نه مال من که کار میکنه آنتن دارم با نسل دوم 2G اومدم مشکلی نداره
نه مال من که کار میکنه آنتن دارم با نسل دوم 2G اومدم مشکلی نداره
دلیلش چیه اینجا خوزستان
Sent from my HUAWEI Y550-L02 using Tapatalk
حتما دارن به روز رسانی میکنن سایت هارو به خاطر همین
متاسفانه اصلا پایدار نیست
اصفهان مشتاق دوم ( باغ گلها) مدام 3g قطع و وصل میشه وقتی هم گوشی را در حالت wcdma میزارم به کل شبکه قطع میشه در حالیکه همراه اول هیچ مشکلی نداره
الان تست گرفتم از این جلوتر نرفت دیگه بی خیال ایرانسل شدم با همون ای دی اس ال پرنویزم میرم خیلی بهتره
![]()
بچه ها ی سوال ، بجز نسل دو،شما پوشش داخلی نسل سه و چهار دارید؟ ،من با ایرانسل ندارم و فقط با همراه اول و رایتل پوشش داخلی دارم نسل ۳ ،منظورم منزله
منطقه ما هم در تهران این مشکل قطعی ها رو داره...با تماسی که داشتم با ایرانسل گفتند بخاطر اینکه ایرانسل شهر هایی که تحت پوشش برده بوده از پارسال تا الان، علاوه بر اینکه درحال تجهیز همه سایت ها هست شروع به Optimize کردن شبکه کرده و در مناطقی ممکنه مقطی شبکه دچار مشکل یا قطعی بشه که این تو دراز مدت باعث بهبود شبکه میشه باید کمی تحمل کرد چون شاید کل کشور تا 1 سال طول بکشه..مرحله به مرحله شهر به شهر انجام میشه.
مرسی رضا جان
یعنی مشکل از ایرانسل هست ؟
ایا ربطی به مقدار انتن دهی داره یا خیر ؟
خواهش میکنم..بله ایرانسل پایداری نداره به هیچ عنوان من پیشنهادم استفاده از رایتله اگه منطقتون انتن داره
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام
بعد از دو هفته از تجهیز کاشمر و خلیل آباد، الان دو روز هست که یکی از سایت های کاشمر رو روشن کردن و برای اولین بار نسل سوم وارد کاشمر شد
اینم تست چند لحظه پیش
فکر کنم الان واسه تسته، ولی امیدوارم به زودی بقیه سایتها فعال بشن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)