تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1474 از 2376 اولاول ... 4749741374142414641470147114721473147414751476147714781484152415741974 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,731 به 14,740 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فدراسيون فوتبال: استقلال وپرسپوليس حق انتخاب داور ندارند

از روزى كه بحث در مورد قضاوت داور ايرانى برسر زبانها افتاد، گمانه زنى هاى فراوانى در اين مورد انجام شد و نامهاى مختلفى به عنوان نامزدهاى قضاوت دربى در رسانه ها عنوان گرديد كه البته با توجه به اهميت موضوع؛ امرى طبيعى بود اما در كنار اتفاقات فوق شايعه شد كه فدراسيون فوتبال از استقلال و پرسپوليس خواسته تا داوران مورد نظر خود كه از نظر آنها توانايى قضاوت دربى را دارند، معرفى كنند تا اولين قدم براى تعامل در امر انتخاب قاضى اين مسابقه برداشته شود. حتى عده اى هم از انتخاب توافقى داور دربى سخن به ميان مى آورند اما ظاهراً فدراسيون فوتبال اصلاً چنين نظرى نداشته و بر استقلال كميته داوران براى انتخاب داور بازى تاكيد مى كند. يك مقام مسئول در فدراسيون با تاكيد بر اين مسأله مى گويد: اگر تصميم بر قضاوت داور ايرانى شده كميته داوران متولى آن خواهد شد و قطعاً در اين مورد مشورتهايى با مديران ارشد فدراسيون صورت خواهد داد تا بهترين انتخاب ممكن را داشته باشد. حتى شايد نظرسنجى هايى هم صورت بگيرد اما تمام آنها غير رسمى بوده و در بالاترين شرايط صرفاً جنبه مشورتى دارد. وى ادامه داد: استقلال و پرسپوليس ۲ تيم حاضر در دربى هستند اما به هيچ عنوان حق انتخاب داور را نداشته و نمى توانند بگويند چه كسى اين بازى را قضاوت كرده يا بهتر است كدام داور قاضى ميدان نباشد چون قانون اين اختيار را به آنها نمى دهد وشايعاتى كه در اين مورد شنيده مى شود نيز به معناى واقعى كلمه بى اساس است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امير و ۲ بازى حساس با مظلومى و كريمى

قلعه نويى در سال هاى اخير ۵ بار در تقابل مستقيم با فرهاد كاظمى به اين مربى باخته است. اين مسأله قبل از هر چيز نشان مى دهد كه كاظمى قلق بازى با تيم هاى قلعه نويى را بلد است و حداقل اينكه مى داند چطور به اين تيم ها ضربه بزند. تيم هاى كاظمى معمولاً (نه هميشه) مقابل پرسپوليس و استقلال خوب بازى مى كنند و خوب هم نتيجه مى گيرند و اين قاعده نانوشته سه شنبه هم در اصفهان رعايت شد اما به هر حال بايد ديد آقا فرهاد مى تواند همين روند را در بازى هاى باقيمانده سپاهان هم ادامه دهد يا نه؟ قلعه نويى بعد از باخت به كاظمى خود را براى تقابل با مظلومى و كريمى آماده مى كند. او در دور رفت به هر ۲ مربى باخت. اتفاقاً امير اصلاً دوست نداشت به مظلومى و كريمى ببازد اما به هر دو باخت. همان طور كه دوست نداشت به كاظمى ببازد اما باخت. تيم او بعد از شكست مقابل سپاهان حالا در شرايطى است كه بايد مس و صبا را ببرد وگرنه دچار مشكلات بسيارى مى شود. هم مس تيم پرمهره اى است و هم صبا. هم مس جلوى استقلال انگيزه دارد و هم صباباترى. با اين حال استقلال جلوى چشم تماشاگرانش بازى مى كند و مى تواند جبران شكست هاى نيم فصل اول را بكند.
    حساسيت تقابل امير و مظلومى
    قلعه نويى در دور رفت ليگ به چند مربى كه دوست نداشت ببازد باخت از جمله ذوالفقارنسب، كريمى و مظلومى. او البته بعد از آن نتايج بسيار خوبى گرفت و حتى استقلال را به صدر جدول رساند. قلعه نويى با قطبى در دربى مساوى كرد اما تيم هايى چون ذوب آهن و پيكان را شكست داد با اين حال بايد پذيرفت كه او در نبردهاى رودررو با مربيانى چون كريمى، مظلومى، جلالى و كاظمى موفق عمل نكرده است و اين نقطه ضعف بزرگ امير در ليگ امسال است هر چند كه نتايج كلى او قابل دفاع است و مهمتر اينكه استقلال در جدول بالاتر از تيم پرمهره پرسپوليس قرار دارد و امير امروز دوباره بامظلومى پيكار مى كند و فرصت دارد تا شكست بازى رفت در كرمان را جبران كند. او مس را خوب مى شناسد و چون زمانى با اين تيم بوده روى نقاط ضعف و قوت حريف كرمانى شناخت كاملى دارد. از نظر جدولى هم استقلال با شكست مقابل سپاهان حالا خطر ذوب آهن را جدى تر از قبل احساس مى كند چرا كه ذوبى ها يك بازى كمتر دارند و مى توانند خود را دوباره به صدر بكشند. همه اين عوامل دست به دست هم مى دهد تا بازى امروز استقلال - مس حساس تر شود.
    كريمى بعد از مظلومى
    قلعه نويى در اصفهان اشتباهاتى داشت اما اگر نخواهد قبول كند كه به هر حال يك مربى هم جايزالخطاست و گاهى اشتباه مى كند در آينده مشكلات روز بازى با سپاهان تكرار خواهد شد. او در جايى گفته بود به كسى ربطى ندارد من از چه بازيكنانى استفاده مى كنم! اگر واقعاً امير اين حرف را زده باشد يعنى اينكه روحيه انتقادپذيرى ندارد و طبعاً اين مسأله به او ضربه مى زند. قلعه نويى امروز در جدال انديشه ها بايد مظلومى و تيم سابقش را شكست دهد تا با يك تير چند نشان بزند. بعد از مظلومى و مس هم كريمى و صبا انتظار او را مى كشند و آنها هم مى خواهند پيروزى ۳ بر يك را تكرار كنند اما امير اميدار است تيمش دوباره به اوج برگردد و اين ۲ حريف پرمهره را با شكست مواجه كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تغييرات در خط حمله استقلال

تيم فوتبال استقلال در ادامه رقابتهاى ليگ برتر امروز به مصاف مس كرمان خواهد رفت. گفتنى است با توجه به مصدوميت سياوش اكبرپور مهاجم استقلال و غيبت وى در اين ديدار به احتمال فراوان تغييراتى در خط حمله آبى پوشان انجام خواهد شد. طبق شنيده هاى ما به احتمال فراوان باز هم على عليزاده در تركيب استقلال از ابتدا بازى خواهد كرد و در كنار وى آرش برهانى به بازى گرفته مى شود.

مرفاوى: صادقى احساساتى شده است

با وجدانى راحت به مصاف مس مى رويم

صمد مرفاوى مربى تيم فوتبال استقلال تهران ضمن رد هر گونه تماس با اميرحسين صادقى، مدافع تيم مس كرمان قبل از رويارويى با اين تيم گفت: ما با وجدانى راحت به مصاف تيم مس كرمان مى رويم تا با كسب ۳ امتياز جايگاه خود را در صدر جدول تثبيت كنيم. وى در گفت و گو با ايلنا افزود: ما از اين كارها بلد نيستيم كه قبل از مسابقه با تيمى، با بازيكنان آنها مذاكره كنيم. شايد افرادى باشند كه اين كار را انجام دهند اما ما تيم استقلال هستيم و نيازى به اين قبيل كارها نداريم. او ادامه داد: اين كه مديرعامل باشگاه مس كرمان عنوان مى كند استقلالى ها با اميرحسين صادقى صحبت كردند به هيچ وجه صحت ندارد و من فكر مى كنم او به دليل جوانى دچار احساسات شده است. در مجموع هم مطرح شد اين شايعه ها را حاشيه سازى مى دانم. در اين چند ساله هم كه در تيم استقلال هستيم هيچ گاه چنين مسائلى را نديده ام.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپوليس و استقلال مثل ميلان و اينتر

ميزبانى نوبتى براى سرخابى ها

ايران ورزشى - كنفدراسيون فوتبال آسيا براى حل مشكل ميزبانى استقلال و پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا به دنبال راه جديدى است. با توجه به اينكه دو باشگاه استقلال و پرسپوليس ورزشگاه آزادى را به عنوان محل ميزبانى از تيم هاى آسيايى معرفى كرده اند، كميته ليگ حرفه اى آسيا براى حل مشكل ميزبانى اين دو تيم مى خواهد به گونه اى برنامه ريزى كند كه در هر هفته از رقابت ها تنها يكى از اين دو تيم در ايران بازى داشته باشند. البته اين اتفاق مرسومى در فوتبال دنياست؛ به عنوان نمونه يوفا براى به وجود نيامدن تداخل در بازيهاى اروپايى ميلان و اينتر به گونه اى برنامه ريزى مى كند كه در هر هفته يكى از اين دو تيم ميزبان حريفان اروپايى شان باشند. Afc در نظر دارد بازيهاى اين فصل ليگ قهرمانان آسيا چهارشنبه ها برگزار شود اما اگر مشكلاتى براى پخش تلويزيونى به وجود بيايد و كشورها درخواست تازه اى مطرح كنند احتمال دارد رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا از فصل ۲۰۰۹ در روزهاى سه شنبه و چهارشنبه برگزار شود اما afc براى قطعى شدن اين تغييرات نظر تمامى كشورهاى شركت كننده را دريافت مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويى :

حرف نمى زنم چون از آخرتم مى ترسم

ايران ورزشى - امير قلعه نويى با اين حرف ها به استقبال بازى حساس مقابل مس كرمان مى رود: « من همواره مديون مردم كرمان هستم چرا كه آن ها به گردن من حق دارند و اميدوارم بازى مقابل مس بازى خوبى باشد و بتوانيم با يك بازى هجومى سه امتياز بازى را بگيريم. بازى گذشته را از دست داديم اما شرايط جدول به گونه اى بود كه زياد به ما لطمه نخورد و بايد حواس مان را جمع كنيم و تمركز داشته باشيم تا بتوانيم مقابل مس نتيجه بگيريم البته تنها مسائل درون زمين است كه به ما ارتباط دارد اما مسائلى نيز در خارج از زمين پيش مى آيد كه آن ها ديگر دست ما نيست و به دليل آنكه نگران آخرت خود هستيم نمى خواهيم وارد آن ها شويم.»قلعه نويى حضور نويدكيا در سپاهان را عامل موفقيت اين تيم مى داند: «در بازى با سپاهان از همه نظر از حريف برتر بوديم اما آن ها يك نفر را در ميدان داشتند كه ما نمى توانستيم او را مهار كنيم و تأثير خود را در بازى گذاشت. ما بايد تمركز بيشترى داشته باشيم و از ضربات آخر استفاده كنيم. به تيم سپاهان تبريك مى گويم كه توانست سه امتياز را بگيرد و اميدوارم مبارك شان باشد. البته تيم ما بد نبود و هر وقت خواستيم بازى را در اختيار گرفتيم اما سوت هاى داور مسابقه به گونه اى بود كه بازى را از دست ما خارج كرد، به عنوان نمونه سه بار داور خطا بر روى جانواريو را نگرفت و همان صحنه ها تبديل به ضدحمله بر روى دروازه استقلال شد. من دو بار فيلم بازى را ديدم و برخلاف اعتقاد اوليه ام اكنون معتقدم حتى در ۱۰ دقيقه نخست بازى نيز ما خوب بوديم اما سوت هاى داور شرايط را عوض كرد، در صحنه گل سپاهان توپ زير پاى اميرآبادى بود و ما در حمله بوديم كه او توپ را از دست داد و همان توپ تبديل به گل شد، بنابراين ما در اين بازى تهاجمى بوديم البته گل بر روى خلاقيت نويدكيا به ثمر رسيد كه من از بازگشت او بسيار خوشحالم و برايش آرزوى موفقيت مى كنم.»صداى اعتراض قلعه نويى به برنامه ريزى سازمان ليگ بار ديگر به آسمان بلند شده است: «نمى دانم چه كارى انجام دهم و از شما مى خواهم من را راهنمايى كنيد، من برنامه بازى ها را مطالعه كردم و متوجه شدم از بيست و يك آذر كه بازى كرده ايم در مدت ۷۰ روز تنها شش بازى پيش بينى شده است، در حالى كه پس از آغاز مسابقات ليگ قهرمانان آسيا طبق برنامه ميانگين بازى هاى استقلال به زير سه روز مى رسد، اميدوارم كسى ما را راهنمايى كند كه بدانيم با اين برنامه ريزى چكار كنيم البته هنوز هم اعتقاد دارم فوتبال ما برنامه ندارد اما اگر در جهان كسى باشد كه حاضر شود با اين برنامه ريزى كار كند و بتواند برنامه هاى خود را با اين شرايط تطبيق دهد من حاضرم با او تماس بگيرم و از راهنماى هاى او استقبال مى كنم.
    البته من تأثير تعطيلى ها را در افت تيم تنها ۱۰درصد مى دانم، حتى در دو بازى كه مقابل فولاد و سپاهان باختيم اشتباهات داورى مشهود بود، در بازى مقابل فولاد گل صحيح ما آفسايد گرفته شد و در بازى مقابل سپاهان نيز دو پنالتى صددرصد استقلال گرفته نشد، در اين مورد بهترين حرف را هوشنگ نصيرزاده زده است كه از اصطلاح سريال پنالتى هاى نگرفته شده براى استقلال استفاده كرده است و اين صحبت كارشناس داورى خود بيانگر اتفاقى است كه براى استقلال افتاده است.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

گالری : والپیپر های تیم فوتبال استقلال تهران

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ممنون علیرضا بابت اخبار.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قلعه نويى :

حرف نمى زنم چون از آخرتم مى ترسم

ايران ورزشى - امير قلعه نويى با اين حرف ها به استقبال بازى حساس مقابل مس كرمان مى رود: « من همواره مديون مردم كرمان هستم چرا كه آن ها به گردن من حق دارند و اميدوارم بازى مقابل مس بازى خوبى باشد و بتوانيم با يك بازى هجومى سه امتياز بازى را بگيريم. بازى گذشته را از دست داديم اما شرايط جدول به گونه اى بود كه زياد به ما لطمه نخورد و بايد حواس مان را جمع كنيم و تمركز داشته باشيم تا بتوانيم مقابل مس نتيجه بگيريم البته تنها مسائل درون زمين است كه به ما ارتباط دارد اما مسائلى نيز در خارج از زمين پيش مى آيد كه آن ها ديگر دست ما نيست و به دليل آنكه نگران آخرت خود هستيم نمى خواهيم وارد آن ها شويم.»قلعه نويى حضور نويدكيا در سپاهان را عامل موفقيت اين تيم مى داند: «در بازى با سپاهان از همه نظر از حريف برتر بوديم اما آن ها يك نفر را در ميدان داشتند كه ما نمى توانستيم او را مهار كنيم و تأثير خود را در بازى گذاشت. ما بايد تمركز بيشترى داشته باشيم و از ضربات آخر استفاده كنيم. به تيم سپاهان تبريك مى گويم كه توانست سه امتياز را بگيرد و اميدوارم مبارك شان باشد. البته تيم ما بد نبود و هر وقت خواستيم بازى را در اختيار گرفتيم اما سوت هاى داور مسابقه به گونه اى بود كه بازى را از دست ما خارج كرد، به عنوان نمونه سه بار داور خطا بر روى جانواريو را نگرفت و همان صحنه ها تبديل به ضدحمله بر روى دروازه استقلال شد. من دو بار فيلم بازى را ديدم و برخلاف اعتقاد اوليه ام اكنون معتقدم حتى در ۱۰ دقيقه نخست بازى نيز ما خوب بوديم اما سوت هاى داور شرايط را عوض كرد، در صحنه گل سپاهان توپ زير پاى اميرآبادى بود و ما در حمله بوديم كه او توپ را از دست داد و همان توپ تبديل به گل شد، بنابراين ما در اين بازى تهاجمى بوديم البته گل بر روى خلاقيت نويدكيا به ثمر رسيد كه من از بازگشت او بسيار خوشحالم و برايش آرزوى موفقيت مى كنم.»صداى اعتراض قلعه نويى به برنامه ريزى سازمان ليگ بار ديگر به آسمان بلند شده است: «نمى دانم چه كارى انجام دهم و از شما مى خواهم من را راهنمايى كنيد، من برنامه بازى ها را مطالعه كردم و متوجه شدم از بيست و يك آذر كه بازى كرده ايم در مدت ۷۰ روز تنها شش بازى پيش بينى شده است، در حالى كه پس از آغاز مسابقات ليگ قهرمانان آسيا طبق برنامه ميانگين بازى هاى استقلال به زير سه روز مى رسد، اميدوارم كسى ما را راهنمايى كند كه بدانيم با اين برنامه ريزى چكار كنيم البته هنوز هم اعتقاد دارم فوتبال ما برنامه ندارد اما اگر در جهان كسى باشد كه حاضر شود با اين برنامه ريزى كار كند و بتواند برنامه هاى خود را با اين شرايط تطبيق دهد من حاضرم با او تماس بگيرم و از راهنماى هاى او استقبال مى كنم.
    البته من تأثير تعطيلى ها را در افت تيم تنها ۱۰درصد مى دانم، حتى در دو بازى كه مقابل فولاد و سپاهان باختيم اشتباهات داورى مشهود بود، در بازى مقابل فولاد گل صحيح ما آفسايد گرفته شد و در بازى مقابل سپاهان نيز دو پنالتى صددرصد استقلال گرفته نشد، در اين مورد بهترين حرف را هوشنگ نصيرزاده زده است كه از اصطلاح سريال پنالتى هاى نگرفته شده براى استقلال استفاده كرده است و اين صحبت كارشناس داورى خود بيانگر اتفاقى است كه براى استقلال افتاده است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نفريه: برنامه ريزى فدراسيون به نفع تيم هاى اصفهانى
    نفريه يكى از اعضاى هيات مديره استقلال به صراحت مى گويد: «آنچه كه شواهد و قرائن نشان مى دهد به خوبى مويد اين است كه برنامه ريزى فدراسيون خواسته يا ناخواسته در راستاى حفظ منافع تيم هاى اصفهانى است.»«در فدراسيون فوتبال عدالت رعايت نمى شود و اگر دوستان همين رويه را در قبال استقلال در پيش بگيرند با مشورت هيات مديره و شخص واعظ آشتيانى شكايت نامه اى را عليه فدراسيون فوتبال تنظيم و به سازمان تربيت بدنى ارائه مى كنيم.»«خودم به آقاى تاج راى دادم تا او نايب رييس فدراسيون فوتبال شود اما متاسفانه برنامه هاى فدراسيون نشانى از عدالت را ندارد.»«برنامه ريزى كار سختى است. اهالى فدراسيون زحمت مى كشند اما بايد منافع همه باشگاه ها را در نظر بگيرند. امروز اين فقط حرف استقلالى ها نيست. پرسپوليس نيز نسبت به برنامه ريزى فدراسيون معترض است.» «ليگ ما به اندازه كافى بى نظم هست. چه اشكالى داشت اگر همه بازى ها مثل بازى ذوب آهن حداقل براى ۳ روز به تعويق مى افتاد تا امير قلعه نويى مجبور نشود صبحانه و ناهار تيم را يكى كند.»«با روندى كه آقايان در پيش گرفته اند به زودى مثل ۱۰ سال پيش ساعت ۱۱ صبح هم به ميدان خواهيم رفت.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مظلومى:

جواب استقلالى ها را در زمين بازى مى دهيم

ايران ورزشى- مس و استقلال حساس ترين بازى هفته بيست و يكم را برگزار مى كنند كه حضور استقلالى هاى سابق در كادر فنى و تركيب مس بر حساسيت هاى اين بازى اضافه كرده است.
    پرويز مظلومى شرايط مس را در آستانه بازى با استقلال خوب عنوان مى كند: بازيكنان از نظر روحى و روانى شرايط بسيار خوبى دارند. در هر صورت مى دانيم كه در آزادى ديدارى زيبا مقابل تيم با كيفيت استقلال كه از كادرفنى خوبى برخوردار است، پيش رو داريم. همواره خود را مديون استقلال و هوادارانش مى دانم و تنها فكرمان انجام بازى مردانه و بى حاشيه مقابل اين تيم است.
    مظلومى كه يكى از مهاجمان قديمى استقلال به شمار مى رود كار مس را در آزادى سخت مى داند: هم من به طور كامل استقلال را مى شناسم و هم قلعه نويى با توجه به كار در تيم مس، روى بازيكنان تيم ما شناخت دارد و بى ترديد هر دو تيم براى اين بازى برنامه ريزى كرده اند و هر تيمى كه بتواند در دفاع و حمله خوب كار كند و از فرصت هايش استفاده كند، برنده اين ديدار زيبا و حساس خواهد بود. روز آسانى در آزادى نخواهيم داشت اما استقلال نيز به راحتى حريف مس نمى شود.
    مظلومى درباره اظهارات يكى از اعضاى كادرفنى استقلال درباره ارايه بازى تدافعى از سوى مس هم توضيح مى دهد: اين نظر شخصى است و من پاسخم را درون زمين خواهم داد.

سرمربى مس در پايان درباره شايعه مذاكره باشگاه استقلال با برخى بازيكنان اين تيم براى فصل آينده هم صحبت مى كند: نمى خواهم وارد اين حاشيه ها شوم، اين موضوع به باشگاه مربوط است اما بعيد مى دانم كه بازيكنان تا اين اندازه به باشگاه خود بى تعهد باشند البته طبيعى است كه باشگاه ها بازيكنان مدنظر خود را براى سال آينده زيرنظر داشته باشند و شايد صحبتى هم با آنها انجام دهند اما اطمينان دارم كه بازيكنان مى دانند امسال عضو باشگاه مس هستند و با تلاش و وجدان براى تيم شان به ميدان مى روند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •