تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1471 از 1805 اولاول ... 471971137114211461146714681469147014711472147314741475148115211571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,701 به 14,710 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

زنگ زدم به 2020 برای محدودیت سرعت. میگه تا چند روز دیگه اختلال برطرف میشه. گفتم بخاطر شبانه اش پول یکسال رو پیش پیش دادیم. اگه درست نمیشه بگید یه فکر دیگه ای بکنیم. میگه درست میشه !

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوست عزیز این سایت مربوط به مخابرات نیست و احتمال داره یوزر و پسورد دزدیده بشه
    IP این سامانه مربوط به شبکه داخلی اینترنت مخابرات خراسان هست ، پس مربوط به مخابراته و مشکل امنیتی و دزدی و ... نداره.

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

زنگ زدم به 2020 برای محدودیت سرعت. میگه تا چند روز دیگه اختلال برطرف میشه. گفتم بخاطر شبانه اش پول یکسال رو پیش پیش دادیم. اگه درست نمیشه بگید یه فکر دیگه ای بکنیم. میگه درست میشه !
    اره میخواستی بگی خوب چش بوده که خراب شده بعدا درست میشه خدا نکرده من مشترک شما هستم اگر گفت قبوله.
    یک کلام میگفتی پاشین جمع کنین دکو دستگاتون رو بابا ملت رو .........شما ها تق قطع میکردی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

IP این سامانه مربوط به شبکه داخلی اینترنت مخابرات خراسان هست ، پس مربوط به مخابراته و مشکل امنیتی و دزدی و ... نداره.
    دامین . ای پی رو اعلام کنی برای دوستان که بیشتر خاطر جمع شن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من دو تا فایل یک گیگ رو سه شبه برای دانلود گذاشتم هنوز 50 درصدش دانلود شده یعنی پول برقی که بابت این سه شب میدم بیشتر از پول حجم در میاد
    نفرین و اعنت به مخابرات و صاحب بی همه چیزش.....

6. 2 کاربر از arian007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من دو تا فایل یک گیگ رو سه شبه برای دانلود گذاشتم هنوز 50 درصدش دانلود شده یعنی پول برقی که بابت این سه شب میدم بیشتر از پول حجم در میاد
    نفرین و اعنت به مخابرات و صاحب بی همه چیزش.....
    کاملا حق دارین شما خدمات ضعیف شرکت مخابرات یعنی این یک عده دارن بدون اکانتینگ دارن شبانه 50 گیگ 100 گیگ میگیرن یکی مثل شما اینه وضعش باید سرویس ها جدا شه همه مثل هم باشن این واقعا درست نیست البته مخابرات مرکزی صحبت کردم تو سیستم جدید دارن ظاهرا افراد سود جو رو پیگیری میکنن.

8. این کاربر از farizn_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملا حق دارین شما خدمات ضعیف شرکت مخابرات یعنی این یک عده دارن بدون اکانتینگ دارن شبانه 50 گیگ 100 گیگ میگیرن یکی مثل شما اینه وضعش باید سرویس ها جدا شه همه مثل هم باشن این واقعا درست نیست البته مخابرات مرکزی صحبت کردم تو سیستم جدید دارن ظاهرا افراد سود جو رو پیگیری میکنن.
    چطوری پیگیری میکنن ؟ یعنی این افراد سودجو شبی 50 تا 100 گیگ میگیرن !؟ مگه اینا چطوری این کارو میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من اعتبار زمانیم تموم شده فقط فردا رو دارم.حالا میخوام زمان بخرم نداره .حجم میشه خرید ولی زمان نمیشه .کسی راه حلی داره ؟ حتی تغییر طرح هم غیر فعاله.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چطوری پیگیری میکنن ؟ یعنی این افراد سودجو شبی 50 تا 100 گیگ میگیرن !؟ مگه اینا چطوری این کارو میکنن؟
    من خودم تو تست روز مخابرات که قبلا مس داشتم 7 مگ جواب میداد به محض اینکه ساعت 1 میشد دانلود میشد بین 240 تا 252 همین دیگه خبری از 700 تا 800 کیلو در ثانیه نبود سیستم به طور خودکار محدود میکرد حالا بعضی از مناطق ظاهرا درست عمل نمیکنه فشار روی پهنای باند میارن

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

آخرین جواب پشتیبانی ، امیدوارم همینطور باشه

افت سرعت بعلت تغییرات مخابرات در تمام شهرستان های استان در چند روز اخیر میباشد که در حال پیگیری هستیم هر چه سزیعتر مشکل مشترکین بر طرف شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •