تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1472 از 1783 اولاول ... 472972137214221462146814691470147114721473147414751476148215221572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,711 به 14,720 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داداش به ترتیب ایناس: 140 . 216 . 15
    واقعا دارم با این صبانت پیر میشم. خواهرم دانشجوی ارشده فوقش سه روز بدون اینترنت تحمل کنه. عمرا بتونم جمع کنم. من از های وب جمع کردم اصولی و غیر حضوریش 1 ماه تو مرکزم طول کشید. دیگه واسه رانزه صبانت عصبانی شده بودم رفتم حضوری یه هفته طول کشید از بس مسخره بازی درآوردن. خداشاهده روز آخر دید ولش نمیکنم هی الکی میگفت برو رانزه کردم. منم زنگ میزدم میگفتن چراغ ای دی اس ال خاموشه. دیگه آخرش با هزار منت رانژه کرد.
    کجایی عزیز , تهرانی ؟
    3G ایرانسل یا اول فعال شده تو منطقتون ؟ اگر جواب بله است خوب میتونم بهت نوید یک جابجایی بدون درد و رنج رو بدم !

شما با یه بسته 10 تومانی یکماهه از هرکدوم اینها تمام نیازهای وبت پوشش داده میشه اگر هم دانلود واجب معوقه داری یه 24 گیگ شبانه هم از ایرانسل
    میتونه بخوبی کارتو راه بندازه . خلاضه که اگر منزل تون تحت پوشش 3g قرار گرفته دیگه جای نگرانی نداری . سرفرصت میتونی جابجا شی .

2. 4 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

کجایی عزیز , تهرانی ؟
    3G ایرانسل یا اول فعال شده تو منطقتون ؟ اگر جواب بله است خوب میتونم بهت نوید یک جابجایی بدون درد و رنج رو بدم !

شما با یه بسته 10 تومانی یکماهه از هرکدوم اینها تمام نیازهای وبت پوشش داده میشه اگر هم دانلود واجب معوقه داری یه 24 گیگ شبانه هم از ایرانسل
    میتونه بخوبی کارتو راه بندازه . خلاضه که اگر منزل تون تحت پوشش 3g قرار گرفته دیگه جای نگرانی نداری . سرفرصت میتونی جابجا شی .
    اصفهانم داداش. ایرانسل سرعت جفت 3جی ها تی محله ما افتضاحه وگرنه به ذهن خود رسیده بود. حالا من دانشجوی اراکم اونجا سرعت خوبه ولی نت اینجا خیلی عذاب آوره. خواهرمم راضی نمیشه با نت گوشی خودش بره. منم گوشیم خیلی زود شارژ خالی میکنه. خلاصه اینکه واسه 3جی باید 150 تومن پول مودمم بدم.
    من تمام هم و غمم همین مرکزمه. وگرنه همون دوره اول جمع میکردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب اینجا اکثر اصفهانیا از همراه اول و سرعت توپش اظهار رضایت میکنن . اگه همراه اول داری که مشکل سرعت حله .
    در مورد استفاده هم کافیه گوشیتو با کابل بزنی به کامپیوتر و Tethering رو انتخاب کنی اگر ویندوزت 7 به بالا باشه بسرعت یه لوکال جدید شناسایی
    میکنه و اینترنت برقرار میشه ضمن اینکه گوشی در این اثنا شارژ هم میشه . برای ویندوزهای قدیمی تر و گوشی های غیر هوشمند هم راه کار هست .
    خوب پس دیگه مشکل چیه ؟؟

5. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خوب اینجا اکثر اصفهانیا از همراه اول و سرعت توپش اظهار رضایت میکنن . اگه همراه اول داری که مشکل سرعت حله .
    در مورد استفاده هم کافیه گوشیتو با کابل بزنی به کامپیوتر و Tethering رو انتخاب کنی اگر ویندوزت 7 به بالا باشه بسرعت یه لوکال جدید شناسایی
    میکنه و اینترنت برقرار میشه ضمن اینکه گوشی در این اثنا شارژ هم میشه . برای ویندوزهای قدیمی تر و گوشی های غیر هوشمند هم راه کار هست .
    خوب پس دیگه مشکل چیه ؟؟
    اصفهان اطراف ا همراه اول سرعتش پایین و نوسان داره. تازه اون بسته 24 گیگ شبانه هم نداره. گوشی من اکسپریا اس هست. توی نقص هاش غوغا کرده. اگه وصلش کنم به سیستم واسه نت خروجیش از ورودیش خیلی بیشتر میشه. کلا من با نتم مشکل ندارم چون اراکمو نت ایرانسل اونجا خیلی شبا حتی به یک مگا"بایت" هم میرسه. اصفهان میخوام صبانت رو خالی کنم که خواهرام با نت همراه مشکل دارند. (سرعت و استفاده از گوشی) . اگه مرکزم سریع خالی میکرد فوقش یه هفته صبر میکردن دوباره وصل میشد. شما خالی کردی؟؟ کجا سرویس گرفتی؟

