از دوستان رشتی کسی اینجا هست که از مخابرات رشت adsl گرفته باشه یکم راجعبش توضیح بده که الان وضعیتش چطوره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دوستان رشتی کسی اینجا هست که از مخابرات رشت adsl گرفته باشه یکم راجعبش توضیح بده که الان وضعیتش چطوره؟
128 نامحدود شاتل مرکز3 همیین الان....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره یکی به زحمت توضیح بده ببینیم اینترنت مخابرات وضعش چطوره من دیگه اندیشه تمدید نکنم
قطعی داره در طول روز یا نه؟
سرعت 128 محدود در طول روز چطوره و در شب چطوره ؟ سرعتش ثابته یا کم و زیاد میشه؟ از طریق 2020 ثبت نام کنیم بعد از 128 به بالا میتونم بگیرم یا نه؟باتشکر
چرا صفحات قبلی را مطالعه نمیکنید ؟
اینترنت مخابرات از همه نظر اکی هستش مشکلی هم نداره .
2020 تماس بگیرید ثبت نام کمید . قبلش هم حضوری برید درخواست چمع آوری
سلام من اندیشه نامحدود 256 دارم سرعت 40 تا 50 دارم دانلود زیاد میکنم میخوام مخابرات 512 نامحدود بگیرم سرعت دانلود 512 نامحدود مخابرات چنده؟
من که 128 نامدود اندیشه داشتم خیلی راضی بودم
گول خوردیم رفتیم این 128 نامحدود پارس رو گرفتیم صبح سرعتش خوبه هر چند پینگ بالاست ولی از ساعت 4 به بعد دیگهسرعت می رسه به زیر 20
واقعا پشیمونم زنگ زدم دختره می گم ما از 6 ماه پیش درخواست پهنای باند دادیم ولی بهمون نمی دن
در کل بر می گردم همون اندیشه حداقل پینگش پایینه من که دانلود نمی کنم همون پیح رو درست برامون باز کنه کافیه
پارس دیگه چیز کرده بابا
من نامحدود دارم صبحش خوبه غروب از 4 به بعد دیگه داغون می شه
مثلاد تا 20 گیگ سرعت رو 1 مگ هست ولی فقط صبح ها هست غروب دیگه همون سرعت معمولی هست
...............
Last edited by sharoshor; 06-03-2013 at 20:06. دليل: حذف
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم.خط خونه شمارش عوض شده (این مرکز جدیده قلی پور)بجز اندیشه و مخابرات هم کسی دیگه سرویس نمیده.قبلا از شاتل سرویس داشم محدود 128.
1- 256 نامحدود اندیشه رو که ماهی 28 تومن.(سرعت و کیفیتش و نمیدونم)
2- 256 نامحدود مخابرات رو که 6 ماهه داره میده ماهی 17 تومن.(اگه سرعتش 50 باشه بصرفه تره خیلی)
3- 512 نامحدود مخابرات رو که 6 ماهه داره میده 27 تومن (هم قیمت 256 اندیشه، سرعت؟)
با کارت دانشجویی میدن اینارو دیگه؟ (خدا خودت ببین چیزی درین زمینه نمیگم)
موندم کدومشو بگیرم.از این GPRS ایرانسل رها بشم.
نمیدونم سرعتشون چجوریاس...یه کمکی کنین برم از یکیشون بگیرم.
پیش شماره 560 رشت هستم.
ممنون
عزیز مخابرات بخر حتما . نوسان سرعت نداری پینگ عالی . سرعتش هم 256 حدود 59 تا 55 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)