زنگ زدم به 2020 برای محدودیت سرعت. میگه تا چند روز دیگه اختلال برطرف میشه. گفتم بخاطر شبانه اش پول یکسال رو پیش پیش دادیم. اگه درست نمیشه بگید یه فکر دیگه ای بکنیم. میگه درست میشه !
زنگ زدم به 2020 برای محدودیت سرعت. میگه تا چند روز دیگه اختلال برطرف میشه. گفتم بخاطر شبانه اش پول یکسال رو پیش پیش دادیم. اگه درست نمیشه بگید یه فکر دیگه ای بکنیم. میگه درست میشه !
IP این سامانه مربوط به شبکه داخلی اینترنت مخابرات خراسان هست ، پس مربوط به مخابراته و مشکل امنیتی و دزدی و ... نداره.
اره میخواستی بگی خوب چش بوده که خراب شده بعدا درست میشه خدا نکرده من مشترک شما هستم اگر گفت قبوله.
یک کلام میگفتی پاشین جمع کنین دکو دستگاتون رو بابا ملت رو .........شما ها تق قطع میکردی![]()
دامین . ای پی رو اعلام کنی برای دوستان که بیشتر خاطر جمع شن.
سلام من دو تا فایل یک گیگ رو سه شبه برای دانلود گذاشتم هنوز 50 درصدش دانلود شده یعنی پول برقی که بابت این سه شب میدم بیشتر از پول حجم در میاد
نفرین و اعنت به مخابرات و صاحب بی همه چیزش.....
کاملا حق دارین شما خدمات ضعیف شرکت مخابرات یعنی این یک عده دارن بدون اکانتینگ دارن شبانه 50 گیگ 100 گیگ میگیرن یکی مثل شما اینه وضعش باید سرویس ها جدا شه همه مثل هم باشن این واقعا درست نیست البته مخابرات مرکزی صحبت کردم تو سیستم جدید دارن ظاهرا افراد سود جو رو پیگیری میکنن.
چطوری پیگیری میکنن ؟ یعنی این افراد سودجو شبی 50 تا 100 گیگ میگیرن !؟ مگه اینا چطوری این کارو میکنن؟![]()
دوستان من اعتبار زمانیم تموم شده فقط فردا رو دارم.حالا میخوام زمان بخرم نداره .حجم میشه خرید ولی زمان نمیشه .کسی راه حلی داره ؟ حتی تغییر طرح هم غیر فعاله.
![]()
من خودم تو تست روز مخابرات که قبلا مس داشتم 7 مگ جواب میداد به محض اینکه ساعت 1 میشد دانلود میشد بین 240 تا 252 همین دیگه خبری از 700 تا 800 کیلو در ثانیه نبود سیستم به طور خودکار محدود میکرد حالا بعضی از مناطق ظاهرا درست عمل نمیکنه فشار روی پهنای باند میارن
آخرین جواب پشتیبانی ، امیدوارم همینطور باشه
افت سرعت بعلت تغییرات مخابرات در تمام شهرستان های استان در چند روز اخیر میباشد که در حال پیگیری هستیم هر چه سزیعتر مشکل مشترکین بر طرف شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)