تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1473 از 2376 اولاول ... 4739731373142314631469147014711472147314741475147614771483152315731973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,721 به 14,730 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

برخلاف ادعای واعظی آشتیانی، نظری جویباری مصاحبه می کند.

بنا به صلاحدید امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل استقلال از این پس فقط ۳ نفر می توانند در مورد مسائل فنی تیم اظهارنظر کنند. دیروز شنیدیم این تصمیم زیاد به مذاق علی نظری جویباری سرپرست این تیم خوش نیامده است و باعث ناراحتی شدید وی شده است. ظاهراً وی اعتقاد دارد به عنوان سرپرست باید در مورد مسائل تیم مصاحبه کند و پاسخگوی اصحاب رسانه ها باشد. باید منتظر ماند و دید سرانجام این داستان به کجا خواهد انجامید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

گزارشی از عملکرد دروازه بانان لیگ برتری به روایت آمار

با محافظان مستطیل سبز
    مقدمه
    دروازه بانان داخلی و دروازه بانان خارجی لیگ برتر در طول ۳۰۶ بازی نیم فصل اول لیگ در مجموع چیزی حدود ۴۱۵ بار دروازه شان باز شد و گل هایی را دریافت داشتند که بعضاً نه نشان از توانمندی مهاجمان بلکه گواه بر ضعف هایی بود که آنها در کارشان درون دروازه ها از خود نشان دادند. نگاهی به عملکرد ۳ دروازه بان خارجی لیگ و ۳۶ دروازه بان داخلی که در طول نیم فصل اول لیگ هشتم حفاظت از دروازه ۱۸ تیم لیگ برتری ایران را بر عهده داشتند، می تواند گواه روشنی بر این ادعا باشد. در این نوشتار قصد داریم با نگاهی کوتاه و اجمالی، عملکرد این ۳۹ دروازه بان را به اطلاع شما خواننده گرامی برسانیم ،ضمن اینکه در رابطه با دروازه بانان تیم ملی هم اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهیم که قطعاً برایتان جالب خواهد بود:
    ۱- وحید طالب لو- استقلال تهران
    زمان حضور در بازی ها: ۱۴۴۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۱۷ گل
    خیلی ها فکر می کردند عدم دعوت از این دروازه بان به تیم ملی باعث نزول او در لیگ هشتم شود و نتایج استقلال با وی در اوایل فصل هم گواهی بر این ادعا بود اما طالب لو با انگیزه بسیار درون دروازه استقلال یکی از عوامل موفقیت تیم استقلال در نیم فصل اول لیگ برتر بود. وحید طالب لو آنقدر در نیم فصل اول برای استقلال خوب کارکرد که سرانجام علی دایی او را به تیم ملی هم دعوت کرد و به همراه تیم ملی هم نشان داد به دروازه بان ششدانگی تبدیل شده است. وحید در طول نیم فصل اول تنها در بازی با صبا در قم بود که ۳ بار دروازه اش باز شد. او در بقیه بازی هایی که برای استقلال انجام داد، چهره خوبی از خود به نمایش گذاشت و پنالتی های بسیاری را از حریفان استقلال گرفت.
    ۲- سجاد بیرانوند- برق شیراز
    تعدا گل های خورده: ۱۹ گل
    ۳- کارلوس آلبرتو فرناندز- فولاد خوزستان
    تعداد گل های خورده: ۲۰ گل
    ۴- مسعود همامی- مقاومت سپاسی شیراز
    زمان حضور در بازی ها: ۱۳۵۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۱۵ گل
    ۵- سیدمهدی رحمتی- مس کرمان
    دروازه بان ملی پوش ایران چند سالی است که در اوج آمادگی قرار دارد و علاوه بر درخشش در تیم های باشگاهی اش، به عنوان سنگربان اول تیم ملی نیز حفاظت از دروازه برعهده او گذاشته شده است. رقابت با تنی چند از دروازه بانان لیگی باعث شد او همواره با انگیزه بسیار درون دروازه تیم باشگاهی اش عمل کند. او دروازه بانی بود که کرمانی ها برای حفظ او تمام تلاش خود را به کار گرفته و توانستند او را مجاب کنند در لیگ هشتم هم حفاظت از دروازه آنها را بر عهده داشته باشد. دروازه بان ملی پوش تیم مس در این تیم کرمانی عملکرد بسیار سطح بالایی داشت و
    یک تنه بار این تیم را بر دوش کشید تا مس از جایگاهی که در نیم فصل اول به دست آورد پایین تر نرود. رحمتی با وجود درخشش خوبش در بازی های نیم فصل اول لیگ هشتم مقابل برق ۴ بار دروازه اش باز شد تا روز بد او در لیگ در تاریخ چهارم مهرماه رقم خورده باشد.
    ۶- مسعود غلامعلی زاد- ملوان
    تعداد گل های خورده: ۲۰ گل
    ۷- عیسی اندوی- ذوب آهن
    تعداد گل های خورده: ۲۲ گل
    ۸- حمیدرضا بابایی- استقلال اهواز
    تعداد گل های خورده: ۲۳ گل
    ۹- رحمان احمدی- سپاهان اصفهان
    زمان حضور در بازی ها: ۱۱۶۲ دقیقه
    اصلاً مشخص نشد چگونه از سایپا به سپاهان رفت. او که در سایپا از اوضاع و احوال چندان خوبی درون دروازه برخوردار نبود، ناگهان سر از سپاهان درآورد تا این انتقال با انتقادات بسیاری از سوی کارشناسان فوتبال روبرو شود. رحمان احمدی در طول نیم فصل اول لیگ هشتم در سپاهان گل های بدی خورد. قبول ۴ گل در بازی ۲ تیم سپاهان و پیکان آن هم در ورزشگاه فولادشهر اصفهان نشان از آن داشت که سپاهانی ها پیش از شروع بازی ها در جذب دروازه بان چندان با مطالعه عمل نکرده اند. ضمن اینکه نام او در لیست تیم ملی هم دیده می شود.
    ۱۰- محمد محمدی- پیکان قزوین
    زمان حضور در بازی ها: ۱۱۵۶ دقیقه
    دروازه بان اسبق پرسپولیس در پیکان روزهای بسیار خوبی را پشت سر گذاشت. پیکان در روزهایی که به نظر می رسید به لحاظ دروازه بانی با مشکلات بسیاری روبروست،با درخشش محمد محمدی به بازی ها برگشت و توانست نتایجی را به دست آورد که کمتر کسی انتظار آن را داشت. محمد محمدی در نیم فصل اول لیگ هشتم یکی از عوامل بی چون و چرای موفقیت خودروسازان بود. او در تیمی این نقش را داشت که از دروازه بان اسبق تیم ملی نیز در فهرست خود سود می برد. محمدی در روز بازی با استقلال تهران در ورزشگاه آزادی با وجود بازی خوبش ۳ گل خورد تا شکست ۳ بر ۲ خودروسازان در آن دیدار رقم خورده باشد.
    ۱۱- شهاب گردان- ابومسلم خراسان
    زمان حضور در بازی ها: ۱۰۹۶ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۲۱ گل
    ۱۲- علی نظرمحمدی- داماش گیلان
    زمان حضور در بازی ها: ۱۰۸۰ دقیقه
    ۱۳- سامان صفا- پاس همدان
    زمان حضور در بازی ها۱۰۸۰: دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۱۸ گل
    ۱۴- ابراهیم میرزاپور- سایپای کرج
    زمان حضور در بازی ها: ۹۰۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۲۱ گل
    ۱۵- المیر تولیا- صبای قم
    زمان حضور در بازی ها: ۸۶۴ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۱۰ گل
    ۱۶- حسین آشنا- راه آهن شهرری
    زمان حضور در بازی ها: ۸۱۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۱۱ گل
    ۱۷- مجید غلامی- پیام مشهد
    زمان حضور در بازی ها: ۷۸۹ دقیقه
    ۱۸- سیروس سنگچولی- پیام مشهد
    زمان حضور در بازی ها: ۷۴۱ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۱۳ گل
    ۱۹- مهدی واعظی- پرسپولیس
    زمان حضور در بازی ها: ۷۲۰ دقیقه
    ۲۰- نادر غبیشاوی- راه آهن شهرری
    زمان حضور در بازی ها: ۷۲۰ دقیقه
    ۲۱- علیرضا حقیقی- پرسپولیس
    زمان حضور در بازی ها: ۶۸۷ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۱۲ گل
    ۲۲- وحید شیخ ویسی- سایپا
    زمان حضور در بازی ها: ۶۳۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۸ گل
    ۲۳- ارشاد یوسفی- صبای قم
    زمان حضور در بازی ها: ۵۷۶ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۱۱ گل
    ۲۴- سوشا مکانی- پاس همدان
    زمان حضور در بازی ها: ۴۵۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۷ گل
    ۲۵- فرشید کریمی- داماش گیلان
    زمان حضور در بازی ها: ۴۵۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۹ گل
    ۲۶- مهدی ثابتی- ابومسلم
    زمان حضور در بازی ها: ۴۳۴ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۶ گل
    ۲۷- عباس محمدی- سپاهان اصفهان
    زمان حضور در بازی ها: ۳۶۸ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۴ گل
    ۲۸- حسن رودباریان- پیکان قزوین
    زمان حضور در بازی ها: ۲۸۴ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۵ گل
    ۲۹- عباس قاسمی- ذوب آهن
    زمان حضور در بازی ها: ۱۸۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: ۲ گل
    ۳۰- محمدامین صنایعی- مقاومت سپاسی
    تعداد گل های خورده: ۳ گل
    ۳۱- رضا حاج اسبویی- ملوان
    ۳۲- حسن هوری- مس کرمان
    ۳۳- مهدی زنجانی- استقلال اهواز
    تعداد گل های خورده: ۵ گل
    ۳۴- میثاق معمارزاده- پرسپولیس
    زمان حضور در بازی ها: ۱۲۳ دقیقه
    تعداد گل خورده: یک گل
    ۳۵- کوروش (حسن) مرادی- پیکان قزوین
    زمان حضور در بازی ها: ۹۰ دقیقه
    تعداد گل های خورده: صفر
    ۳۶- اشکان نامداری- استقلال تهران
    ۳۷- محمد صالح خلیل آزاد- برق شیراز
    ۳۸- امین جهان مهر- فولاد خوزستان
    ۳۹- ناصر سالاری- صبای قم
    تعداد گل های خورده: ۲ گل
    با نگاهی به رقابت های نیم فصل اول لیگ هشتم در خواهیم یافت دروازه بانان ۱۸ تیم حاضر در رقابت های لیگ چهره چندان مطمئنی از خود ارائه ندادند.عبور ۴۱۵ توپ از خط دروازه ها در ۳۰۶ بازی بیانگر این واقعیت است که هنوز در کار دروازه بانی، تیم های لیگی با ضعف های بسیاری روبرو هستند. اگر از کنار نام یکی، دو دروازه بان بگذریم باید بپذیریم که در بقیه موارد تیم های لیگی فوتبال ایران تاوان بسیاری را از بابت نداشتن یک دروازه بان ششدانگ پرداخت کرده اند.

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

چی بگم والا
    بوالعجب من عاشق این هر دو ضد
    آخه من یه جورایی طرفدار مس هم هستم

استقلال 2 - 1 مس

خدایا منو ببخش
    بيا با ما باش
    مطمئن باش ضرر نميكني

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    استقلال 3 مس 1

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاکید قلعه نویی روی ضربات ایستگاهی
    تمرین استقلال روز پنجشنبه و جمعه راس ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردی پیگیری شد و بازیکنان زیرنظر قلعه نویی به انجام تمرینات تاکتیکی پرداختند. یکی از نکات مهم و قابل توجه در تمرین پنجشنبه شعار هواداران علیه کفاشیان و تاج بود که امیر قلعه نویی از هواداران خواست این شعارها را ادامه ندهند.
    جلسه کادر فنی قبل از تمرین
    امیر قلعه نویی قبل از شروع تمرین سایر اعضای کادر فنی را فرا خواند و جلسه ای چند دقیقه ای را با آنها برگزار کرد. اعضای کادر فنی در این مدت صحبت هایی را در خصوص تاکتیک های موردنظر برای بازی با مس کرمان انجام دادند. قلعه نویی نیز وظایف هر یک از اعضای کادر فنی را مشخص کرد.
    حضور پرتعداد تماشاگران
    از تمرین دیروز حدود ۱۰۰ تماشاگر دیدن کردند. آنها در اکثر دقایق تمرین با تشویق های خود روحیه آبی پوشان را بالا بردند.
    شرح تمرین
    در ابتدای تمرین آبی پوشان به مدت ۱۵ دقیقه دور زمین دویدند. پس از آن در قالب ۲ تیم سبز و آبی در نیمی از زمین فوتبال تمرینی بازی کردند که امیر قلعه نویی نیز در این فوتبال حضور داشت و محور ۲ تیم بود. در ادامه امیر قلعه نویی در زمین مانع گذاری کرد و بازیکنان از بین این مانع ها عبور کردند. سپس به سانتر از جناحین و سرزنی پرداختند. پاس در عمق و شوتزنی به دروازه نیز دیگر کارهایی بود که قلعه نویی در دستور کار آبی پوشان قرار داد.
    ضربات ایستگاهی
    در انتهای تمرین استقلالی ها زدن ضربات ایستگاهی را تمرین کردند. آنها از جناح های مختلف ضربه ایستگاهی زدند. در این بین اکبرپور و کاظمی بهتر از سایرین به توپ ضربه می زدند. البته طالب لو نیز واکنش های خوبی از خود نشان می داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مریم ممنون بابت اخبار.

اخرین پیشبینی ها ثبت شد.
    مهلت زیادی برای پیشبینی کردن باقی نمونده.
    برید یک نگاه به لیست کسانی که پیشبینی کردند بیندازید ممکنه پیشبینتون را از قلم انداخته باشم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چی بگم والا
    بوالعجب من عاشق این هر دو ضد
    آخه من یه جورایی طرفدار مس هم هستم
    نمی دونم چرا من هیچوقت نتونستم این حس تعصب به شهر را داشته باشم!
    با اینکه سپاهان و ذوب اهن تیم های شهرم هستم و جفتشون جز قدرتهای ایران هستند و دربیشتر زمینه ها از سرخابی های تهران سرتر هستند (مسائل مالی و برنامه ریزی) اما اصلا ازشون خوشم نمیاد!
    می خوام سر به تن جفتشون نباشه!

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

استقلال 2 -- 1 مس

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نگران مسائل خارج از زمین هستم
    قلعه نویی: چون نگران آخرت خود هستیم نمی‌خواهیم وارد این جریانات شویم
    كسی من را راهنمایی كند كه با این برنامه‌ریزی چكار كنم!

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برابر مس كرمان به دنبال پیروزی هستیم اما نگران مسائل خارج از زمین نیز هستم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی در آستانه بازی استقلال مقابل مس كرمان اظهار كرد: تمامی دیدارهای نیم فصل دوم همه دشوار است و تفاوت نمی‌كند بازی در تهران باشد یا شهرستان، مقابل داماش باشد یا سپاهان. مس كرمان نیز تیم خوبی است كه با مهره‌های باكیفیت فوتبال خوبی را انجام می‌دهد، من همواره مدیون مردم كرمان هستم چرا كه آن‌ها به گردن من حق دارند و امیدوارم بازی مقابل مس بازی خوبی باشد و بتوانیم با یك بازی هجومی سه امتیاز بازی را بگیریم.

وی افزود: بازی گذشته را از دست دادیم اما شرایط جدول به گونه‌ای بود كه زیاد به ما لطمه نخورد و باید حواس خود را جمع كنیم و تمركز داشته باشیم تا بتوانیم مقابل مس نتیجه بگیریم. البته تنها مسائل درون زمین است كه به ما ارتباط دارد اما مسائلی نیز در خارج از زمین پیش می‌آید كه آن‌ها دیگر دست ما نیست و به دلیل آنكه نگران آخرت خود هستیم نمی‌خواهیم وارد آن‌ها شویم.

قلعه‌نویی ادامه داد: در بازی با سپاهان از همه نظر از حریف برتر بودیم اما آن‌ها یك نفر را در میدان داشتند كه ما نمی‌توانستیم او را مهار كنیم و تاثیر خود را در بازی گذاشت اما در كل بازی بسیار خوبی بود و ما مسلط بر توپ و میدان بودیم. البته در نهایت بازیكنان سپاهان با خلاقیت بازی را بردند اما معتقدم ما باید تمركز بیشتری داشته باشیم و از ضربات آخر استفاده كنیم. به تیم سپاهان تبریك می‌گویم كه توانست سه امتیاز را بگیرد و امیدوارم مبارك‌شان باشد.

قلعه‌نویی ادامه داد: البته تیم ما بد نبود و هر وقت خواستیم بازی را در اختیار گرفتیم اما سوت‌های داور مسابقه به گونه‌ای بود كه بازی را از دست ما خارج كرد، به عنوان نمونه سه بار داور خطا بر روی جانواریو را نگرفت و همان صحنه‌ها تبدیل به ضدحمله بر روی دروازه استقلال شد. من دو بار فیلم بازی را دیدم و برخلاف اعتقاد اولیه‌ام اكنون معتقدم حتی در 10 دقیقه نخست بازی نیز ما خوب بودیم اما سوت‌های داور شرایط را عوض كرد، در صحنه‌ی گل سپاهان توپ زیر پای امیرآبادی بود و ما در حمله بودیم كه او توپ را از دست داد و همان توپ تبدیل به گل شد، بنابراین ما در این بازی تهاجمی بودیم البته گل بر روی خلاقیت نویدكیا به ثمر رسید كه من از بازگشت او بسیار خوشحالم و برایش آرزوی موفقیت می‌كنم.

سرمربی تیم استقلال تهران درباره وقفه‌ی مجدد و تعطیلی لیگ برتر پس از بازی‌های هفته بیست و یكم نیز گفت:‌ من نمی‌دانم چه كاری انجام دهم و از شما می‌خواهم من را راهنمایی كنید، من برنامه‌ بازی‌ها را مطالعه كردم و متوجه شدم از بیست و یك آذر كه بازی كرده‌ایم در مدت 70 روز تنها شش بازی پیش‌بینی شده است، در حالی كه پس از آغاز مسابقات لیگ قهرمانان آسیا طبق برنامه میانگین بازی‌های استقلال به زیر سه روز می‌رسد، امیدوارم كسی ما را راهنمایی كند كه بدانیم با این برنامه‌ریزی چكار كنیم. البته هنوز هم اعتقاد دارم فوتبال ما برنامه ندارد اما اگر در جهان كسی باشد كه حاضر شود با این برنامه‌ریزی كار كند و بتواند برنامه‌های خود را با این شرایط تطبیق دهد من حاضرم با او تماس بگیرم و از راهنمای‌های او استقبال می‌كنم.

قلعه‌نویی افزود: البته من تاثیر تعطیلی‌ها را در افت تیم تنها 10درصد می‌دانم، حتی در دو بازی كه مقابل فولاد و سپاهان باختیم اشتباهات داوری مشهود بود، در بازی مقابل فولاد گل صحیح ما آفساید گرفته شد و در بازی مقابل سپاهان نیز دو پنالتی صددرصد استقلال گرفته نشد، در این مورد بهترین حرف را هوشنگ نصیرزاده زده است كه از اصطلاح سریال پنالتی‌های نگرفته شده برای استقلال استفاده كرده است و این صحبت كارشناس داوری خود بیانگر اتفاقی است كه برای استقلال افتاده است.

قلعه‌نویی درباره تلاش برای اعتراض باشگاه استقلال به این مسائل نیز گفت: این مساله مربوط به باشگاه است و من تنها در مسائل فنی می‌توانم صحبت كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پزشك تیم فوتبال استقلال:
    برای بازی با مس مصدومی نداریم

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    سرویس: ورزشی - فوتبال

پزشك تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برای بازی مقابل مس كرمان مصدومی نداریم.

امین نوروزی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اظهار كرد: خوشبختانه شرایط بازیكنان خوب است و مصدومی برای بازی مقابل مس كرمان نداریم.

وی افزود: ملی پوشان نیز خستگی سفر را پشت سر گذاشته اند و در كنار سایر بازیكنان با قدرت تمرین می كنند.

نوروزی درباره وضعیت مجتبی جباری نیز گفت: خوشبختانه جباری در حال آماده شدن است و از هفته آینده در تمرین های گروهی تیم شركت می كند.
    وی درباره از حال رفتن جان واریو بیش از بازی مقابل سپاهان نیز گفت: مشكل خاصی نبود و جان واریو تنها دچار افت فشار شده بود كه با تلاش كادر پزشكی مشكلی به وجود نیامد و اكنون او وضعیت خوبی دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخرین تمرین آبی پوشان پایتخت برگزار شد

آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال تهران پیش از دیدار با مس کرمان عصر امروز /جمعه/ در هوای سرد ورزشگاه دستگردی تهران برگزار شد.

به گزارش ایرنا، در این تمرین بازیکنان استقلال تهران به مدت یک ساعت تمرینات سبکی را زیر نظر "امیر قلعه نویی"‌ سرمربی این تیم انجام دادند.
    کار با توپ، سانتر از جناحین، آقا وسط و فوتبالی نرم و شاداب از مهم ترین تمرینات عصر امروز آبی پوشان پایتخت بود.
    در این تمرین مجتبی جباری ، ابراهیم تقی پور و هاشم بیک زاده به طور جداگانه زیر نظر پزشک تیم استقلال تهران تمرین کردند.
    دیدار تیم های استقلال تهران و مس کرمان در هفته بیست و یکم لیگ برتر فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
    در حال حاضر استقلال و مس به ترتیب با 37 و 30 امتیاز در رده های اول و ششم جدول رده بندی قرار دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •