سلام
می خواستم بدونم پارس هم مثل شاتل تو مناسبتهای مختلف جشنواره برگزار می کنه . مثل 3گیگ بخر 6گیگ ببر شاتل
سلام
می خواستم بدونم پارس هم مثل شاتل تو مناسبتهای مختلف جشنواره برگزار می کنه . مثل 3گیگ بخر 6گیگ ببر شاتل
خوب اولین قطعی دیشب تا الان قطع بود و حالا وصل شد
دیشب از تورنت خوب با سرویس یک مگ کلاً 240 مگ دانلود کردم الان بخندم یا گریه کنم ؟
همه 128 میگیرن حرف از 100 کیلو بایت به بالا میزنن ولی من گرفتم حرف 14 و 15 کیلو بایت باید بزنم !
سرعت چقدر به مودم بستگی داره ؟
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
همه 128 میگیرن حرف از 100 کیلو بایت به بالا میزنن ولی من گرفتم حرف 14 و 15 کیلو بایت باید بزنم !
سرعت چقدر به مودم بستگی داره ؟
دوستان ترافیکتون رو چک کنید برای من دیشب 1گیگ الکی کم کرده
کامپیوترم 6.50 دقیقه خاموش شده ولی تا ساعت 8.22 دقیقه برام دانلود زده.
کسی این مشکل رو دیشب نداشته؟
![]()
Last edited by mahdi-001; 26-01-2012 at 11:28.
برای منم کم کرده باید به چه شماره ای زنگ بزنیم 82201 رو می گیرم کسی جواب نمیده
سرعت خیلی اومده پایین
سرعت دانلود خوبه ولی باز کردن صفحه افتض![]()
با سلام ، من تو منطقه پیروزی ساکن هستم می خواستم بدونم که 1 - سرعت دانلود 512 تو این منطقه به طور متوسط در روز و شب چه مقداره ؟
2 - سرعت دانلود سرویسهای 128 و 256 و 512 با هم یکیه اگر نیست هر کدام تقریبا چه قدره ؟
3 - معمولا وقتی سرویس نا محدود بگیریم سرعت دانلود نسبت به محدود پایینتره . می خوام بدونم سرویس 256 با ترافیک 8 سرعتش بالاتر از سرویس 256 با ترافیک 20 است یا فرقی نمیکند ؟ اگه فرق میکنه حدودا چند کیلو بایت با هم فرق میکنه. همچنین سرویس 512 با ترافیکهای 2 و 10 و 30
ممکنه سوالهام تکراری باشه ولی قبول کنید مرور کردن 1473 واقعا مشکله .
ممنون میشم که سریعتر جواب مرا بدهید با سپاس از شما دوستان گرامی
نه نمی ذاره.
اگه مودمهای پیشنهادی خودشون رو بگیری سرعت بهتره
ولی خیلی تأثیری نداره که بخواد از 100 به 14 برسه
شما احتمالأ مشکل دیگه داری
شاید خطت نویز داره یا منطقتون بیشتر از این جواب نمی ده
برای 128 ، 14 _ 15 سرعت نرمالشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)