هیچکدوم این سرعت رو به شما نمیدن! 2 مگ طلایی شاید بده! من خودم 2 مگ نقره ای دارم نهایت 130-120 هست. 173,734 تومان در ماه ببینید براتون میصرفه یا نه! تازه بازم تأکید میکنم شاید 150 نده (تست نکردم).
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
هیچکدوم این سرعت رو به شما نمیدن! 2 مگ طلایی شاید بده! من خودم 2 مگ نقره ای دارم نهایت 130-120 هست. 173,734 تومان در ماه ببینید براتون میصرفه یا نه! تازه بازم تأکید میکنم شاید 150 نده (تست نکردم).
دیگه وقتی 2 مگ حجمی شبانه در بهترین شرایط میده 100 تا معلومه نامحدود چی میشه
باز هم مرسی
انگار آسیاتک ورشکست میشه!
![]()
دیگه گندشو درآورده این آسیاترتا قبل از ساعت 8 روی 1 مگ میبندن و درست سر ساعت 8 میاد روی 2 مگ
من نمیدونم پس چه فرقی بین 2 مگ و 1 مگ آسیاتر هستش
فکرنکنم عمر ما تا تیر 93 بکشه که بخوام سرعت رویایی اینترنت تو ایران رو ببینم
آخر این ماه یا مخابرات یا های وب . بازم میگم بچه ها تحت هیچ شرایطی آسیاتر نیاین نیاین![]()
های وب هر چقدرم مشکل داشته باشه 100 بار از آسیاتر بهتره![]()
یک مگ اسیاتر هم ریده!
دیشب 1.2 گیگ دانلود کرد! شواهد هم میزارم!
این همه میگفتن محدود، محدودشم همچین چیزه خفنی نیست!
Last edited by ShadowDragon; 22-08-2013 at 08:18.
دوستان چرا انقدر اسیاتک رو خراب کنید؟!
یه سر به نمایندگی اسیاتک قم بزنید گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چرا اینترنت پرسرعت آسیاتک را انتخاب کنیم
این جملش واقعا منو تحت تاثیر قرار داد:
سرویسهای شبانه رایگان و نیم بها با سرعتی مناسب !!
- شرکت آسیاتک تنها شرکتی است که در انتخاب سرویس شبانه تنوع ایجاد نموده است این تنوع به منظور عدم افت بیش از حد کیفیت سرویسهای شبانه ایجاد شده است.
- شما با انتخاب سرویس مناسب میتوانید از خدمات رایگان و یا نیم بهای شبانه آسیاتک از ساعت 1 الی 9 صبح بهره مند شوید.برای استفاده از سرویس شبانه نیازی به قطع شدن از سیستم نیست.
مهدی جان فکر کنم 512 های وب گرفتی!؟ اگه اینطوریه بگو 5 تا 8 چند گیگ دانلود میکنی؟ضمنا این روال چند شب درمیون برقرار میشه؟ میشه با 1 مگش از 4 تا 7 صبح 4 گیگ دانلود کرد؟؟
جالبه که نمایندگی قم هم قیمتاش بیشتر از سایته!
تنوع شبانه![]()
اینم 512 نامحدود برنزی اسیاتک از سرور خارجیچند ماهه همینطوریه بین 60 تا 80
![]()
جالبه که سرویس شما بیشتر از اکانتینگ تعریف شده 512 برنزی که 384ه، داره بهتون سرعت میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)