با سلام
بهترین دوربین دیجیتال زیر 500 تومان در بازار ایران کدومه؟
برای کارای عادی و عکس گرفتن در مسافرت می خوام. بصورت آماتور و غیرحرفه ای. ممنون
با سلام
بهترین دوربین دیجیتال زیر 500 تومان در بازار ایران کدومه؟
برای کارای عادی و عکس گرفتن در مسافرت می خوام. بصورت آماتور و غیرحرفه ای. ممنون
[QUOTE=amir200812;7679370]سلام
من میخوام یه دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای تا 2 میلیون بخرم.
مهم ترین چیزی که دنبالشم، زوم بالا + کیفیت فیلم و عکس خوب هست.
4 تا گزینه در نظر داشتم:
Canon Powershot sx50 hs
Nikon Coolpix p520
Sony Cybershot hx300
Sony Cybershot hx200v
بعد از بررسی که خودم کردم ، Nikon Coolpix p520 در زوم بالا ، فوکوس ضعیفی داره(2 3 تا نمونه فیلم ازش تو اینترنت دیدم که همشون این مشکل رو داشتند)! پس این رو حذف کردم.
Sony Cybershot hx300 بدلیل اینکه جدید هست هنوز با گارانتی موجود نیست! به این دلیل این رو هم حذف کردم.(اگه با گارانتی پیدا میکردم، اولین انتخابم این بود)
حالا 2 تا گزینه باقی مونده که نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم:
Canon Powershot sx50 hs
زوم اپتيکال بیشتر(50x در مقابل 30x)
زوم دیجیتال بیشتر(4x در مقابل 2x)
با پسوند raw بدون فشرده سازی عکس میگیره
پردازشگر تصویر Digic 5
Sony Cybershot hx200v
دقت حسگر بالتر (18 در مقابل 12 مگا پیکسل)
پردازشگر تصوير Bionz
فیلم برداری Full HD لا فریم بیشتر (60 فریم در مقابل 24 فریم)
محدوده ديافراگم کمتر(2.8 تا 5.6 در مقابل 3.4 تا 6.5) (فکر کنم این هر چقدر کمتر باشه ، نورگیری بهتری داره، درسته؟)
شاتر سریعتر(1/4000 تا 30 ثانیه در مقابل 1/2000 تا 15 ثانیه)
iso بیشتر(12800 در مقابل 6400)
عکاسي پياپي شریعتر (10 عکس در ثانیه در مقابل 2.2 عکس در ثانیه)
فلاش با برد بیشتر (12.4 متر در مقابل 5.5 متر)
عکاسی پاناروما (کنون کلا پاناروما نداره)
سايز صفحه نمايش بزرگتر (3 اینچ ر مقابل 2.8 اینچ)
دقت صفحه نمايش بیشتر (921 هزار پیکسل در مقابل 461 هزاز)
دارای Pict Bridge هست (البته فکر نکنم مهم باشه)
دارای موقعيت ياب GPS و قطب نما (کنون کلا نداره)
باطری قویتر(450 عکس در مقابل 315 عکس)
اگه بخوام از روی مشخصات روی کاغذ انتخاب کنم، 100% باید HX200V رو بردارم! ولی سوال من اینه که چرا با اینکه sx50 hs امکانات کمتری داره، قیمتش بیشتر هست؟(حدود 300 هزار تومن گرون تر هست)
آیا قابلیت خاصی داره که من نمیبینم؟
و اینم بگم که این اولین خرید دوربین من هست(قبلا فقط با کمپکت های 300 400 تومنی کار کردم و چند شات هم با Niokn D90 و Nikon D7000 زدم.)[/QUOT
شما اگه می خوای بریج(سوپر زوم )بگیری به fz150 یا 200 پاناسونیک یه نگاهی بنداز از اینا همه جوره سرتره,دلیل فروش بیشتر sx کنن نسبت به سونی یکیش اینه که کنن تو ایران برند جا افتاده ایه و انصافا هم خوبه و نکته ی دیگه که به نظرم میرسه فاصله کانونو کنن از 25 شروع میشه که بسیار قابل تامل تر سونی که از 28 شروع میشه
شما اگه میتونی بعدها خرج لنز تله کنی با این بودجه می تونی یه دوربین حرفه ای یا بدون اینه بگیری که کیفیتش خیلی بهتر از بریجه.
با ارزوی بهترین ها
سلام
اگه مدل قدیمی سری s کنن مثل s95 گیر بیاری که به بودجه تون بخوره بهترین رو با این پول خریدید اگه نشد سری a کنن مثل a 3400 یاsx150/160,ixus220,ixus310 میتونن راضیتون کنن این نکته رو هم بگم که توی این رنج عکس های canon بهتر از Sony هست و در مقابل کیفیت فیلمبرداری سونی کمی بهتر است
موفق باشید
Last edited by m0fidi; 08-06-2013 at 01:24.
دوستان a 2300 کانن آیا دوربین خوبی هست؟
توی یان نرج قیمت چه دوربین بهتر دیگه ای هست؟
a2300 و2400 هردو مال پارسالند که خیلی هم تفاوت قیمت ندارند,a3400 حول وحوش 360 تومنه که انگار جدیدتره .
من با 2400 کار کردم که نسبت به پولی که میدین خوبه و راضیتون میکنه فقط موقع فیلمبرداری اگه حرکت کنی تصویر کند میشه ولی کلا تو این رنج سمت سونی نرو canon انتخاب بهتر و مطمین تریه کیفیت عکسشم خیلی بهتر از موبایل های زیر 1.5میلیونیه و و ترکیب رنگها بسیار زنده و زیباست.
با ارزوی بهترینها
دوستان کسی اطلاع داره بازرگانی ایران امسال محصولات سری nex را وارد میکنه ؟ بیشتر nex 6 و لنز E mount 55-250 مدنظر منه
سلام D3100 نیکون چجور دوربینی هست؟
و با HX 100 V میشه فیلم کوتاه ساخت؟![]()
والا دوربینایی که قراره امسال وارد کنه رو هنوز اعلام نکرده ولی احتمالش بالاست .در حال حاضر nex c3 در رده مبتدی و nex5n رده متوسط و nex 7 در رده حرفه ای رو می تونی از نمایندگی ها و بازار تهیه کنی مدل های جدیدتر هم شاید قاچاقی بتونی گیر بیاری. لنز هم در این رنج 18-200 sel رو دارند که خیلی تعریفیه وبهتر مورد مد نظرتونه.
موفق باشید
شما اگه فیلمسازی مد نظرتونه دوربین حرفه ای تهیه کنید بهتره اگه بودجه تون کمه همین d3200 دوربین رده مبتدی از SLR هاست که بد نیست یا micro four third پاناسونیک تهیه کنید که خیلی خوبه .
موفق باشید
سلام
دوربین فیملبرداری تا سقف 700 چی بگیرم
کیفیت عکس و فیلمبرداری و زوم خوب داشته باشه
برای خرید به چه نکاتی باید توجه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)