تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1472 از 2365 اولاول ... 4729721372142214621468146914701471147214731474147514761482152215721972 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,711 به 14,720 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام از دوستان و اساتید مشورت میخواستم
    من 1 سیستم تا سقف 1200000 بدون پخش میخواستم در درجه اول کیفیت برام مهمه و درجه دوم بیس مهمه اگه کامپوننتی میشناسین که بیس خوبی داره به همراه آمپلی معرفی کنید ممنونتون میشم اگه نیست که مجبورم برم سمت کواک
    سلام دوست عزیز
    کامپ بیس انچنانی نداره و حتما باید در کنارش ساب ووفر باشه ....

2. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام حمید آقای گل
    کواک فوکال کار کرد مدل 690 cv1 رو چند بگیرم خوبه؟
    این کواک بهتره یا co609 ؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام حسین آقا
    من با این مبلغ میتونم کامپ و آمپلی خوب ببندم ؟
    میشه 1 سیستم خوب و مچ تو این رنج قیمت بهم معرفی کنی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام، من ماشینم پراید هست و تاحالا اصلا سیستم نداشتم و هیچ اطلاعاتیم ندارم متاسفانه، میخواستم برای خرید یه سیستم با 800،900 تومن راهنماییم کنید اگر ممکنه، از صدای خیلی تمیز بدم میاد و همینطور خیلی بم، یعنی یه چیزی که حد وسط باشه میخوام، نه خیلی واضح مه خیلی بم، حالا من اصلا دیگه نمیدونم آمپلی فایر چی هست نمیدونم کامپوننت چیه و ... اگه میشه راهنماییم کنید. مرسیییی

داره خودمونی میشه mmrmmr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان اینجا کسی آدیو سیستم CO609 و MC609 نصب کرده صداشو بشنوم؟ (از تهران)
    دوست عزیز من CO609 با آمپ ۵۶۰۲ پایونیر روی ماشین ال۹۰ دارم. پخش هم کنوود ۸۰۱۹ بستم. اگه خواستید هماهنگ کنید. در خدمتم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. 2 کاربر از mmrmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید میخواستم ببینم نظرتون در مورد پخش کنوود 7016 چیه؟
    سلام
    پخش خوبی بود.متاسفانه تو چند سریه آخر مشکل پخش با USB پیدا کرده و توصیه نمیشه برای خرید. جاگزین اون 7056 هست که فوق العاده بوده تا الان.
    سلام حميد جان من چند روزه تيوترهام تو بعضي از آهنگها و فركانسهاي خاص خش خش ميكنند ! ولي تو خيلي از آهنگها اين مشكل رو ندارند ؟
    بيشتر تو آهنگهاي musical و بدون بيس !
    اسپیکرتون چی بود؟
    هر دو تیوتر؟
    سلام بر آقا حمید
    آقا حمید به نظر شما منطقیِ که 12w3v3 رو با SQX 12 عوض کنم؟
    تو خوب بودن JL شکی نیست صدای اون گلیدن هم نشنیدم اما زیاد ازش تعریف میشنوم یا SQX 10
    سلام اسفندیار خان گل. احوال شما.
    در خوب بودنJL منم شک ندارم. ولی متاسفانه من شخصا صدای این مدل رو که شما دارید نشنیدم.اما SQX 10VB رو با ماسکونی One 120 شنیدم واقعا عالی بود.من تصور میکنم SQX12 VB با توجه به باکس فابریک و طراحی بسیار خوبی که داره میتونه از نظر کیفیت و قدرت کاملا شما رو راضی کنه.خودم هم خیلی علاقه دارم داشته باشمش.
    سلام دوستان اینجا کسی آدیو سیستم CO609 و MC609 نصب کرده صداشو بشنوم؟ (از تهران)
    محمد خان که فرمودن من هم یکی از دوستان رو 206 داره با ماسکونی As 100.4 منتها فعلا از رو ماشین باز کرده و استیج عقبش الان یه آدیو سیستم MX 10 تو باکس سیلد هست. اگر مایل بودید باید باهاش هماهنگ کنم اون رو هم بشنوید.ولی CO رو در حالت بریج اگر بشنوید خیلی حجم صدای بیشتری و بیس کوبنده تری داره. البته باید حواستون به گین باشه تا صدمه نبینه.
    سلام از دوستان و اساتید مشورت میخواستم
    من 1 سیستم تا سقف 1200000 بدون پخش میخواستم در درجه اول کیفیت برام مهمه و درجه دوم بیس مهمه اگه کامپوننتی میشناسین که بیس خوبی داره به همراه آمپلی معرفی کنید ممنونتون میشم اگه نیست که مجبورم برم سمت کواک
    همانطور که حسین جان فرمودند کامپوننتهای تا 100 وات خیلی توانائی بیس رو ندارن.ولی کامپوننتهای 150 واتی چرا بیس و مید بیس قوی دارن ولی مسلما هزینه آنها بالا و به الطبع آمپلیفایر در خور خودشون هم لازم دارند.
    ماشینتون چی هست؟
    سلام حمید آقای گل
    کواک فوکال کار کرد مدل 690 cv1 رو چند بگیرم خوبه؟
    این کواک بهتره یا co609 ؟
    ممنون
    فوکال کاملا کیفیتی هست.قیمت رو ندارم چند گفتن؟کارتن داره؟
    CO هم کیفیت و هم قدرت رو با هم داره.
    سلام، من ماشینم پراید هست و تاحالا اصلا سیستم نداشتم و هیچ اطلاعاتیم ندارم متاسفانه، میخواستم برای خرید یه سیستم با 800،900 تومن راهنماییم کنید اگر ممکنه، از صدای خیلی تمیز بدم میاد و همینطور خیلی بم، یعنی یه چیزی که حد وسط باشه میخوام، نه خیلی واضح مه خیلی بم، حالا من اصلا دیگه نمیدونم آمپلی فایر چی هست نمیدونم کامپوننت چیه و ... اگه میشه راهنماییم کنید. مرسیییی
    پخش رو 7056 و اسپیکر هم جی وی سی 7158 برای شروع میتونه گزینه مناسبی باشه .

9. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حمید خان پخش7056 قینتش چنده؟

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

فوکال کاملا کیفیتی هست.قیمت رو ندارم چند گفتن؟کارتن داره؟
    CO هم کیفیت و هم قدرت رو با هم داره.

سلام حمیدجان،واقعا از وقتی که برای جواب دادن میذارید ممنونم. انشاءالله همیشه موفق و شاد باشید
    قیمت رو بین اگه اشتباه نکنم 200 گفت.

12. این کاربر از sezar77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adrss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آیا اگر روی ضبطی ( پایونیر ) که دوتا بلندگوی پایونیر 9570 و یه امپلی فایر پایونیر بهش وصله بیای سوکت بلندگوهای اصلی فابریک ماشین رو هم بهش وصل کنی از کیفیت صدای بلندگو های پایونیر کاسته میشه ؟
    آیا این کار اسیبی به باطری و یا ضبط و قسمته دیگه میزنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

همانطور که حسین جان فرمودند کامپوننتهای تا 100 وات خیلی توانائی بیس رو ندارن.ولی کامپوننتهای 150 واتی چرا بیس و مید بیس قوی دارن ولی مسلما هزینه آنها بالا و به الطبع آمپلیفایر در خور خودشون هم لازم دارند.
    ماشینتون چی هست؟

حمید خان 206 تیپ 2 دارم این کامپوننتی که شما فرمودی میشه مدل و قیمتش رو به همراه آمپلی بگی تا بدونم توانایی خریدشو دارم یا نه؟
    حمید خان این مدل هلیکس Esprit E69X به نظر شما چطوره؟ در حد 690 هرتز کیفیت داره ؟
    Last edited by varamini1; 18-04-2014 at 10:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •