RPسایت پرسی باکس هستیکی از دوستان یه سایت کاملا مطمئن لطفا معرفی کنه برای خرید RP
RPسایت پرسی باکس هستیکی از دوستان یه سایت کاملا مطمئن لطفا معرفی کنه برای خرید RP
persibox.com قیمتش هم مناسب تره نسبت به سایت های دیگه
--------------------------
ww نرف شداما گفتن آپدیتش تو راه ، هر چند استاد alone son خبرشو بهم داده بود
Last edited by pancha73; 10-12-2014 at 10:03.
Warwick رو رسما زدن کتلت کردن ، با Urgot و Galio محشور شد
اشکال نداره Champ Op جدید توی راهه![]()
ey khodaya az jax motanaferam ye modat khoob shode bood vali alan dobare bugesh kardan![]()
rasti updatesh cheghadrie?
یعنی من رو هر چمپی دست میزارم نرف میشهww نرف شداما گفتن آپدیتش تو راه ، هر چند استاد alone son خبرشو بهم داده بود
اقا اگر می خواهید چمپی نرف بشه بکید من فقط 2 نا بازی باهاش کنم نرفه![]()
![]()
این 420blaze it چیه قضیش؟
امروز تو یه بازی همه میگفتن بعد میخندیدن :|
Last edited by Fiddle; 11-12-2014 at 13:37.
عواقب استریم ندیدنه دیگه
فهمیدن خود 420 به کنار ، فهمدینش توی LoL به مشاهده طولانی مدت استریم های qtpie رو نیازمنده
تاریخ چه اش بر می گرده به گروهی از دانش آموزان یک دبیرستان آمریکا که ساعت 4:20 دقیقه در جایی باهم قرار می زاشتن و ماری جوانا می کشیدن و از عدد 420 بین هم دیگه استفاده می کردند
هر ساله 4/20 رو کسانی که ماری جوانا و علف می کشن جشن می گیرن و یک جنش بین المللی هست ، به یاد اون ها
420 blaze it به معنی کشیدن علف و یا ماری جوانا هست ، عموما در ساعت 4:20 دقیقه صبح یا عصر
اما.....
توی LoL همچین معنی ای نمی ده ، باید بگردی دنبالش ، توی فروم NA ، فیلم ها Y0UTUBE رو ببینی ، استریم های qtpie رو ببینی تا بفهمی منظورشون از 420 چی هست ، عبارت هایی از جمله dongsquad420,weedemboyz,420 blazeit و ... از این دسته عبارت ها هستن ، معنی و مفهوم جمله ای ندارن توی LoL ، در واقع Meme ای هستند که در شرایطی خاص پیش میاد
توی بازی ها هم عمدتا وفتی AP اه یکی از Champion ها می شه 420 که اتفاق رایجی هست ، یا یکی Movement Speed اش می شه 420 و ... ، 420 رو اسپم می کنن دور هم می خندن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)