میخوام سری بعد الترا تمدید کنم ببینم اون چیه وضعش!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میخوام سری بعد الترا تمدید کنم ببینم اون چیه وضعش!![]()
سرویس توربو بهترین سرویس ممکنه از نظر من !! چون هم قیمت خیلی مناسبی داره و سرعتش فقط 100 تا از اولترا کم تره
ارزش نداره به خاطر 100 تا سرعت این همه پول بدی بابتش![]()
آره لامصب 10 تومن فرق میکنه!
ولی دقت کردین این 6 گیگو مفت میده مخابرات؟!(یعنی سرویس دو گیگو 4 گیگو مقایسه کن ببین چه قدر مفته!)
Last edited by Altairezio; 27-09-2013 at 12:33.
با شکایت یا حتی حضوری رفتن هیچ مشکلی رو حل نمی کنن چون همونطور که قبلنا گفتم گردن کلفت تر از این حرفان که به فکر یوزر باشن!
همین الان پیام خصوصی شد خدمت شما. البته چون 3.5 نصف شب می نوشتم و عصبانی هم بودم شاید خوب نشده ولی لااقل حرف دلمو زدم!
دوستانی که این همه بلوط بلوط میگید اصلا دقت کردید که نصف مراکز مخابراتی یا در دست اقدامه یا به زودی که مرکز منم حتی دست اقدام هم نیست و به زودی ـه که زود اینا می دونم چقدر طول میکشه!![]()
اینم نتایج دانلود دیشب من،
اون موقع که پولو می گرفتن، می گفتن لیمیت! نه بابا! اصلا مخابرات اون قدر پهنای باند داره که لیمیت! نه بابا! از این حرفا نزن!
بنده شرمنده تمام دوستانی ام که کشوندمشون پای مخابرات!
خوب من این بلوط رو متناسب با وضعیت خودم میگم!!! چون مرکز شهریار رو ساپورت میکنه
فهمیده رو زده به روزدی![]()
بله می دونم، اولین باری هم که رفتم به سایتش مرکز خودم و شما رو چون گفته بودید فهمیده رو تبدیل به شهریار کردم، چک کردم و فهمیدم که آقا تو بدشانسی نوبرم!
اصلا خودم می دونم اون کسی که مخابرات رو به گند کشیده منم و اگه برم وضعیت درست میشه و اینبار وضعیت ماکس نت اسفبار! پس پیشاپیش از کاربران ماکس نت به دلیل پاقدم بد خودم معذرت می خوام!![]()
موقع ثبت نام سرویس در متن قرار داد آیا بندی بود مبنی بر اینکه سرویس دهنده میتونه هر موقع که خواست تغییراتی رو در سرویس ارایه شده ،مثل کاهش سرعت یا مواردی شبیه این رو اعمال کنه؟
چون در غیر این صورت در حالتی که این مورد ذکر نشده باشه و در میانه کار بر سرویس یکی اعمال میشه،امکان شکایت رو فراهم میکنه.
میشه به سازمان تنظیم مقررات رادیویی یا بازرسی شکایت کرد ولی یکم حوصله میخواد![]()
عرض ادب
اقا نمی خوام فضولی تو کارتون کنم ولی الان این حجم شبانه گرفتین یعنی کمه؟؟دمتون گرم بابااین برای خیلی ازاستان ها ارزوست
مگه قبلا شبی چقدردانلود می کردین؟الان برای این سرویس چقدر می دین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)