یکی کمکم کنه...........
بله درسته.من اشتباهی سرور خود سایت رو گفتم:
جالبه که اگه توی کادر پایین،سرور دانلود رو سرچ کنین،کانادا رو نشون میده.بنویسید: dl.softgozar.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی کمکم کنه...........
بله درسته.من اشتباهی سرور خود سایت رو گفتم:
جالبه که اگه توی کادر پایین،سرور دانلود رو سرچ کنین،کانادا رو نشون میده.بنویسید: dl.softgozar.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_87; 14-04-2013 at 19:46.
20 گیگه همش برای یک سال .واقعا خسته نباشن اپدیت ویندوزو و تمام برنامه هارو منیول گذاشتم ی وقت تو روز اپدیت نکنه
) دو هفته نشده ک 2 گیگم رفته! اینجور پیش بره 4 ماه دیگه اینترنتم تموم می شه
![]()
یه چیزی میگم نخندید
طرح 512 داشتم سیگنال 68 بود
طرح 2 مگ زدم سیگنال شد 75
الان نامحدود زدم شده 81
همه این طرح ها رو هم توی یک ماه زدم
دقیقا بعد از فعالسازی طرح تغییر توی سیگنال بوجود اومده
یه چیز دیگه هم این هست که وقتی میزارم روی دانلود از خونه میرم و میام مبینیم مودم خودش رستارت شده و دانلود قطع شده![]()
اقا شرمنده تو توضیح بالا منظور من سایت سا.فت98 بود نه سافت گذرنکته ای که وجود داره اینه که سایت سافت گذر از معدود سایت های ایرانی هست که فقط به ایرانی ها اجازه دانلود رو میده و با ip های کشورهای خارجی نمی تونید ازش دانلود کنید بهمین علت سرعت دانلودش واسه ما بیشتر هست.
دانلود سنتر های بزرگ معمولا از سرورهای چند کشور بطور همزمان استفاده می کنند و باز هم معمولا سراغ کشورهایی میرن که به قانون کپی رایت گیر سه پیچ ندن چون اگه ببینن فایل های برنامه های کرک شده به تعداد زیاد رو سرورشون می زارید سریعا شما رو بلاک
خواهند کرد.
سافت گذر که پولی هست به همین خاطر سرعتش هم باید بهترباشه
Last edited by arash59b; 15-04-2013 at 22:18.
بلاخره سرعت خوب شد
طرح نوروزی مبیننت و تجربه تلخ یک کاربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله یک مگ نوروزی گرفتم تو شب هم سرعتش خوبه حدود 3.2 تا 3.7 گیگ دانلود دارم البته از اول اینجوری نبود و 4 الی 5 روزی انقدر خوب شده!البته اینم بگم که من معمولا شب ها برای دانلود مشکلی نداشتم و همون حد معمول سرعت 1 مگ (بین 1.5 تا 2.2 گیگ) رو دانلود میکردم ولی هیچ وقت و به هیچ عنوان سرعتم از 135 KB/S تجاوز نکرده بود ولی خواب چند روزی این سرعت حدودا 1.5 برابر شده.
1 مگ نوروزی
متاسفانه اصلا طرحش پایدار نیست و یا فوله یا قطعه شب ها هم مثل قبلا 3-4 ساعت اخر سرعت دانلود فول نمیشه و تو همون رنج 512 می مونه
یه سوال:
V.P.N هنوز رو مبین نت باز هست یا همه پورت هاش بسته شده؟
v****pn کار میکنه ولی عملا غیر قابل استفاده شده پورت sstp وصل میشه ولی در باز کردن گوگل میمونه بقیش سرجاش
فک کنم داره نفسای آخرشو میکشه
کاملا از اسمش مشخصه "طرح نوروزی" طرحی که با پایان نوروز میمیرد
بنظرم کلاه برداری بزرگی بود این طرح به این دلیل که طرحرو فقط 6 ماه میده یعنی اگه خریدی و پشیمون شدی یا باید 6 ماه صبر کنی یا ضرر بیشتری برای تغییر طرح متحمل شی
در مورد این طرح های ویژه مبین نت هم باید بگم بزور باید ازش مودم بخری
کلا این شرکت جیب خالی کن شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)