یه سر بزنید بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر بزنید بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز هم تو رادیو، شاتل داشت تبلیغ می کرد. کفگیر همه خورده ته دیگ![]()
از دوستان کسی از تجهیزاتی که برا نصب adsl تو مرکز مخابراتی روی خط تلفن نصب میشه اطلاع داره؟
من خط تلفنم یدفعه نویز شدیدی میفته روش مشخص شده از تجهیزات adsl هست که رو خط تلفن نصب شده حالا من خواستم درخواست تعویض پورت بدم ولی میخوام مطمئن بشم که قطعه دیگه ای توی مرکز مخابراتی یا حتی شرکت ارائه دهنده adsl هم هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟
یکبار من این سوال رو تو همین فروم اما توی یک تاپیک تخصصی کردم تا 6 ماه فقط خاک میخورد.نهایتا فقط یک نفر زحمت کشید گفت بگو یک نفر بره تو اتاق mdf مرکز مخابراتت و پورتتو دو جفت موازی کنه که البته 99 درصد اینکار رو واست نمیکنن مگر یک پارتی فوق ابر داشته باشی
.با یک مهندسی هم بعدها حرف میزدم وقتی این مطلبو بهش گفتم گفتش تضمین 100 درصد نیست که با این کار نویزت بهتر بشه.اما خوب اگر قدرتشو داشتی که واست این کار رو بکنن ضرری نداره تست کردنش.منم چون از این قدرتا و پارتیا ندارم کلا بی خیالش شدم.باور کن خونتو عوض کنی ببری نزدیک مرکز مخابرات آسونتره تا اینکار رو واست انجام بدن
که اتفاقا کاری هم هست فوق العاده آسان و حداکثر در چند دقیقه انجام میشه اما خوب چه سود که انجام نمیدن.
برا من قبلا خوب بود snr رو 40بود بعد از یه تخلیه و رانژه مجدد اینجور شده یعنی قبل از تخلیه رو جفت موازی بوده؟![]()
اصلا جفت موازی یعنی چی؟یه پورته که وصل میکنن به dslam یعنی جاشو باید عوض کنن؟
اینجا رو ببین چی نوشته از یه سایتی درآوردم:
یه دستگاهی به اسم DSLAM در مرکز هست و اونا با خطوط مشترکین موازی میکنن
پورت WAN این دستگاه E1 هست و توسط E1 به مرکز دیتاش وصل میشه
مثل اینکه برا همه باید موازی نصب بشه
Last edited by farshad0123; 19-10-2014 at 13:26.
جواب به صورت پ.خ براتون ارسال شد.در صورت حوصله کل تاپیک رفع نویز رو مطالعه کنید تا به مطلب مورد نظر برسید.من متاسفانه نتونستم واستون پیداش کنم.تو همین تاپیک دو کاربر به نامهای naasr و hasanoooooo اگر اشتباه ننوشته باشم این راه رو به من پیشنهاد دادند که قطعا اطلاعات بیشتری هم از من دارند.میتونید با ایشان هم صحبت کنید.
Last edited by david-ebi; 19-10-2014 at 16:46.
امروز از صبانت بهم زنگ زدن برای جمع آوری خط . معلوم بود که قضیه براشون خیلی عادی شده و خیلی راحت گفت مودمتون رو خاموش کنید تا جمع آوری کنیم. من هم پریدم
![]()
بعید نیست در اینده نزدیک یه نصمیمات جدیدی بگیرند هرچند که دیگه دیر شده باشه .
عجیبه شماها برای تخلیه با زنگ زدن براتون انجام میدن ولی من زنگ زدم به پشتیبانی گفت باید از طریق سایت فرم پر کنید بعد میره تهران ثبت میشه بعد میرسه دست ما بعد مخابرات...
الان از فرم جمع اوری پر کردم ولی تو پنلم نوشتهوضعيت جمع آوری: در لیست جمع آوری نمی باشد
چیکار کنم؟![]()
احتمالا یک کمی طول میکشه تا تو پنل هم بزنه در حال جمع آوری.ولی من میدونم حضوری در خود نمایندگی برید زودتر کارتون راه میفته.این نمایندگیها برای اینکه تخلیتون کلی طول بکشه به دروغ میگن از طریق پنل اقدام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)