سلام.دوستان من اين point هاي MicroSoftرو از كجا گير بيارم؟!راهي بجز خريدن نيست؟دلم نمياد بخاطر 1500 Point پول بدم!
سلام.دوستان من اين point هاي MicroSoftرو از كجا گير بيارم؟!راهي بجز خريدن نيست؟دلم نمياد بخاطر 1500 Point پول بدم!
شرمنده اگه سوالم بیجا بود ...خیر این کابل با hdmi فرق میکنه.
.............................................
دوستان بهتره کسایی که سوال دارن صفحه 1 رو بخونن بعد بیان سوال کنن الان یه روزه 5 صفحه تاپیک جلو رفته بود.
راستی مگه تو پست اول چیزی در مورد انواع کابل نوشته ؟ ...
این که تاپیک یه روزه 5 صفحه رفته بوده جلو ... اگه بخونی می فهمی که دوستان داشتن در مورد برتری PC یا X360 کل کل میکردن ...![]()
تنها راه خرید کارت هست ... در فروشگاه فروم هایی مثل Bazi center میفروشند.
با میثم تماس بگیرید
joykiller360
اگه میشه کار با منوهای کنسول یا طریقه ی نصب کردن بازی ها رو هارد رو هم آموزش بدید
کار با منو رو نمیدونم منظورت چی هست اما راجع نصب بازی ها ، کار سختی نیست .
وقتی دیسک بازی رو توی دستگاه میزاری ، دکمه Y رو میزنی که بتونی اطلاعات بازی رو ببینی و همونجا یک گزینه Install داره که بازی رو روی هارد نصب میکنه و یا میتونی بری به قسمت games Library و از اونجا بازی رو نصب کنی.
===================================
من ازش به این عنوان استفاده میکنم و فیلم های 720 و حتی 1080p رو هم توش میزارم و نگاه میکنم و انصافا با کابل HDMI کیفیتش خیلی بالاتر از DVD Player های غیر HD هست.ولی کاش میتونستیم ازش به عنوان hd player استفاده کنیم
آخه استفاده ش خیلی زیاده.و بالا خره یه عمری داره و وقتی از رده خارج شد مثل ps2 نیفته اون گوشه خاک بخوره.
میشه مثل ps2 براش کنترل خرید؟
من میخوام برام آهنگ و عکس و فیلم رو در حد مطلوب پخش کنه...
nextgen زنگ بزن سفارش بده اماده میکنن بعد برو بگیر ! NBA که فراوونههر جا میرم فقط FIFA 2010 دارند. دنبال NHL , NFL و NBA و ... می گردمیادت نره فقط 2K10 رو بگیریا
سلام بچه ها
خوبید شما؟
راستش ما یه 2 هفته ای هست دو فروند XBOX elit خریدیدم!یکیش رو کادو دادیم و یکی رو نگه داشتیم و هنوز وقت باز کردنش رو نداشتم!
ظاهرا باید 1 فروند دیگه خریداری شه.الان قیمت چنده الیت و با بورد جاسپر ؟
به نظرتون تا اواخر این ماه چقدر تغییر میکنه؟
بیشتر میشه؟کمتر میشه؟یه حدسی بگید دیگه...
مرسی سو ماچ...
سلام دکتر............. .
برای داشتن قیمت های دقیق یه زنگ بزن فتحی تا دستت بیاد........ .ولی تا آخر این ماه حتما افزایش قیمت خواهد داشت حدود 20...30 تومنی.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)