250؟
منظورتون اینه که اسپیدتست کمتر می زنه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
250؟
منظورتون اینه که اسپیدتست کمتر می زنه؟
دوستان من یه سوالی داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
من الان 18 روز از اعتبارم مونده اگه مثلا امروز کل حجم رو تموم کنم و همین امروز تمدید کنم بلافاصله دوباره ارتباط برقرار میشه؟یا نه 18 روز دیگه با اتمام مدت اعتبار وصل میشه؟
و اینکه سرعت 1024 محدود روزانه و یا شبانه چقدر سرعت دانلود میده؟
از همین امروز ولی باید قبل از تمدید دکمه برروزرسانی را توی سایت بزنی اگه نزنی باید بعد تمدید زنگ بزنی پشتیبانی!
1024 10گیگ روزانه که سرعت بالاست و بستگی به خط و مرکز شما 2مگا بیت حدود 250 کیلوبایت به بالاست و شبانه هم سرعت دانلود 90 کیلوبایت هست/البته در صورت خوب بودن مرکز مخابراتی و عدم مشکل پهنای باند مرکز و شهرتون
Last edited by ahriman323; 21-08-2013 at 16:25.
دوستان الان ما بخوایم از آسیا تک بگیریم به نظرتون این طرح برنزی نامحدود یک مگ سرعتش خوبه ارزش داره یا نه؟
نه
سرعت دانلودش 60 هست!
کلا برنزی ها ارزش ندارن چون به جز هدیه پر سرعت، سرعت معمولی شون هم پایین تر از نقره ای و طلایی هست.
بچه ها کسی 2 مگ برنزی داره؟ اوضاعش چجوریه؟ من الان 2 مگ نقره ای دارم میخوام ببینم اگه با برنزی در یه حده، برنزی بگیرم بیخودی پول اضافه ندم.
بحث به صرفه بودنش نیست! بحث کیفیته!
یه چیز بیخود بخری 37 تومن یا یه چیزه خیلی بهتر بخری 47 تومن؟؟
یکی 5 تومن نیست اون یکی 15 که بگی 10 تومن! 10 تومن اینجا بیت 40 و 50 تومنه
تایید میشه!
منم دیشب 1 مگ 10 گیگ رو امتحان کردم اما سرعتم 70 بود! پی سی رو گذاشتم دانلود تا ساعت 7 دانلود کرده بود، و 1.5 گیگ هم دانلود شده بود!
امشبم تست میکنم خبر میدم
حالا دوستان من میخوام حداقل 150 کیلوبایت سرعت داشته باشم کدوم طرح نامحدود بخرم خواهشاً سریع تر جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)