7. این کاربر از amir raya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اصفهان اطراف ا همراه اول سرعتش پایین و نوسان داره. تازه اون بسته 24 گیگ شبانه هم نداره. گوشی من اکسپریا اس هست. توی نقص هاش غوغا کرده. اگه وصلش کنم به سیستم واسه نت خروجیش از ورودیش خیلی بیشتر میشه. کلا من با نتم مشکل ندارم چون اراکمو نت ایرانسل اونجا خیلی شبا حتی به یک مگا"بایت" هم میرسه. اصفهان میخوام صبانت رو خالی کنم که خواهرام با نت همراه مشکل دارند. (سرعت و استفاده از گوشی) . اگه مرکزم سریع خالی میکرد فوقش یه هفته صبر میکردن دوباره وصل میشد. شما خالی کردی؟؟ کجا سرویس گرفتی؟
    الان کدوم یکی شون تو منطقه شما وضعیتش بهتره ؟ گیرم 3جی هم نشده باشه , سرعت اج چطوره ؟ بااینترنت گوشی راحت سایتا باز میشن ؟ اگه آره که خوب حله دیگه.
    منم سونی اس داشتم پارسال اینطورا , خیلی هم راحت بودم باهاش همه بلایی هم سرش آوردم , روت و رام کاستوم و غیره . احتمالا یکی از اون موردداراش گیرت اومده .
    دوهفته ای میشه تخلیه کردم یکم پیگیر نشدم دوتا تعطیلی هم خورد ملتو هم که دوروز قبل و دوروز بعد تعطیلی نمیشه کار ازشون خواست ! قراره سرویس پارسم اینهفته
    برقرار بشه . در این اثنا هم با ایرانسل 3جی همه کارام راه افتاده شبا میکذارم دانلودامو میکنه , هات اسپاتش میکنم کل خونه بهش وصل میشن و هرمورد دیگه .
    بعد سالها دوهفته است dsl ندارم و جالب اینکه سقف آسمون هم بزمین نرسید و آب از آب هم تکون نخورده .

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان در مشهد زندگى مي كنم و از ساعت ١١ شب تا ٦ صبح اينترنت ما كلا قطعه و اين موضوع چند ماه كه اين طوريه هر وقت كه با پشتيبانى تماس مى گيرم بعد از كلى مسخره بازى ميگه ايراد از مودمه! تا به حال كسى اين مشكل را داشته يا اين شيوه جديد كلاه برداري صبانته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان لطفا کسی که بچه خوزستان هستش جواب سوال من رو بده
    من میخواستم اینترنت برای گیم آنلاین بگیرم آیا صبانت مناسب گیم آنلاین هست؟
    لطف کنید پینگ تاین آیپی های 4.2.2.4 و 217.218.155.155 رو برام عکسشو بزارید و پینگ تایمشون رو اعلام کنید
    لطفا سریع جواب منو بدین چون 3روزه دیگه نتم تموم میشه آبادان زندگی میکنم و سرعت دانلود برام زیاد مهم نیست فقط پینگ خیلی مهمه الان شاتل دارم میخوام صبانت یا فن آوا بگیرم
    با تشکر فراوان

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

12. این کاربر از FARID88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کد:
    کد:

14. این کاربر از FARID88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

دوستان در مشهد زندگى مي كنم و از ساعت ١١ شب تا ٦ صبح اينترنت ما كلا قطعه و اين موضوع چند ماه كه اين طوريه هر وقت كه با پشتيبانى تماس مى گيرم بعد از كلى مسخره بازى ميگه ايراد از مودمه! تا به حال كسى اين مشكل را داشته يا اين شيوه جديد كلاه برداري صبانته؟
    از این دست کارها زیاد دارند .
    به من زنگ زدند که شما از وضع اینترنت خودتون شبانه ناراحت هستید باید ساعت 5 صبح بیدار باشید که باهاتون تماس بگیریم . من که از ساعت 4.30 بیدار بودم تا 6 تماس نگرفتند هیچ بعدش هم خبری نشد .
    امروز توی پنل کاربری درخواست جمع آوری دادم و فن آوا ثبت نام کردم و فعلا یک ماهه گرفتم(فقط کد ملی خواست و گفت هر سرعتی بخواهی می تونی بگیری قبلا که برای هر کی می گرفتم اسم گربه محل ها رو هم می خواستند : البته صبانت ) . چند روز پیش هم یکی ازم نظرش رو خواست که بروم صبا نت بگیرم که سریع گفتم گند زده و قرار شد از جای دیگه ای بگیره . چند نفر دیگه هم براشون جور کردم قراره همین کار رو بکنند .
    دیروز صبانت داشت توی رادیو تبلیغ می کرد . تابلو هست کفگیرشون داره می خوره به ته دیگ. کاش دوستان همتشون رو بیشتر می کردند . راستی کسی منطقه آیت تهران هست که از صبانت رفته باشه جایی دیگه ؟
    Last edited by mohammad_77; 18-10-2014 at 22:46.

16. 2 کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •