تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1473 از 1783 اولاول ... 473973137314231463146914701471147214731474147514761477148315231573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,721 به 14,730 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیروز صبانت داشت توی رادیو تبلیغ می کرد . تابلو هست کفگیرشون داره می خوره به ته دیگ.
    امروز هم تو رادیو، شاتل داشت تبلیغ می کرد. کفگیر همه خورده ته دیگ

3. این کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از دوستان کسی از تجهیزاتی که برا نصب adsl تو مرکز مخابراتی روی خط تلفن نصب میشه اطلاع داره؟
    من خط تلفنم یدفعه نویز شدیدی میفته روش مشخص شده از تجهیزات adsl هست که رو خط تلفن نصب شده حالا من خواستم درخواست تعویض پورت بدم ولی میخوام مطمئن بشم که قطعه دیگه ای توی مرکز مخابراتی یا حتی شرکت ارائه دهنده adsl هم هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

از دوستان کسی از تجهیزاتی که برا نصب adsl تو مرکز مخابراتی روی خط تلفن نصب میشه اطلاع داره؟
    من خط تلفنم یدفعه نویز شدیدی میفته روش مشخص شده از تجهیزات adsl هست که رو خط تلفن نصب شده حالا من خواستم درخواست تعویض پورت بدم ولی میخوام مطمئن بشم که قطعه دیگه ای توی مرکز مخابراتی یا حتی شرکت ارائه دهنده adsl هم هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟
    یکبار من این سوال رو تو همین فروم اما توی یک تاپیک تخصصی کردم تا 6 ماه فقط خاک میخورد.نهایتا فقط یک نفر زحمت کشید گفت بگو یک نفر بره تو اتاق mdf مرکز مخابراتت و پورتتو دو جفت موازی کنه که البته 99 درصد اینکار رو واست نمیکنن مگر یک پارتی فوق ابر داشته باشی.با یک مهندسی هم بعدها حرف میزدم وقتی این مطلبو بهش گفتم گفتش تضمین 100 درصد نیست که با این کار نویزت بهتر بشه.اما خوب اگر قدرتشو داشتی که واست این کار رو بکنن ضرری نداره تست کردنش.منم چون از این قدرتا و پارتیا ندارم کلا بی خیالش شدم.باور کن خونتو عوض کنی ببری نزدیک مرکز مخابرات آسونتره تا اینکار رو واست انجام بدن که اتفاقا کاری هم هست فوق العاده آسان و حداکثر در چند دقیقه انجام میشه اما خوب چه سود که انجام نمیدن.

6. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یکبار من این سوال رو تو همین فروم اما توی یک تاپیک تخصصی کردم تا 6 ماه فقط خاک میخورد.نهایتا فقط یک نفر زحمت کشید گفت بگو یک نفر بره تو اتاق mdf مرکز مخابراتت و پورتتو دو جفت موازی کنه که البته 99 درصد اینکار رو واست نمیکنن مگر یک پارتی فوق ابر داشته باشی.با یک مهندسی هم بعدها حرف میزدم وقتی این مطلبو بهش گفتم گفتش تضمین 100 درصد نیست که با این کار نویزت بهتر بشه.اما خوب اگر قدرتشو داشتی که واست این کار رو بکنن ضرری نداره تست کردنش.منم چون از این قدرتا و پارتیا ندارم کلا بی خیالش شدم.باور کن خونتو عوض کنی ببری نزدیک مرکز مخابرات آسونتره تا اینکار رو واست انجام بدن که اتفاقا کاری هم هست فوق العاده آسان و حداکثر در چند دقیقه انجام میشه اما خوب چه سود که انجام نمیدن.
    برا من قبلا خوب بود snr رو 40بود بعد از یه تخلیه و رانژه مجدد اینجور شده یعنی قبل از تخلیه رو جفت موازی بوده؟
    اصلا جفت موازی یعنی چی؟یه پورته که وصل میکنن به dslam یعنی جاشو باید عوض کنن؟

اینجا رو ببین چی نوشته از یه سایتی درآوردم:
    یه دستگاهی به اسم DSLAM در مرکز هست و اونا با خطوط مشترکین موازی میکنن
    پورت WAN این دستگاه E1 هست و توسط E1 به مرکز دیتاش وصل میشه

مثل اینکه برا همه باید موازی نصب بشه
    Last edited by farshad0123; 19-10-2014 at 13:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

برا من قبلا خوب بود snr رو 40بود بعد از یه تخلیه و رانژه مجدد اینجور شده یعنی قبل از تخلیه رو جفت موازی بوده؟
    اصلا جفت موازی یعنی چی؟یه پورته که وصل میکنن به dslam یعنی جاشو باید عوض کنن؟

اینجا رو ببین چی نوشته از یه سایتی درآوردم:
    یه دستگاهی به اسم DSLAM در مرکز هست و اونا با خطوط مشترکین موازی میکنن
    پورت WAN این دستگاه E1 هست و توسط E1 به مرکز دیتاش وصل میشه

مثل اینکه برا همه باید موازی نصب بشه
    جواب به صورت پ.خ براتون ارسال شد.در صورت حوصله کل تاپیک رفع نویز رو مطالعه کنید تا به مطلب مورد نظر برسید.من متاسفانه نتونستم واستون پیداش کنم.تو همین تاپیک دو کاربر به نامهای naasr و hasanoooooo اگر اشتباه ننوشته باشم این راه رو به من پیشنهاد دادند که قطعا اطلاعات بیشتری هم از من دارند.میتونید با ایشان هم صحبت کنید.
    Last edited by david-ebi; 19-10-2014 at 16:46.

9. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

امروز از صبانت بهم زنگ زدن برای جمع آوری خط . معلوم بود که قضیه براشون خیلی عادی شده و خیلی راحت گفت مودمتون رو خاموش کنید تا جمع آوری کنیم . من هم پریدم

11. 5 کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعید نیست در اینده نزدیک یه نصمیمات جدیدی بگیرند هرچند که دیگه دیر شده باشه .

13. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

عجیبه شماها برای تخلیه با زنگ زدن براتون انجام میدن ولی من زنگ زدم به پشتیبانی گفت باید از طریق سایت فرم پر کنید بعد میره تهران ثبت میشه بعد میرسه دست ما بعد مخابرات...
    الان از فرم جمع اوری پر کردم ولی تو پنلم نوشته
    وضعيت جمع آوری
    : در لیست جمع آوری نمی باشد
    چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

عجیبه شماها برای تخلیه با زنگ زدن براتون انجام میدن ولی من زنگ زدم به پشتیبانی گفت باید از طریق سایت فرم پر کنید بعد میره تهران ثبت میشه بعد میرسه دست ما بعد مخابرات...
    الان از فرم جمع اوری پر کردم ولی تو پنلم نوشته
    وضعيت جمع آوری
    : در لیست جمع آوری نمی باشد
    چیکار کنم؟
    احتمالا یک کمی طول میکشه تا تو پنل هم بزنه در حال جمع آوری.ولی من میدونم حضوری در خود نمایندگی برید زودتر کارتون راه میفته.این نمایندگیها برای اینکه تخلیتون کلی طول بکشه به دروغ میگن از طریق پنل اقدام کنید

16. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •