تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1474 از 1805 اولاول ... 474974137414241464147014711472147314741475147614771478148415241574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,731 به 14,740 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از دوستان عزیز واقع در مشهد با پیش شماره 739 یا 734 یا دوستانی که از مرکز مخابرات مطهری سرویس میگیرن مشکل دارن ذکر کنن من این مرکز رو زیر تا بالا میشناسم تا بهتون شماره بدم مشکل رو اساسی حل کنید.خودم الان 2ماهه که پیگیرم پست کافو نوری منطقه مون رو ارتقا بدن مجبور شدن نامه بزنن توسعه مهندسی که برای ارتقا.

2. 2 کاربر از farizn_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستان این صفحه چیه هی میاد اعصابمو خورد کرده!
    میام بیام تو صفحه تنظیمات کاربری فروم این صفحه هی میاد....میدونم یه ارتباطی بین این و سایت اصلی شارژ اینترنت مخابرات وجود داره فقط.... یکی بگه چطور حلش کنم....صفحه هایی که موقعی که نتم تموم شده سرچ کردم و ریدایرکت شده به صفحه مخابرات الان نمیاره به جاش این صفحه میاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوست من-اشتباه کردی اینجا سوال کردی من چند بار اینجا سوال کردم پاسخی ندادند-اینجا پر از ادمهایی که فقط می گویند وای مخابرات دزدی کرد؟وای چرا حجمم کم شدو هزار وای دیگر- انگار بقیه جاهای دیگر بهشت وگل و بلبل است-کلا انتظارات را از اینترنت بیار پایین---کلا تاپیک حول محور 4 یا 5 نفر می چرخد که همش اعتراض دارند---خوت را خسته نکن--به نظرم ت تجربه چند روزه که صفحات زیادی از این تایپیک را خواندم اینترنت مخابرات توی بعضی از نقاط افت سرعت دارد وکیفیت پایینی دارد بعضی جاها خوبه--خودت یک 3 ماه بگیر وخودت روی اینترنت مخابرات تجربه کسب کن-والسلام----
    باز جای خوشحالی هست که شما انحصار اون 5-4 نفر رو شکستی
    از طرف : ستاد رقابت

5. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الان این محدود کردن شبانه برای طرح پاییزه یک مگ و دو مگ فرق میکنه یا نه من طرح دو مگ دارم ولی سرعت شبانه 100 کیلو بایت برای بقیه دوستان همین طوره یا نه اگه ممکن کسانی که این طرح دارن بگن
    حتی طرح های 5 مگابیت هم شبانه شون محدود شده به همین 100 کیلوبایت! بدتر از این کسانی که شبانه ندارن هم سرعت شون از ساعت 1 شب روی 2 مگ محدود میشه! یعنی سرعتی رو که قبلا به صورت رایگان دانلود میکردی الان باید پول بدی و بازم همون قدر دانلود کنی! از مصادیق عدالت و روشنفکری مخابرات!!

سلام دوست من-اشتباه کردی اینجا سوال کردی من چند بار اینجا سوال کردم پاسخی ندادند-اینجا پر از ادمهایی که فقط می گویند وای مخابرات دزدی کرد؟وای چرا حجمم کم شدو هزار وای دیگر- انگار بقیه جاهای دیگر بهشت وگل و بلبل است-کلا انتظارات را از اینترنت بیار پایین---کلا تاپیک حول محور 4 یا 5 نفر می چرخد که همش اعتراض دارند---خوت را خسته نکن--به نظرم ت تجربه چند روزه که صفحات زیادی از این تایپیک را خواندم اینترنت مخابرات توی بعضی از نقاط افت سرعت دارد وکیفیت پایینی دارد بعضی جاها خوبه--خودت یک 3 ماه بگیر وخودت روی اینترنت مخابرات تجربه کسب کن-والسلام----
    جاهای دیگه اگر پولی میگیرن پشتیبانی دارند و در برابر مشترک خودشون رو مسئول میدونن و صد البته حجم دزدی هم ندارند و کل سال رو مشغول تعمیر دستگاه هاشون نیستند! نمیگم ISP های دیگه بهشته ولی حداقل نسبت به کاربر یک اندک مسئولیتی دارند نه مثل این مخابرات که خودش رو طلبکار بدونه!

7. 3 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

تازه این مثلا سرور داخلی هستش........

9. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سرعت شبانه رو دیشب امتحان کردم شده یک چهارم قبل . حدود 65 . یعنی عملا غیر قابل استفاده
    سرعت روزانه هم دستکمی از شبانه داره. یک فایل 28 مگی خبرهای صبح بی بی بی سی که قبل سر 30 ثانیه دانلود میشد الان 10 دقیقست که گذشته تازه رسیده به %50 . صد رحمت به دایل آپ.
    اگه حجم هم بدزدن دیگه کلکسیون تکمیله
    Last edited by HardwareMaster; 12-01-2015 at 09:04.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مثل اینکه از این به بعد به ازای هرگیگی که خرید کنید 25 درصد هم رایگان بهتون داده میشه یعنی 250 مگابایت!!

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امکان داره از سرور تو اروپا پینگ بذارین?

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

سرعت شبانه رو دیشب امتحان کردم شده یک چهارم قبل . حدود 65 . یعنی عملا غیر قابل استفاده
    سرعت روزانه هم دستکمی از شبانه داره. یک فایل 28 مگی خبرهای صبح بی بی بی سی که قبل سر 30 ثانیه دانلود میشد الان 10 دقیقست که گذشته تازه رسیده به %50 . صد رحمت به دایل آپ.
    اگه حجم هم بدزدن دیگه کلکسیون تکمیله
    حجم هم دارن میدزدن. الان 5 گیگ از حسابم کم شده و توی هیچ لاگی هم نیست.

14. این کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

مثل اینکه از این به بعد به ازای هرگیگی که خرید کنید 25 درصد هم رایگان بهتون داده میشه یعنی 250 مگابایت!!
    میشه توضیح بدید این چه فایده ای داره؟ و از کجا خبر رو شنیدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •