تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1474 از 2365 اولاول ... 4749741374142414641470147114721473147414751476147714781484152415741974 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,731 به 14,740 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام حميد جان من چند روزه تيوترهام تو بعضي از آهنگها و فركانسهاي خاص خش خش ميكنند ! ولي تو خيلي از آهنگها اين مشكل رو ندارند ؟بيشتر تو آهنگهاي musical و بدون بيس !

اسپیکرتون چی بود؟
    هر دو تیوتر؟
    حميد اسپيكر KICKER CSS69
    البته كامپاننته نه اسپيكر . . .
    گارانتي معتبر داره ! به نظرتون از داخل كراس اور هستش يا تيوترها مورد دارن ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پخش رو 7056 و اسپیکر هم جی وی سی 7158 برای شروع میتونه گزینه مناسبی باشه .

آقا خيلي ممنون از پاسختون ، تا اونجايي كه من متوجه شدم 7056 يكي از بهترين پخش هاي كنوود بايد باشه، و قيمتشم تقريبا 500 ايناس، درسته؟؟ اين مدل رو براي اينكه بعدا بتونم ارتقا بدم معرفي كرديد ؟؟؟
    يه سوال داشتم اينكه اين باندا كه معرفي كردين 7158 jvc كيفتشون چجوريه؟؟ و اينكه بيسشون در چه حديه؟؟ چون من يه بيس متوسطي هم ميخوام كه تو طولاني مدت سر آدمو درد نياره ديگه، اونوفت اگه بخوام يه ساب معمولي هم بزارم قيمتش چجورياس؟؟ اونوقت بايد آمپيلي فاير ببندم؟؟ كلا آمپلي كي استفاده ميشه؟؟ ببخشيد زياد شد . واقعا ممنونم. راستي قيمت باندا رو هم حدودشو بگيد ممنون ميشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز اما من فعلا ندارم که تا 270 هزینه کنم...تو رنج قیمت حداکثر 180 چه پخشی پیشنهاد میدید ؟ تا 150 هم واسه بلندگو پیشنهادتون چیه؟
    عزیز به نظر من صبر کن تا بودجت به 270 تومن برسه تا بعدا برا ارتقا نخوای پخش رو عوض کنی ولی اگه بعدا نمیخوای ارتقا بدی و به یه باند ختم میشه سیستمت پس u256 رو ببند قیمتشم 165 تومنه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

4. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید اقا ممنونت میشم منو راهنمایی کنی
    هلیکس Esprit E69X به نظر شما چطوره؟ در حد 690 هرتز کیفیت داره ؟
    سلام
    من صداش رو نشنیدم ولی هلیکس کیفیت صدای خوبی داره ولی قدرت هرتز بیشتره.
    حمید خان قیمت 7056 و8016bt قیمتش چنده؟
    کن وود آخر هفته قراره بارش بیاد یادآوری کنید سوال کنم براتون.ضمنا 8019 هم دیگه تولید نمیشه.اگر گیر بیاد حدود 750 به بالا فروخته میشه.
    حميد اسپيكر KICKER CSS69
    البته كامپاننته نه اسپيكر . . .
    گارانتي معتبر داره ! به نظرتون از داخل كراس اور هستش يا تيوترها مورد دارن ؟!
    حقیقتش تا نشنوم نمیتونم قطعی نظر بدم.ببر گارانتی.
    آقا خيلي ممنون از پاسختون ، تا اونجايي كه من متوجه شدم 7056 يكي از بهترين پخش هاي كنوود بايد باشه، و قيمتشم تقريبا 500 ايناس، درسته؟؟ اين مدل رو براي اينكه بعدا بتونم ارتقا بدم معرفي كرديد ؟؟؟
    يه سوال داشتم اينكه اين باندا كه معرفي كردين 7158 jvc كيفتشون چجوريه؟؟ و اينكه بيسشون در چه حديه؟؟ چون من يه بيس متوسطي هم ميخوام كه تو طولاني مدت سر آدمو درد نياره ديگه، اونوفت اگه بخوام يه ساب معمولي هم بزارم قيمتش چجورياس؟؟ اونوقت بايد آمپيلي فاير ببندم؟؟ كلا آمپلي كي استفاده ميشه؟؟ ببخشيد زياد شد . واقعا ممنونم. راستي قيمت باندا رو هم حدودشو بگيد ممنون ميشم.
    بله 7056 از نظر کیفیت صدا هیچیز از 8019 کم نداره.بدون شک تو 1Din های کن وود بهترین هست که میاد ایران.
    من 7158 رو فقط در عرض چند دقیقه شنیدم.با توجه به سایر ووفر 7*10 اینچ حجم بیس قابل قبولی داره.بدون آمپ هم خوب جواب داد.دیستورشن کمی داشت. البته بازم میگم من تخصصی رگوش نکردم که بخوام نظر قطعی بدم.ولی در کل باتوجه به قیمتش که اونور سال 210 تومن بود مناسب هست.
    دوستان من سوزوکی دارم...800 هم بودجه دارم
    خواستم تک تک سیستک جمع کنم
    اول چی بگیرم
    میشه با مدل بگید و قیمت؟
    بیس و شفافیت خیلی مهمه مرسی
    دوستان گفته بودن دودین لازم داری
    نسبت به عادی بدتره؟
    دوست عزیز به نظر من هم بهتره پخش رو با توجه به محل نصب که 2DIN هست از این مدل استفاده کنید ولی خب کل بودجتون تقریبا میره برای پخش.
    در مورد بیس و شفافیت هم باز با توجه به هزینه ای که در نظر دارید نمیتونید به مقصودی که در نظر دارید برسید.
    پس اول باید تو میزان اختصاص بودجه تجدید نظر بفرمائید.

6. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

لازمه پخش رو عوض کنم حنما؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

لازمه پخش رو عوض کنم حنما؟
    4 تا باند با یه ساب و توییتر اینا چه امپی میخواد تا رنج 500؟
    1 جفت باند تو رنج 450 اینا چی هست؟
    Last edited by mehdi_mz; 20-04-2014 at 19:17.

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام و ارادت خدمت حمید خان گل
    فوکال 690 cv1 چند واته؟ و بیسی که داره مناسبه البته قبلا گفته بودین کیفیتی هست.
    سپاس از راهنماییتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام داداش ش.ما.ر.تو پ..خ می کنی اگه مزاحم نیستم؟ ممنونم

دوست عزیز من CO609 با آمپ ۵۶۰۲ پایونیر روی ماشین ال۹۰ دارم. پخش هم کنوود ۸۰۱۹ بستم. اگه خواستید هماهنگ کنید. در خدمتم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقا سلام
    من یه هیوندای آوانته دارم
    ضبط فابریک ماشین خراب شده می خوام ضبط رو عوض کنم
    دنبال ضبط تصویری بودم پنل بزرگ 7 اینچی ( البته ضبط سوناتایی می خوره از اینایی که پنل جلوی ضبط چسبیده و مثل این ضبط کوچیکا که پنل کشویی میاد بیرون نیست)
    خلاصه سیستم بازم نیستم یعنی نه قراره امپیلی ببندم نه باکسو ساب
    یه جفت باند دارم رو ماشین که کیفیتشون خیلی عالیه و خروجی و بیس فوق العاده ای داره رو ضبط فابریک ماشین ( مدل ضبط فابریک خیلی قدیمیه از اینایی که هم کاست می خوره هم سی دی هم فلش)
    خلاصه رفتم آمار در آوردم دیدم بهترین ضبط تصویری بازار پایونیر هست که 2-3 مدل داره که قیمت دورو ور 1.5 در میاد که همه گفتن اگه سیستم نمی خوای ببندی این ضبط اصلا نیاز نمیشه ( البته قیمتشم واسم زیاده و نمی تونم تا این حد خرج کنم )
    تهش تا 700-750
    خلاصه یه آمار گیری دیدیم همه میگن بوستر بگیر 1 سال گارانتی ضبطشم همه ی امکانات رو داره بلوتوث فلش رم aux . . .
    رفتم تو ساستش اونی که من می خوام که پنل بزرگ هست دو مدل داره
    bsc-752bt و bsc-751gp
    می خواستم ببینم شما اساتید این ضبط رو تایید می کنید از لحاظ کیفیت و صدا و تصویر؟ به این توجه داشته باشید که اصلا اهل سیستم و اینا نیستم !
    می خوام ضبط اندازه پولی که دارم میدم خروجی داشته باشه واسم و خراب نشه بعد 6 ماه 1 سال!
    ایا شما مارک بوستر رو تایید می کنید؟ اگه نه با این قیمت و این امکانات جایگزین چی پیشنهاد میدید؟
    اینم لینک سایت رسمی بوستر تو ایران
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون دوتا ضبط اولی مد نظرمه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا سلام
    من یه هیوندای آوانته دارم
    ضبط فابریک ماشین خراب شده می خوام ضبط رو عوض کنم
    دنبال ضبط تصویری بودم پنل بزرگ 7 اینچی ( البته ضبط سوناتایی می خوره از اینایی که پنل جلوی ضبط چسبیده و مثل این ضبط کوچیکا که پنل کشویی میاد بیرون نیست)
    خلاصه سیستم بازم نیستم یعنی نه قراره امپیلی ببندم نه باکسو ساب
    یه جفت باند دارم رو ماشین که کیفیتشون خیلی عالیه و خروجی و بیس فوق العاده ای داره رو ضبط فابریک ماشین ( مدل ضبط فابریک خیلی قدیمیه از اینایی که هم کاست می خوره هم سی دی هم فلش)
    خلاصه رفتم آمار در آوردم دیدم بهترین ضبط تصویری بازار پایونیر هست که 2-3 مدل داره که قیمت دورو ور 1.5 در میاد که همه گفتن اگه سیستم نمی خوای ببندی این ضبط اصلا نیاز نمیشه ( البته قیمتشم واسم زیاده و نمی تونم تا این حد خرج کنم )
    تهش تا 700-750
    خلاصه یه آمار گیری دیدیم همه میگن بوستر بگیر 1 سال گارانتی ضبطشم همه ی امکانات رو داره بلوتوث فلش رم aux . . .
    رفتم تو ساستش اونی که من می خوام که پنل بزرگ هست دو مدل داره
    bsc-752bt و bsc-751gp
    می خواستم ببینم شما اساتید این ضبط رو تایید می کنید از لحاظ کیفیت و صدا و تصویر؟ به این توجه داشته باشید که اصلا اهل سیستم و اینا نیستم !
    می خوام ضبط اندازه پولی که دارم میدم خروجی داشته باشه واسم و خراب نشه بعد 6 ماه 1 سال!
    ایا شما مارک بوستر رو تایید می کنید؟ اگه نه با این قیمت و این امکانات جایگزین چی پیشنهاد میدید؟
    اینم لینک سایت رسمی بوستر تو ایران
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون دوتا ضبط اولی مد نظرمه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    عزیز به نظر من اگه بودجت کمتر از اینم شد به هیچ وجه بازم میگم به هیچ وجه طرف این مارکای متفرقه نرو که هیچ توجیه اقتصادی نداره که بخوای بخریشون چون پولت رو نابود کردی با این کار
    به نظر من یا
    Pioneer AVH-x1550 DVD - 2Din
    که قیمتش حدود 700 تومنه
    یا
    Pioneer AVH-x2550 BT - 2Din
    که قیمتش حدود 820 تومنه
    این دو تا پخش دو دین هستن و حداقل هر چی نباشن مارک معتبر هستن و یه عمر پخش هستن براتون و یه سال هم گارانتی معتبر دارن

Last edited by BIG-BANG; 22-04-2014 at 15:33.

13. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •