تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1474 از 4105 اولاول ... 47497413741424146414701471147214731474147514761477147814841524157419742474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,731 به 14,740 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    دوستان ما 18ام میریم تلو، لطفا اگه کسی تجربه ای داره که چیا برداریم، اونجا چه جوریه راهنمایی کنید.
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان ما 18ام میریم تلو، لطفا اگه کسی تجربه ای داره که چیا برداریم، اونجا چه جوریه راهنمایی کنید.
    مرسی
    من 02 بودم و 16 اسفند رفتیم و 17 اسفند برف اومد و ما تو چادر بودیم و میلرزیدیم.
    شبها خیلی خیلی سرد بود و تا صبح استخون درد داشتیم و کم مونده بود منجمد بشیم ولی قبل خواب زمانایی که تو چادر بودیم یه چراخ نفتی یا همون والور میدادن و خوب بود گرم میشد چادر اما شانس شما احتمالا دیگه هوا مثل اون موقع سرد نباشه و برفی هم نیاد همین برفی که اخیرا تو تهران اومد دقیقا زمانی بود که تلو بودیم.
    لباس گرم و جوراب بافتنی که شبا وقت خواب پاهاتو گرم نگه داره گلاه پشمی و دستکش هم ببر و از زیر هم لباس و شلوار گرم بپوش.
    چراغ قوه و وسایل روشنایی هر چی میتونی ببر.
    وسایل گرمایی هم همینطور.
    به نظر من ظرف یه بار مصرف هم ببر غذا که میگیری تو همون بگیری و بعدش بندازی بیرون و زحمت شستن طرف و یقلوی نداشته باشی.
    خلاصه هر چی فکر میکنی تو یه مکان کوهستانی به دردت میخوره ببر.
    Last edited by black_roz18; 19-03-2013 at 20:13.

3. 2 کاربر از black_roz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

یک ماه از یگان ما هم گذشت. توی این مدت خیلی تجربه به دست آوردم. 15 روز اول توی پاسگاه مرزی خدمت کردم. فقط پست میدادم و شاید بشه گفت حتی از سردوشی ها هم ارزشم کمتر بود اونجا! بعدش اومدم توی قرارگاه هنگ مرزی. اینجا هم پست میدم ولی روحیم خیلی بهتره. شلوغتره و گاهی میشه توشهری مرخصی گرفت و روحیه ای عوض کرد. در کل خدمت توی نیروانتظامی بخصوص مرزبانی عین برده داریه و ظلم بزرگیه.

5. 9 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

یه خسته نباشید و نوروز مبارک به تمامی سربازایی که الان سر پست یا تو پادگانن یا اینکه تو خونه کنار عزیزانشونن ..

با یکی از بچه هایی که با فوق دیپلم افتاده بود خاش و الان تو پادگان بود میخواست بره سره پست داشتم صحبت میکردم دلم کلی گرفت ..

دمه همه انایی گرم که الان تا اخر سال تحویل تو برجکن

7. 15 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی در مورد میزان خودکشی افراد در طول دوران خدمت چیزی میدونه؟ زیاد خودکشی میکنن؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی در مورد میزان خودکشی افراد در طول دوران خدمت چیزی میدونه؟ زیاد خودکشی میکنن؟
    دوست عزیز هیچ وقت چنین اماری اعلام نمیشه
    بیشتر موارد خودکشی مربوط به پادگان ها هست

tapatalk

10. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من بعداز تعطیلات میخوام دفترچه تکمیل شدمو ببرم پلیس +10 و برای خدمت اقدام کنم

من4 سال بسیج فعال و دروه تکمیلی بسیجو هم گذروندم و البته لیسانس هستم.

برای پذیرش سپاه تو استان یا شهر خودم باید چه مدارکی رو حاضر کنم و به نیرو انسانی سپاه استان خودم بدم که انشالله بیفتم سپاه که حداقل نخوام آموزشی برم( چون تو همین تاپیک یکی از بچه ها میگفت واسه اینکه تو سپاه خدمت کنی باید بری نیرو انسانی سپاه پرونده تشکیل بدی تا اونا اسنتو رد کنن و بیفتی تو سپاه)

با تشکر فراواان تمامی شما عزیزان
    یا حق
    Last edited by myreza_12345; 21-03-2013 at 15:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من 02 بودم و 16 اسفند رفتیم و 17 اسفند برف اومد و ما تو چادر بودیم و میلرزیدیم.
    شبها خیلی خیلی سرد بود و تا صبح استخون درد داشتیم و کم مونده بود منجمد بشیم ولی قبل خواب زمانایی که تو چادر بودیم یه چراخ نفتی یا همون والور میدادن و خوب بود گرم میشد چادر اما شانس شما احتمالا دیگه هوا مثل اون موقع سرد نباشه و برفی هم نیاد همین برفی که اخیرا تو تهران اومد دقیقا زمانی بود که تلو بودیم.
    لباس گرم و جوراب بافتنی که شبا وقت خواب پاهاتو گرم نگه داره گلاه پشمی و دستکش هم ببر و از زیر هم لباس و شلوار گرم بپوش.
    چراغ قوه و وسایل روشنایی هر چی میتونی ببر.
    وسایل گرمایی هم همینطور.
    به نظر من ظرف یه بار مصرف هم ببر غذا که میگیری تو همون بگیری و بعدش بندازی بیرون و زحمت شستن طرف و یقلوی نداشته باشی.
    خلاصه هر چی فکر میکنی تو یه مکان کوهستانی به دردت میخوره ببر.
    ممنون تو تلو اوضاع نگهبانی چطوره؟ شبی چند نفر می خواد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اقا لطفا یکم بهم کمک کنید
    من اموزشی افتادم پدافند هوایی اجا تبریز(قرارگاه خاتم الانبیا)
    میشه بگید سخت میشه،اسونه،کلا بده ،خوبه، چه جوریاست

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان

من بعداز تعطیلات میخوام دفترچه تکمیل شدمو ببرم پلیس +10 و برای خدمت اقدام کنم

من4 سال بسیج فعال و دروه تکمیلی بسیجو هم گذروندم و البته لیسانس هستم.

برای پذیرش سپاه تو استان یا شهر خودم باید چه مدارکی رو حاضر کنم و به نیرو انسانی سپاه استان خودم بدم که انشالله بیفتم سپاه که حداقل نخوام آموزشی برم( چون تو همین تاپیک یکی از بچه ها میگفت واسه اینکه تو سپاه خدمت کنی باید بری نیرو انسانی سپاه پرونده تشکیل بدی تا اونا اسنتو رد کنن و بیفتی تو سپاه)

با تشکر فراواان تمامی شما عزیزان
    یا حق
    با سلام
    مدارکی مثل فتوکپی شناسنامه و ... رو دقیق نمدونم ولی یه چیز مهمی که هست که جز مدارک لازم هست برگ سبزی هست بعد از ارسال دفترچه ( ثبت نام تو پلیس +10 ) میاد دم خونتون
    این برگ سبز رو باید همرا داشته باشید و این که تاریخ اعزامتون زیاد زود نباشه ، چون من یه سریا رو دیدم که تکمیلی بسیج داشتن و میخاستن مثه شما بیفتن سپاه ولی چون تاریخ اعزامشون زود بوده نتونستن چرا که یه مقدار زمان میبره که کارای شما رو واسه پذیرش تو سپاه انجام بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •