبال به اهدافش است.
    يك نمونه ساده اين است كه وقتى تيمى در بازى فوتبال به ضد فوتبال روى مى آورد با از بين بردن ارزش هاى تيم مقابل، حريف را وادار به تساوى يا شكست مى كند. اكنون فدراسيون نيز بايد به گونه اى كار كند كه در قامت يك تيم مخرب ظاهر نشود بلكه توانايى هاى يك تيم مفيد و كارآمد را نشان دهد. در هر صورت مسير هماهنگى ميان فدراسيون فوتبال و باشگاه ها نبايد يكطرفه باشد.»
    حرف هاى واعظ شايد معنى ديگرى داشته باشد. واعظ در اين باره هم توضيح شفافى دارد: «باشگاه استقلال به دنبال بهانه جويى نيست چرا كه پنالتى مسلمى كه در بازى مقابل سپاهان از آن چشم پوشى شد مى توانست يك ابزار فشار از سوى استقلال باشد اما باشگاه استقلال تنها تذكر مى دهد كه فدراسيون اجازه ندهد، تيم هاى فوتبال با قضاوت هاى خاص به چالش كشيده شوند.
    نه استقلال و نه پرسپوليس نبايد قربانى رويه هايى شوند كه داراى منطق و عقلانيت نيست و اميدواريم با برنامه ريزى هاى مناسب در آينده فدراسيون و تمامى باشگاه ها به اهداف خود دست يابند.»
    واعظ شكست مقابل سپاهان را هم از ديدگاه خود بررسى مى كند: «پيرامون مسائل فنى، قلعه نويى صحبت مى كند اما در دنيا رسم است وقتى يك تيم به خصوص تيم هاى بزرگ شكست مى خورند، حفظ شرايط روحى و روانى تيم اهميت بالايى پيدا مى كند. در هر صورت من در تمامى بازى ها در كنار تيم هستم و اين حضور را اثربخش مى دانم و خوشبختانه اين بازسازى روحى در استقلال به خوبى صورت مى گيرد.
    زمانى كه يك تيم شكست مى خورد مهم اين است كه آن شكست را فراموش كند و ديگر نبايد به دنبال مقصر گشت بلكه بايد ديد كه ضعف در كدام نقاط بوده تا آن ضعف ها برطرف شود و با شناسايى نقاط قوت اين توانايى ها را هم حفظ و تقويت كرد و بى ترديد همين موضوع سبب انسجام تيم خواهد بود.
    خوشبختانه استقلال اين شخصيت را دارد كه به سرعت پس از شكست به خود مى آيد و در مدت كوتاهى بازسازى درونى خود را انجام مى دهد، اين يكى از ويژگى هاى استقلال است كه اجازه ورود چالش و مشكل را به داخل تيم نمى دهد، خوشبختانه كادرفنى به خوبى به اين موضوع مى پردازد كه تمركز بر روى شكست سبب افزايش چالش مى شود و به شكست تنها بايد به چشم يك تجربه نگريست.»
    واعظى آشتيانى درباره شايعه مذاكره باشگاه استقلال با بازيكنان مس كرمان درآستانه بازى مقابل اين تيم گفت: «بعيد مى دانم مسؤولان باشگاه مس چنين موضوعى را بيان كرده باشند، در شيوه مديريتى استقلال هر بخش به صورت صادقانه مطرح مى شود و موضوع پنهانى وجود ندارد، من اين شايعه را به طور كامل رد مى كنم و اطمينان دارم مسؤولان باشگاه مس نيز به چنين مسائلى نمى پردازند، اميدوارم كه روز شنبه دو تيم بازى جوانمردانه اى انجام دهند و استقلال بتواند موفق باشد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اكبرپور در خط آتش، فرهاد در خط ميانى
    ايران ورزشى - سياوش اكبرپور با وجود مصدوميت جزيى از ناحيه كشاله ران اما در تركيب اصلى استقلال مقابل مس قرار خواهد گرفت. اكبرپور اين روزها كمتر در تمرين استقلال به فعاليت هاى شديد مى پردازد اما از جهتى كه يكى از مهره هاى كليدى اين تيم محسوب مى شود تحت هر شرايطى در تركيب حضور خواهد داشت. فرهاد مجيدى هم اگر روى نيمكت ننشيند! در خط ميانى جايى بازى خواهد كرد كه پيش از اين در اختيار مجتبى جبارى بود. فرهاد اگر آماده باشد امير دغدغه اى در خط ميانى نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظ به طلبكاران استقلال وعده داد
    ايران ورزشى -عليرضا منصوريان، محمد نوازى، اميرحسين صادقى، سعيد لطفى و محسن يوسفى از استقلال طلبكارند و هر بار براى گرفتن طلبشان به باشگاه استقلال رفتند مسؤولان استقلال وعده دادند به زودى طلبشان را پرداخت مى كنند. آخرين بارى كه واعظ آشتيانى با اين بازيكنان جلسه داشت به آنها وعده داد تا آخر دى ماه تمام طلبشان را پرداخت كند. بازيكنان به مديرعامل استقلال گفته اند در صورتى كه تا آخر ماه جارى پولشان را دريافت نكنند به كميته انضباطى شكايت مى كنند.

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

آقا سلام
    به اميد برد امروز
    كسي از جباري خبر دقيقي نداره؟

نميدونم پيشبيني من ثبت شده يا نه؟
    اگه ثبت شده كه هيچ وگرنه اين رو برام ثبت كنيد
    استقلال 3-1 مس

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یک 90 دقیقه برای پیشبینی وقت دارید.

باز به مسئولین ذوب اهن اومدن جایگاه جلو را نصف کردند و پرسپولیسی ها را اونجا نشوندن اونوقت سپاهان...

حالا می فهم چرا اینقدر از سپاهان و طرفداراش متنفرم با یکشون که خوب هم می شناسیدش یک ربع پیش بحث داشتم بی شخصیت فرهنگش را نشون داد و کاری جز توهین و فحش ناموسی انجام نداد.

روشن: دشمن قلعه نويي نيستم
    خبرگزاري فارس: بازيكن پيشين استقلال گفت: منتقد امير قلعه‌نويي هستم، ولي دشمن او نيستم.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسن روشن اظهار داشت: معتقدم امير قلعه‌نويي مي‌تواند حاشيه‌هاي استقلال را جمع كند. هر چند منتقد امير قلعه‌نويي هستم، اما اين مساله به منزله دشمني با او نيست. همين انتقادها مي‌تواند اسباب پيشرفت و موفقيت او را در آينده فراهم كند.
    وي درگفت و گو با دويچه وله بيان كرد: زماني كه جوان بودم و براي دوره مربيگري به انگليس رفته بودم، به ما مي‌گفتند اگر مي‌خواهيد موفق شويد، به تيمي برويد كه در آنجا منتقد زياد دارد. اگر انتقادي مي كنم فقط به خاطر موفقيت او است. قلعه نويي مي‌تواند از اين نقدها استفاده كند تا به موفقيت برسد. با موفقيت او ما هم خوشحال مي‌شويم.
    روشن گفت: در ابتداي فصل استقلال از لحاظ قواي جسماني و شرايط روحي و رواني وضعيت بدي داشت. اما پس از يك دوره كوتاه كادر فني استقلال توانست بر اين معضل غلبه كرده و مشكل تيم را حل كند تا الان صدرنشين ليگ باشد.
    اين مربي ادامه داد: بايد در نظر گرفت تا پايان فصل هنوز راه طولاني پيش رو داريم. استقلال در نيم فصل دوم 8 و 9 بازي در خارج از خانه دارد كه سخت هستند. اگر استقلال وضعيت فعلي‌اش را حفظ نكند و در اين بازي‌ها دچار مشكل شود، كار براي تيم دشوار خواهد شد.
    روشن تاكيد كرد: به عنوان يك استقلالي قديمي، به مسئولان توصيه مي‌كنم بيشتر از ليگ به فكر آمادگي براي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باشند. وقتي قرار است در چند جبهه فعاليت كنيم، بديهي است كه حضوري قوي در ليگ قهرمانان از ليگ برتر ايران مهم‌تر است.
    مهاجم اسبق استقلال و تيم ملي افزود: حتي اگر لازم باشد، بايد يكي دو بازيكن كمكي از ديگر تيم‌ها بگيريم تا با شرايطي كاملا آماده قدم در اين مسابقات بگذاريم.
    روشن در مورد وضعيت مالي و بدهي‌هاي مديريت قبلي بيان كرد: بدهي‌هاي مربيان و بازيكنان تيم اول استقلال حل شده است. اما در مورد آكادمي استقلال مشكلات قبلي هنوز پابرجاست.
    وي تصريح كرد: پس از كنار رفتن من از مسئوليت آكادمي استقلال، آقاي منصوريان، پسر خوب،‌دوست‌داشتني و به ياد ماندني استقلال، قبول مسئوليت كرد. تا جايي كه من مي‌دانم هنوز بدهي‌هاي آكادمي به قوت خود باقي است. حتي با مربيان كه صحبت مي كردم، يك ريال در اختيارشان قرار نگرفته است. اين بي‌توجهي مي‌تواند به منزله سم براي استقلال باشد.
    او ادامه داد: در دوران آقاي فتح‌الله زاده با بازيكناني كه آينده استقلال هستند، قراردادهاي 45 هزار توماني بستيم كه حتي چند ماه آخر قراردادشان هم پرداخت نشد. باشگاه استقلال به اين مساله بايد توجه كند كه اين بي توجهي به آينده اين تيم لطمه خواهد زد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تا دقیقه 10 پرسپولیس و ذوب اهن 0-0

آقا سلام
    به اميد برد امروز
    كسي از جباري خبر دقيقي نداره؟

نميدونم پيشبيني من ثبت شده يا نه؟
    اگه ثبت شده كه هيچ وگرنه اين رو برام ثبت كنيد
    استقلال 3-1 مس
    پیشبینت ثبت شد اما 2-0 پیشبینی کردی اگه بخوای می تونم تغییرش بدم و این را بذارم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •