داداش ببین من خودم 18 ماه تو همین ناجا خدمت کردم وصد در صد با حرف های شما موافقم صد در صد اما داداش
متاسفانه ناجا همینه و همیشه هم همینطوری بوده شما هفت ماه از قبل خدمت داری برو راحت 14 ماه خدمتت رو هم بکن کلک رو بکن
شما گفتی میخوام برم قانون سربازی رو بخونم برای دفاع از خودم تو سربازی . ببین داداش تو ناجا چیزی به نام قانون وجود نداره ما مرخصی استحقاقمون رو
هم به همون نمیدادن بعد شما دم از قانون میزنی !!!
در مورد گروهبان کادر واقعا یکی از مشکلات ناجا همینه . چیزی که من بشخصه دیدم اینه که تو ناجا هرچی درجه کمتر باشه افراد برخوردشون بد تر میشه
مثلا اگر یه خطایی از شما سربزنه اگر یک سروان کادر متوجه بشه احتمالش خیلی بیشتره ببخشه تا یک گروهبان !!!
این گروهبان ها چون مدام مورد تحقیر بالادست های خودشون هستند میان مشکلاتشون رو سر سرباز خالی میکنند اما ....
چون پیمانی هستند از یه چیزی خیلی میترسند اونم چیزی نیست جز گزارش !!! درصورتی که کوچکترین بی احترامی به شما کردن بگید میرم گزارش مینویسم ببینید چه طور میترسند
چون برای رسمی شدنشون کل پرونده شون رو بررسی میکنند و اگه موردی باشه ممکنه رسمی نشند و اخراج بشند به خاطر همین از گزارش خیلی میترسند
در مورد احترامات به هیچ وجه گروهبان حق نداره به درجه بالاتر خودش حتی اگه وظیفه هم باشه دستور بده و حتی باید احترام هم بزاره اما خوب رسم نیست کادر برای وظیفه پا بچسبونه
اما حق دستور دادن هم نداره و شما میتونید به بازرسی اطلاع بدید