تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1473 از 4105 اولاول ... 47397313731423146314691470147114721473147414751476147714831523157319732473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,721 به 14,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از اظهار نظرت. چند تا نکته رو باید عرض کنم:
    اینکه انقد از لفظ پادگان استفاده کردی مشخصه که تو ارتش بودی
    جسارت نباشه، ولی من به واسطه ی همون حدود 7 ماه خدمت قبلی، اطلاعاتم در مورد خدمت در ناجا ممکنه از بعضیهاتون بیشتر باشه
    تو ناجا سیستم فرق می کنه کاملا..... فرض کنید یکی افتاده کلانتری.....اینجا دیگه فرمانده پادگان و این حرفا نداریم......یه رئیس کلانتری هست نهایتا سروان یا سرگرد + یک نفر هم جانشینش..... و یه سری پرسنل، یکی افسر نگهبان، رئیس پاسدار، اطلاعات، مواد مخدر،تجسس، پیشگیری و... هر کدوم از این قسمتها ممکنه 1 یا چند پرسنل داشته باشه با درجات مختلف..... مسلما اینا همشون نماینده ی فرمانده نیستن و اصلا تو سلسله مراتب فرماندهیت جایی ندارن..... اما خیلی وقتا من دیدم که حتی امورات و خریدهای شخصیشونو به سربازا محول کردن.
    این از محیط ناجا
    مورد بعدی فوق لیسانس داشتن بندست. اینکه بنده ارشد دارم، دلیل نمیشه بقیه مردم لزوما به من احترام بذارن، این درست. یه مثال خیلی ساده می زنم. هیچ کجای دنیا نمیان جای کارگر و مهندس و عوض کنن. هر دوشون کاملا محترمن ولی کارشون، تخصصشون فرق می کنه. تو کشورهای اروپایی و آمریکایی کارگرها بهترین حقوق ها رو می گیرن و مهندسا هم همینطور.
    بعدشم، اگه حالا فرض رو بر این بگیریم که سربازی اینطوریه و از این خبرا نیست، پس دیگه به همه با هر مدرکی سرباز صفر بدن که خیال همه راحت بشه.
    من خدای نکرده آدم فخر فروشی نیستم یا اینکه بگم حالا بقیه از من کمترن. ولی تو یه اداره یه نفر که ارشد داشته باشه، هیچوقت نمیشه دربان یا آبدارچی. من خودم با چشای خودم فوق لیسانس سر چهار راه دیدم.

ناجا یه سیستم خاص خودشو داره که کسی که نرفته باشه نمی دونه دقیق چیه. البته من شخصا بعضی قسمتهای ناجا رو خیلی دوس دارم.
    من نمی گم کل پرسنل اینطوری بودن، اتفاقا خیلی از پرسنل خوب و محترم بودن، با خیلیاشون دوست شدیم، حتی شماره موبایلهای همو گرفتیم. ولی پیدا میشد همون گروهبانهای عقده ای که مثلا یه بار یادمه گفت فلانی برو یه نوشابه خانواده برام بگیر.... بدو ببینم..... اگر می گفتم نه! شب افسر نگهبان بود و البته ما شبانه روز پست بودیم و حتما اذیتم می کرد
    داداش ببین من خودم 18 ماه تو همین ناجا خدمت کردم وصد در صد با حرف های شما موافقم صد در صد اما داداش
    متاسفانه ناجا همینه و همیشه هم همینطوری بوده شما هفت ماه از قبل خدمت داری برو راحت 14 ماه خدمتت رو هم بکن کلک رو بکن
    شما گفتی میخوام برم قانون سربازی رو بخونم برای دفاع از خودم تو سربازی . ببین داداش تو ناجا چیزی به نام قانون وجود نداره ما مرخصی استحقاقمون رو
    هم به همون نمیدادن بعد شما دم از قانون میزنی !!!

در مورد گروهبان کادر واقعا یکی از مشکلات ناجا همینه . چیزی که من بشخصه دیدم اینه که تو ناجا هرچی درجه کمتر باشه افراد برخوردشون بد تر میشه
    مثلا اگر یه خطایی از شما سربزنه اگر یک سروان کادر متوجه بشه احتمالش خیلی بیشتره ببخشه تا یک گروهبان !!!
    این گروهبان ها چون مدام مورد تحقیر بالادست های خودشون هستند میان مشکلاتشون رو سر سرباز خالی میکنند اما ....
    چون پیمانی هستند از یه چیزی خیلی میترسند اونم چیزی نیست جز گزارش !!! درصورتی که کوچکترین بی احترامی به شما کردن بگید میرم گزارش مینویسم ببینید چه طور میترسند
    چون برای رسمی شدنشون کل پرونده شون رو بررسی میکنند و اگه موردی باشه ممکنه رسمی نشند و اخراج بشند به خاطر همین از گزارش خیلی میترسند
    در مورد احترامات به هیچ وجه گروهبان حق نداره به درجه بالاتر خودش حتی اگه وظیفه هم باشه دستور بده و حتی باید احترام هم بزاره اما خوب رسم نیست کادر برای وظیفه پا بچسبونه
    اما حق دستور دادن هم نداره و شما میتونید به بازرسی اطلاع بدید

2. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش ببین من خودم 18 ماه تو همین ناجا خدمت کردم وصد در صد با حرف های شما موافقم صد در صد اما داداش
    متاسفانه ناجا همینه و همیشه هم همینطوری بوده شما هفت ماه از قبل خدمت داری برو راحت 14 ماه خدمتت رو هم بکن کلک رو بکن
    شما گفتی میخوام برم قانون سربازی رو بخونم برای دفاع از خودم تو سربازی . ببین داداش تو ناجا چیزی به نام قانون وجود نداره ما مرخصی استحقاقمون رو
    هم به همون نمیدادن بعد شما دم از قانون میزنی !!!

در مورد گروهبان کادر واقعا یکی از مشکلات ناجا همینه . چیزی که من بشخصه دیدم اینه که تو ناجا هرچی درجه کمتر باشه افراد برخوردشون بد تر میشه
    مثلا اگر یه خطایی از شما سربزنه اگر یک سروان کادر متوجه بشه احتمالش خیلی بیشتره ببخشه تا یک گروهبان !!!
    این گروهبان ها چون مدام مورد تحقیر بالادست های خودشون هستند میان مشکلاتشون رو سر سرباز خالی میکنند اما ....
    چون پیمانی هستند از یه چیزی خیلی میترسند اونم چیزی نیست جز گزارش !!! درصورتی که کوچکترین بی احترامی به شما کردن بگید میرم گزارش مینویسم ببینید چه طور میترسند
    چون برای رسمی شدنشون کل پرونده شون رو بررسی میکنند و اگه موردی باشه ممکنه رسمی نشند و اخراج بشند به خاطر همین از گزارش خیلی میترسند
    در مورد احترامات به هیچ وجه گروهبان حق نداره به درجه بالاتر خودش حتی اگه وظیفه هم باشه دستور بده و حتی باید احترام هم بزاره اما خوب رسم نیست کادر برای وظیفه پا بچسبونه
    اما حق دستور دادن هم نداره و شما میتونید به بازرسی اطلاع بدید
    خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیز.... مخصوصا قسمت آخر پستت در مورد درجه مفید بود برام و دلگرم کننده.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جسارت نباشه، ولی من به واسطه ی همون حدود 7 ماه خدمت قبلی، اطلاعاتم در مورد خدمت در ناجا ممکنه از بعضیهاتون بیشتر باشه
    تو ناجا سیستم فرق می کنه کاملا..... فرض کنید یکی افتاده کلانتری.....اینجا دیگه فرمانده پادگان و این حرفا نداریم......یه رئیس کلانتری هست نهایتا سروان یا سرگرد + یک نفر هم جانشینش..... و یه سری پرسنل، یکی افسر نگهبان، رئیس پاسدار، اطلاعات، مواد مخدر،تجسس، پیشگیری و... هر کدوم از این قسمتها ممکنه 1 یا چند پرسنل داشته باشه با درجات مختلف..... مسلما اینا همشون نماینده ی فرمانده نیستن و اصلا تو سلسله مراتب فرماندهیت جایی ندارن..... اما خیلی وقتا من دیدم که حتی امورات و خریدهای شخصیشونو به سربازا محول کردن.
    این از محیط ناجا
    مورد بعدی فوق لیسانس داشتن بندست. اینکه بنده ارشد دارم، دلیل نمیشه بقیه مردم لزوما به من احترام بذارن، این درست. یه مثال خیلی ساده می زنم. هیچ کجای دنیا نمیان جای کارگر و مهندس و عوض کنن. هر دوشون کاملا محترمن ولی کارشون، تخصصشون فرق می کنه. تو کشورهای اروپایی و آمریکایی کارگرها بهترین حقوق ها رو می گیرن و مهندسا هم همینطور.
    بعدشم، اگه حالا فرض رو بر این بگیریم که سربازی اینطوریه و از این خبرا نیست، پس دیگه به همه با هر مدرکی سرباز صفر بدن که خیال همه راحت بشه.
    من خدای نکرده آدم فخر فروشی نیستم یا اینکه بگم حالا بقیه از من کمترن. ولی تو یه اداره یه نفر که ارشد داشته باشه، هیچوقت نمیشه دربان یا آبدارچی. من خودم با چشای خودم فوق لیسانس سر چهار راه دیدم.

ناجا یه سیستم خاص خودشو داره که کسی که نرفته باشه نمی دونه دقیق چیه. البته من شخصا بعضی قسمتهای ناجا رو خیلی دوس دارم.
    من نمی گم کل پرسنل اینطوری بودن، اتفاقا خیلی از پرسنل خوب و محترم بودن، با خیلیاشون دوست شدیم، حتی شماره موبایلهای همو گرفتیم. ولی پیدا میشد همون گروهبانهای عقده ای که مثلا یه بار یادمه گفت فلانی برو یه نوشابه خانواده برام بگیر.... بدو ببینم..... اگر می گفتم نه! شب افسر نگهبان بود و البته ما شبانه روز پست بودیم و حتما اذیتم می کرد
    دوست گرامی شاید شما ندیده باشید که با لیسانس و فوق لیسانس دربان باشن! که البته هستن! ولی احتمالا بدونید مدیریت خیلی از اداره های دولتی دست افراد دیپلمه! هست!! ...
    و مسئله این هست که دقیقا اگر دست اینا بود به همه همین سرباز صفری رو میدادن! اما فعلا ملاک درجه دادن رو گذاشتن مدرک تحصیلی ! به عنوان مثال حق فردی که با هزار دوز و کلک بازی و معرفی به استاد و تلفن و زدن و هدیه تونسته توی دانشگاه یه نمره ای بگیره اینه که بره برجک و پست بده! نه فردی که دیپلم داره اما شان و شخصیتش و حتی حرفه ای که بلده از هزار تا لیسانس مثل شخص قبلی بهتره! (قصدم توهین و جسارت نیست ) اما افسر های وظیفه ای هستن در پادگان ما که شعور غذا خوردن با قاشق رو هم ندارن!! ... اما در عوض برخی هاشون هم هستن که تا ساعت 4 بعد از ظهر !! کار سرباز دیپلم رو انجام میدن!
    در کل نابرابری رو توی این دوسال چه توی ناجا چه ارتش و سپاه باید تحمل کرد... شما مطمئن باشید اگر میخواستن از این همه نیروی مجانی که در اختیارشون قرار میگیره استفاده تخصصی بکنن وضعیت خیلی بهتر از این بود... اینا دلشون نمیخواد سرباز امریه بشه و در راستای حرفه ای که بلد هست کار کنه! ترجیح میدن بره سر چهار راه!...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوست گرامی شاید شما ندیده باشید که با لیسانس و فوق لیسانس دربان باشن! که البته هستن! ولی احتمالا بدونید مدیریت خیلی از اداره های دولتی دست افراد دیپلمه! هست!! ...
    و مسئله این هست که دقیقا اگر دست اینا بود به همه همین سرباز صفری رو میدادن! اما فعلا ملاک درجه دادن رو گذاشتن مدرک تحصیلی ! به عنوان مثال حق فردی که با هزار دوز و کلک بازی و معرفی به استاد و تلفن و زدن و هدیه تونسته توی دانشگاه یه نمره ای بگیره اینه که بره برجک و پست بده! نه فردی که دیپلم داره اما شان و شخصیتش و حتی حرفه ای که بلده از هزار تا لیسانس مثل شخص قبلی بهتره! (قصدم توهین و جسارت نیست ) اما افسر های وظیفه ای هستن در پادگان ما که شعور غذا خوردن با قاشق رو هم ندارن!! ... اما در عوض برخی هاشون هم هستن که تا ساعت 4 بعد از ظهر !! کار سرباز دیپلم رو انجام میدن!
    در کل نابرابری رو توی این دوسال چه توی ناجا چه ارتش و سپاه باید تحمل کرد... شما مطمئن باشید اگر میخواستن از این همه نیروی مجانی که در اختیارشون قرار میگیره استفاده تخصصی بکنن وضعیت خیلی بهتر از این بود... اینا دلشون نمیخواد سرباز امریه بشه و در راستای حرفه ای که بلد هست کار کنه! ترجیح میدن بره سر چهار راه!...
    دوست عزیز من نمی خواستم به صورت دقیق این بحث رو بشکافم، ولی الان لازم می دونم که بشکافم و توضیح بدم. ببین ما یک فامیلمون تو ارتش سرهنگه، اون قشنگ تفاوت بنیادی افسر و درجه دار رو برام تشریح کرد. ببین بحث تخصص نیست، کاری نداریم اون فرد دیپلم یا زیر دیپلم مثلا جوشکاری، گچ کاری، مکانیکی، نجاری و... بلده و هزار تا تخصص داره، بحث یه مقدار بنیادی تره... فرق افسر با درجه دار اینه که افسر باید(این باید رو همون سرهنگ فامیلمون گفت) تو پستهای مدیریتی، فرماندهی و به طور کلی پستهایی که از فکرش استفاده بشه مشغول بشه و درجه دار یعنی کسی که باید تو پستهایی مشغول بشه که از جسمش استفاده بشه. این دقیقا تفاوت بنیادی افسر و درجه داره. حالا این قضیه به دلیل کمبود نیرو و... به طور دقیق اجرا نمیشه یه بحث دیگس ولی مبنا و فلسفش همینه که عرض کردم. بنابراین تفاوت یک آدم لیسانس یا فوق لیسانس با یه آدم بیسواد تنها تفاوت تو تخصصشون نیست، بلکه تفاوت تو نوعشه، که یکی فکریه و یکی جسمی.
    حالا اینکه یکی با تلفن و آشنا بازی و این حرفا لیسانس گرفته کاری ندارم، اون یه بحث دیگست. اتفاقا اینا همونهایی هستن که موقع خدمت هم با همین تلفن و آشنا بازی یا امریه میگیرن یا میفتن بهترین جاها و کارشون اصلا به این حرفا نمیکشه....

6. این کاربر از naser2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

این از محیط ناجا

ببین تو ارتش هم ممکنه یه جایی بیفتی که در مقایسه با ناجا خیلی هم سخت تر باشه ،
    در مورد اون بحث مافوق های کادری که گفتی هم تو ارتش هم همین طوره مثلا یادمه یه سری ستوان 3 تو یه قسمت خدمت میکردن و اعضا کادر به جز رئیس اون بخش که سروان تمام بود 3 نفر با درجه استواری بودند که خب مسلما کارهایی رو به وظیفه ها محول میکردن ، پس این قضیه همه جا هست
    ولی من بازم میگم حتی اگه امکانش باشه و سیستم نظام وظیفه خدمت قبلی رو نادیده بگیره شما که 7 ماه خدمت داری اصلا به صرفه نیست که از نو خدمت کنی

8. 3 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فقط یه چیز این وسط خیلی خیلی زور داره اونم اینه که وقتی یه لیسانس کلانتری که 24 ساعته خدمت میکنه 90 روز خدمت داره و 5 روز مرخصی وقتی لیسانس ارتش و سپاه رو میبینه که 1.30 تعطیل میشن آتیش میگیره.
    حداقل شرایط باید برای همه هم مدرکها یکسان باشه.

10. 4 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فقط یه چیز این وسط خیلی خیلی زور داره اونم اینه که وقتی یه لیسانس کلانتری که 24 ساعته خدمت میکنه 90 روز خدمت داره و 5 روز مرخصی وقتی لیسانس ارتش و سپاه رو میبینه که 1.30 تعطیل میشن آتیش میگیره.
    حداقل شرایط باید برای همه هم مدرکها یکسان باشه.
    دوست عزیز خدا رو شکر که خدمت شما تموم شد /.
    سربازی هم که توی شهر های دیگه داره توی ارتش یا سپاه خدمت میکنه باید 3 ماه پر کنه ...
    ولی متاسفانه تا الان شما چند بار این موضوع رو مطرح کردید اما در نظر نمیگیریدپست دادن توی شهر غریب و توی بیابون خیلی بد تر از کلانتری هست! ... عملا آدم مشکل روانی پیدا میکنه . اما ناجا تنها مزیتی که داره همینه که شما معمولا جاهای شلوغ خدمت میکنی ..
    و زمان برات زود تر میگذره!.
    به نظر بنده شمایه پست کامل درباره بد بودن ناجا این جا بزار و خلاص! تا همه استفاده کنن!
    90 درصد پست های شما اینجا درباره بد بودن ناجا هست! که به خدا باعث خورد شدن روحیه میشه! ول کن عزیز یه پست کامل بزن و خلاص! لابه لای سوالات بچه ها میای و از سختی های ناجا میگی ... امثال شما هستن که باعث میشن افرادی مثل این دوستمون حاضر بشن قید 7 ماه خدمت رو هم بزنن و در یه نهاد دیگه خدمت کنن!.

12. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز خدا رو شکر که خدمت شما تموم شد /.
    سربازی هم که توی شهر های دیگه داره توی ارتش یا سپاه خدمت میکنه باید 3 ماه پر کنه ...
    ولی متاسفانه تا الان شما چند بار این موضوع رو مطرح کردید اما در نظر نمیگیریدپست دادن توی شهر غریب و توی بیابون خیلی بد تر از کلانتری هست! ... عملا آدم مشکل روانی پیدا میکنه . اما ناجا تنها مزیتی که داره همینه که شما معمولا جاهای شلوغ خدمت میکنی ..
    و زمان برات زود تر میگذره!.
    به نظر بنده شمایه پست کامل درباره بد بودن ناجا این جا بزار و خلاص! تا همه استفاده کنن!
    90 درصد پست های شما اینجا درباره بد بودن ناجا هست! که به خدا باعث خورد شدن روحیه میشه! ول کن عزیز یه پست کامل بزن و خلاص! لابه لای سوالات بچه ها میای و از سختی های ناجا میگی ... امثال شما هستن که باعث میشن افرادی مثل این دوستمون حاضر بشن قید 7 ماه خدمت رو هم بزنن و در یه نهاد دیگه خدمت کنن!.
    آقا راست میگی. ناجا خیلی خیلی خوبه.
    ارتش و سپاه خیلی خیلی سخت میگیرن. باید صبح ساعت 7 حضور بزنی و تا ساعت 11 کار کنی(رو صندلی بشینی) بعد نهار و نماز و فلنگو ببندی.واییییی خیلی سخت شد که.
    ولی ناجا با فوق لیسانس 8 ساعت سر چهارراه وایسی و پست بدی هفته ای هم 3 بار پست ویژه کلانتری 90 روز خر کاری سرو کله زدن با معتاد و دزد و قاچاق چی و آخرشم فحش و بازداشتگاه و اضافه خدمت (لیسانس) و مرزبانی ماهیی دهها شهید که این واقعاً راحته.
    پس نتیجه میگیریم خدمت در ناجا بینهایت راحت و در ارتش بینهایت دشوار و طاقت فرسا!!!!!!!!!!!
    آقا بنا به توصیه urcu همه برید ناجا خدمت کنید. من هم قصدم تخریب روحیه بود نه اطلاع رسانی و واقع گرایی و پیشگیری از نیافتادن در ناجا !!!!!
    در ضمن لیسانس در ارتش در بیابان پست میده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
    باز هم همون جمله تکراریمو میگم. شما احتمالا در ناجا خدمت نمیکنی یا اگر هم میکنی بی دردسر داری خدمت میکنی.
    مدرک هم برای کسی شخصیت نمیاره ولی احتمالا با دیپلم هم داری خدمت میکنی. من هم بحثم فقط فرق خدمت در ارتش و ناجا برای لیسان به بالاست(قبول دارم برای دیپلمه فرق انچنانی بین ارتش و ناجا نیست)
    این دوستمون هم که 7 ماه با لیسانس خدمت قبلی داشته تو ناجا حتماً یه چیزهایی تجربه کرده که شما تجربه نکردید و میخواد قید 7 ماه خدمت رو بزنه.امثال آدمهایی مثل این دوستمون که با لیسانس در ناجا خدمت کردن میفهمن که من چی میگم!
    Last edited by pedromi; 19-03-2013 at 13:13.

14. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان از بحث و جدل بی مورد پرهیز کنید
    بار ها و بار ها گفتم کسی که دفترچه رو پست کرده یعنی پایه همه چیز خدمت وایساده و جایه گله و شکایت باقی نمیزاره
    به هر حال چارت سازمانی ارتش سپاه و ناجا شبیه هم نیست و خدمت هم در هر ارگانی فرق میکنه
    لطفا از ادامه این بحث که کجا خدمت سخت تره و کجا راحت تره خودداری کنید
    Last edited by SNOW PATROL; 19-03-2013 at 13:25.

16. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان از بحث و جدل بی مورد پرهیز کنید
    بار ها و بار ها گفتم کسی که دفترچه رو پست کرده یعنی پایه همه چیز خدمت وایساده و جایه گله و شکایت باقی نمیزاره
    به هر حال چارت سازمانی ارتش سپاه و ناجا شبیه هم نیست و خدمت هم در هر ارگانی فرق میکنه
    لطفا از ادامه این بحث که کجا خدمت سخت تره و کجا راحت تره خودداری کنید
    dg1 عزیز منم قصدم تخریب روحیه و گفتن اینکه کجا سخت تر و کجا آسونتره نیست. قصد من بازگو کردن واقعیت و پیشگیری از افتادن در جاهای سخت ناجاست. ولی متأسفانه یه عده از دوستان بحث رو به آسونتر و یا سخت تر بودن میکشونن.

18. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •