سلام
دوستان ما 18ام میریم تلو، لطفا اگه کسی تجربه ای داره که چیا برداریم، اونجا چه جوریه راهنمایی کنید.
مرسی
سلام
دوستان ما 18ام میریم تلو، لطفا اگه کسی تجربه ای داره که چیا برداریم، اونجا چه جوریه راهنمایی کنید.
مرسی
من 02 بودم و 16 اسفند رفتیم و 17 اسفند برف اومد و ما تو چادر بودیم و میلرزیدیم.
شبها خیلی خیلی سرد بود و تا صبح استخون درد داشتیم و کم مونده بود منجمد بشیم ولی قبل خواب زمانایی که تو چادر بودیم یه چراخ نفتی یا همون والور میدادن و خوب بود گرم میشد چادر اما شانس شما احتمالا دیگه هوا مثل اون موقع سرد نباشه و برفی هم نیاد همین برفی که اخیرا تو تهران اومد دقیقا زمانی بود که تلو بودیم.
لباس گرم و جوراب بافتنی که شبا وقت خواب پاهاتو گرم نگه داره گلاه پشمی و دستکش هم ببر و از زیر هم لباس و شلوار گرم بپوش.
چراغ قوه و وسایل روشنایی هر چی میتونی ببر.
وسایل گرمایی هم همینطور.
به نظر من ظرف یه بار مصرف هم ببر غذا که میگیری تو همون بگیری و بعدش بندازی بیرون و زحمت شستن طرف و یقلوی نداشته باشی.
خلاصه هر چی فکر میکنی تو یه مکان کوهستانی به دردت میخوره ببر.
Last edited by black_roz18; 19-03-2013 at 20:13.
یک ماه از یگان ما هم گذشت. توی این مدت خیلی تجربه به دست آوردم. 15 روز اول توی پاسگاه مرزی خدمت کردم. فقط پست میدادم و شاید بشه گفت حتی از سردوشی ها هم ارزشم کمتر بود اونجا! بعدش اومدم توی قرارگاه هنگ مرزی. اینجا هم پست میدم ولی روحیم خیلی بهتره. شلوغتره و گاهی میشه توشهری مرخصی گرفت و روحیه ای عوض کرد. در کل خدمت توی نیروانتظامی بخصوص مرزبانی عین برده داریه و ظلم بزرگیه.
یه خسته نباشید و نوروز مبارک به تمامی سربازایی که الان سر پست یا تو پادگانن یا اینکه تو خونه کنار عزیزانشونن ..
با یکی از بچه هایی که با فوق دیپلم افتاده بود خاش و الان تو پادگان بود میخواست بره سره پست داشتم صحبت میکردم دلم کلی گرفت ..
دمه همه انایی گرم که الان تا اخر سال تحویل تو برجکن
کسی در مورد میزان خودکشی افراد در طول دوران خدمت چیزی میدونه؟ زیاد خودکشی میکنن؟
دوست عزیز هیچ وقت چنین اماری اعلام نمیشه
بیشتر موارد خودکشی مربوط به پادگان ها هست
tapatalk
سلام دوستان
من بعداز تعطیلات میخوام دفترچه تکمیل شدمو ببرم پلیس +10 و برای خدمت اقدام کنم
من4 سال بسیج فعال و دروه تکمیلی بسیجو هم گذروندم و البته لیسانس هستم.
برای پذیرش سپاه تو استان یا شهر خودم باید چه مدارکی رو حاضر کنم و به نیرو انسانی سپاه استان خودم بدم که انشالله بیفتم سپاه که حداقل نخوام آموزشی برم( چون تو همین تاپیک یکی از بچه ها میگفت واسه اینکه تو سپاه خدمت کنی باید بری نیرو انسانی سپاه پرونده تشکیل بدی تا اونا اسنتو رد کنن و بیفتی تو سپاه)
با تشکر فراواان تمامی شما عزیزان
یا حق
Last edited by myreza_12345; 21-03-2013 at 15:30.
ممنون تو تلو اوضاع نگهبانی چطوره؟ شبی چند نفر می خواد؟
اقا لطفا یکم بهم کمک کنید
من اموزشی افتادم پدافند هوایی اجا تبریز(قرارگاه خاتم الانبیا)
میشه بگید سخت میشه،اسونه،کلا بده ،خوبه، چه جوریاست![]()
با سلام
مدارکی مثل فتوکپی شناسنامه و ... رو دقیق نمدونم ولی یه چیز مهمی که هست که جز مدارک لازم هست برگ سبزی هست بعد از ارسال دفترچه ( ثبت نام تو پلیس +10 ) میاد دم خونتون
این برگ سبز رو باید همرا داشته باشید و این که تاریخ اعزامتون زیاد زود نباشه ، چون من یه سریا رو دیدم که تکمیلی بسیج داشتن و میخاستن مثه شما بیفتن سپاه ولی چون تاریخ اعزامشون زود بوده نتونستن چرا که یه مقدار زمان میبره که کارای شما رو واسه پذیرش تو سپاه انجام بدن
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)