تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1473 از 2550 اولاول ... 47397313731423146314691470147114721473147414751476147714831523157319732473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,721 به 14,730 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عرض ادب
    اقا نمی خوام فضولی تو کارتون کنم ولی الان این حجم شبانه گرفتین یعنی کمه؟؟دمتون گرم بابااین برای خیلی ازاستان ها ارزوست
    مگه قبلا شبی چقدردانلود می کردین؟الان برای این سرویس چقدر می دین؟
    میان دقیق جواب میدن ولی هزینه این سرویس حدودا100 تومن هست!
    با این سروس بطور معمول 8 گیگ میشد گرفت،حالا بماند که بعضی ها هم تا 9گیگ هم بر میداشتن

2. 2 کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 سال ماکس نت دارم ولی دیگه احساس میکنم داره سرم کلاه میره . سرعتش واسه من که خیلی کم شده. میخوام عوض کنم .به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم و چه سرویسی ؟ دانلود شبانه ندارم فقط طول روز میخوام ویدیو ببینم .

4. این کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 سال ماکس نت دارم ولی دیگه احساس میکنم داره سرم کلاه میره . سرعتش واسه من که خیلی کم شده. میخوام عوض کنم .به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم و چه سرویسی ؟ دانلود شبانه ندارم فقط طول روز میخوام ویدیو ببینم .
    سرویستون محدود هست یا نامحدود؟

و چه میزان سرعت میگرید از اون سرعتی رو که باید بگیرین؟

در محدود غیر شبانه که سرعت رو محدود میکنن جدیدا ولی در طول روز انصافا مخابرات بهترین کیفیت رو داره و سرعت کامل رو میده.

6. 2 کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

موقع ثبت نام سرویس در متن قرار داد آیا بندی بود مبنی بر اینکه سرویس دهنده میتونه هر موقع که خواست تغییراتی رو در سرویس ارایه شده ،مثل کاهش سرعت یا مواردی شبیه این رو اعمال کنه؟

چون در غیر این صورت در حالتی که این مورد ذکر نشده باشه و در میانه کار بر سرویس یکی اعمال میشه،امکان شکایت رو فراهم میکنه.
    میشه به سازمان تنظیم مقررات رادیویی یا بازرسی شکایت کرد ولی یکم حوصله میخواد
    نه، آقا اگه شکایت رسمی بشه هم هیچ حوابی نمیشه گرفت هر چند که کارشون قطعا غیرقانونی ـه!

عرض ادب
    اقا نمی خوام فضولی تو کارتون کنم ولی الان این حجم شبانه گرفتین یعنی کمه؟؟دمتون گرم بابااین برای خیلی ازاستان ها ارزوست
    مگه قبلا شبی چقدردانلود می کردین؟الان برای این سرویس چقدر می دین؟
    سلام خدمت شما، این به این علت کمه که بنده 9.12 گیگی تو روزای معمولی و 12.3 گیگ توی روزای جمعه دان می کردم و الان روزای معمولی شده 5.3 گیگ و جمعه ها 6.8 گیگ!

این سرویس 106530 تومن واسه 3 ماه هزینه برداشته که ماهی میشه 35510 تومن که اون 130 تومن 3 ماه رو از من نگرفتن و تخفیف دادن!

8. این کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا تو رو خدا از این حرفا نزنید، من تا 1 ماه که حجمم تموم میشه می خوام بیام ماکس ولی ظاهرا این بار همین که تصمیم گرفتم بیام به دیگران ضرر زدم چه برسه به اینکه رسما پاشم بیام!

خداوکیلی دوستانی که وی آی پی ماکس دارن از دانلود شبانه شون بگن، هر چند که تا حالا 2 کاربر همین تاپیک اعلام رضایت کردن که لیمیت عمدی ای در کار نبوده و زمانی که مشکل سراسری بوده، اونا هم مشکل داشتن!

خود کارمنداشون هم میگن اصلا لیمیت کردن عمدی تو کلاس ماکس نیست ولی از این حرفا خیلیا میزنن همونطور که مخابرات زد و دیدیم نتیجه ش رو!

10. این کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من هم تو آ.غ هم تو شرقی ماکس نت سرویس توربو دارم وضعیت آغ که اشغال شده قبلا با سروس توربو 180-200 دان میکردم الان نهایت 100 شده. شرقی هم افت کرده ولی نه تا این حد . من دانلود شبانه لازم ندارم فقط سرویسی میخوم که طول روز واسه وب گردی و فیلم آنلاین خوب جواب بده

12. این کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من هم تو آ.غ هم تو شرقی ماکس نت سرویس توربو دارم وضعیت آغ که اشغال شده قبلا با سروس توربو 180-200 دان میکردم الان نهایت 100 شده. شرقی هم افت کرده ولی نه تا این حد . من دانلود شبانه لازم ندارم فقط سرویسی میخوم که طول روز واسه وب گردی و فیلم آنلاین خوب جواب بده
    روزانه انصافا مخابرات مشکل سرعت نداره، هر چند که اگه تاپیک رو دنبال کرده باشید حدود 3 روز مشکل نصف شدن داشتیم که درست کردن!

14. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اینم دانلود دیشب من البته چون دانلودم ساعت 8 تموم شد ازون به بعد یه لینک گذاشتم واسه دانلود

nightsky قبلا vip داشت فککنم شبا 350 میداد بازم خودش بیاد بگه

البته من که شهرای دیگه رو الان نگاه میکردم اونا اکثرا وضعشون از ما هم بدتره مثلا همین آسیاتر این سرویس پایینیش دوست من داره شبانه با 250 دانلود میده

اينترنت پرسرعت کولاک 02 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح نيم بها) 4096 219000 ريال
    Last edited by zigzaag; 27-09-2013 at 13:52.

16. این کاربر از zigzaag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه من مخابرات ثبت نام کنم حدودا چند روز بی اینترنت میمونم؟ یعنی چقد طول میکشه سرویس رو جمع آوری کنم و سرویس جدید وصل شه؟

18. این کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

اگه من مخابرات ثبت نام کنم حدودا چند روز بی اینترنت میمونم؟ یعنی چقد طول میکشه سرویس رو جمع آوری کنم و سرویس جدید وصل شه؟
    کدوم مرکزی؟!

20. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •