اینم تصویری از اون اپراتوری که به شما جواب داده!
![]()
اینم تصویری از اون اپراتوری که به شما جواب داده!
![]()
پس با این توصیف با شبانه برای همیشه خداحافظی کنید
گرچه شخصا بندرت استفاده میکردم
تماس بگیرید و راجع به افراد سودجو هم گزارش رد کنید. صبانت رسما به این افراد می گفت کاربران مفتخور.
دوستان اینجا کسی هست که شبانه از حسابش کم بشه؟ بنده دانلود شبانه که پیشکش یه چیزی هم از حجمم کم میشه! این مخابرات حاج ملک دیگه شورش رو درآورده
سلام
عزیزان مشهدی لطف میکنین منو راهنمایی کنین ؟
من منطقه فرشچی هستم
الانم طرح نسیم نقره ایی که ماهی 15 گیگ هست منو وسوسه کرده که بگیرم
کسی از این سرویس تا حالا داشته؟
روی چن مگ میبندن خط رو ؟ نهایت سرعتی که میتونی داشته باشی چنده ؟
قطعی و وصلی چی؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
باید بزنی تمدید طرح تا هم حجم بهت اضافه بشه و هم زمان ، اگه هم زمان به تنهایی بخای باید زنگ پشتبانی اگه امکان داشته باشه خرید زمان رو برات فعال می کنند
بله متاسفانه خیلی ها شنیدم این جوری شده حسابشون
Last edited by sky1sky; 06-02-2015 at 01:20.
اره منم توی ساعات روزانه از حسابم زدن! روی پی سی نرمافزار مصرف اینترنت نصب کردم و وای فای رو هم خاموش کردم تا چک کنم همون ۲ ۳ ساعت حدود ۱۵۰ مگ کم شد! البته الان ۲ روزه دیگه این مشکل رو نداشتم!
دقیقا همینطوره! منم مودم رو خاموش کردم یه چند ساعتی بعد دیدم باز تو همون باز هم کم کرده! خیلی شیک تو قسمت روزانه میزنه مثلا 600 مگ تو یه روز! بعد دیشب من از شروع زمان شبانه مودم رو خاموش روشن کردم و صبح هم ساعت 7 خاموش کردم بعد دو ساعت دیدم تو ساعت شبانه حدود 200 مگ ازم کم کرده! واقعا نمیدونم چیکار کنم؟! هیچکس هم پاسخگو نیست!
یه سوال دارم تو این 2 روزی که شما مشکلتون حل شده آیا شارژ حجمی کردید؟ میتونم بپرسم چقدر الان ترافیک دارید و طرحتون چیه؟
حق با شماست اعدادی در ترافیک روزانه مینویسند که باور کردنی نیست! هرچی هم زنگ میزنم توی صف انتظار نفر 40 50ام هستم بعد یه ساعتم که به نوبت دو و سه میرسه گیر میکنه هی تکرار میکنه! حالا بر فرض جواب هم بدن مگه نتیجه ای داره فقط توجیه الکی برای دزدی هاشون بدون برگردوندن حجم! کلن رو اعصابه...
در مورد حجم باید بگم آخرین بار که چک کردم 29 گیگ داشتم و دو روز پیش 15 گیگ. 5گیگ رو برام برگردوندند اما اون مابقی پرید. لاگش هم دیگه نیست که بشه پیگیری کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)