تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1471 از 4751 اولاول ... 47197113711421146114671468146914701471147214731474147514811521157119712471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,701 به 14,710 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها تهران هم مثل مشهد نشد

من الان با 192 سرعتم 21 کیلوبایته

در ضمن مشهد 250ه

مشهد 250 است ؟؟؟ ولی من که الان دارم با 120 دان می کنم ... البته الان یکم نوسان افتاده بین 110 تا 140 هست ...

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

بعضي از مناطق شهر يه زماني از روز اره 250 ميره!! اما خيلي به ندرت!! خيلي خيلي كم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این هم مدرک :

4. 3 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این هم یکی دیگه :

6. 2 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست گرامی
    اولا : شما چنان صحبت می کنید انگار سهام داره شاتلی . یا انگار شاتل برای اقوامتون . چرا الکی تعصب میکشه .
    معلوم که من اگر 13000 پول بدم ولی با 19 تومنیا یکی باشم ( تازه در بعضی موارد هم بالاتر از اونا ) برای خودم صفا می کنم .
    مطمئنم شما هم اگر مثل ما با بدبختی 512 می گرفتی و سرعتت از 128 ها هم پایینتر می بود الان شاتل رو مورد عنایت خودت قرار میدادی .
    دوما : کسی از شما نظر خواست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من دارم پیشنهاد می دم که : دوستان 512 به شاتل بگید که این رسمش نیست و خودش ضرر می کنه . اونوقت شما میگی راه باز جاده دراز !!!!!!!!!
    دم شما گرم
    بابا شما رسماً...! اولاً اينجا فروم هست و كسي نبايد از كسي نظر بخواد تا نظر بده و آزاد هست. دوماً منم از منتقدان شاتل هستم ولي ديگه اينكه چند ماهه مد شده ميان اينجا و هي ميگن سرعت كم شده يه كم كلافه كنندس. بايد به پشتيباني بگين و اگر جواب درست حسابي نگرفتين برين شركت بهتري كه سراغ دارين. اگرم ندارين پس معلومه همه ي شركت ها همينه. مثلاً همين صبانت دوستم چند ماهه گرفته يه بارم نتونسته شبا دانلود كنه. پس همشون همين هستن. مشتري زياد ميكنن و پهناي باند رو دست نميزنن. اگرم يه كم متحد بشين ميتونين يه نامه تنظيم كنين و به سازمان تنظيم مقررات بفرستين. اونجا گفته با ISP هاي كم فروش برخورد ميشه. اصلاً خودش فرم هم داره ميتونين همه ي اكويي هاي ناراضي فرمش رو پر كنن. شكايت ها زياد بشه شايد به نتيجه برسين. اينكه هر روز بيان تو اين تاپيك و بگين درد كسي رو دوا نميكنه. اون موقع حال نداشتم اين همه بنويسم منظورم رو بد متوجه شدين

اينم لينك جايي كه ميتونين شكايت رو مطرح كنين:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 7 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول آقا دمت گرم او رو همون شیشه مونیتورت یه دستی هم به سر یوزر ما بکش شاید ماهم بتونیم به یه همچین فیضی برسیم

10. 3 کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

پدرام جان میشه بگی از کجا فهمیدی فایل ورده؟

میگم زنگ بزنید بگید خب 128 رو به حالت اول برگردونند شاید درست شه
    چون پشت این بالا آپ شدن سرعت همیشه میتونن جبهه بگیرند

در ضمن اینم که میگن شبا ترافیک میره بالا درسته زیادی الکی غر نزنید به این دلایل:
    1)ایرانی جماعت دلش میخواد کل اینترنت رو تو هاردش داشته باشه حتی اگه لازم نداشته باشه
    2)ایرانی جماعت میگه شبا که رایگانه منم دارم پول میدم بزار تا قرون آخرش دانلود کنم
    3)خب واقعا ترافیک 3 گیگ خیلی کمه مردم شبا مجبورا استفاده کنند
    4)اکثر مشترک ها از 1 به بعد دیگه وبگردی کم میکنند لالا تشریف دارند و کامپیوتر زبون بسته تا صبح جون میکنه

یه راه داره زنگ بزنید بگید شما که پهنای باند نداری غلط میکنی خط 128 رو روی 512 شیر میکنی!!!

از ما گفتن بود
    بحث اینه که یک سری مثل من اصلا شبانه نمیخوایم
    من از اون اولم اصلا به فاکتور رایگان بودنش شبانه شاتل کاری نداشتم چون هر چیزی میخوام ( فیلم - نرم افزار - کنسرت - بازی - ... ) مفت برام هر 2 روز میارن با flash

امثال من در طول روز هم شدید مشکل دارن 1 ساعت خوبه 2 ساعت افتضاح 30 دقیقه متوسط
    حالا قطعی های چند ساعته , باز نشدن سک سری از سایت ها و سرور تا تو ایام خاص و ... به کنار

بحث من یکی از این مشکل هست
    من بیشتر از 2 ماهه که 1 به بعد اصلا دان نکردم

محتوای مخفی: ! 
    حالا word نباشه notepad مشکلیه ؟

12. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث اینه که یک سری مثل من اصلا شبانه نمیخوایم
    من از اون اولم اصلا به فاکتور رایگان بودنش شبانه شاتل کاری نداشتم چون هر چیزی میخوام ( فیلم - نرم افزار - کنسرت - بازی - ... ) مفت برام هر 2 روز میارن با flash

امثال من در طول روز هم شدید مشکل دارن 1 ساعت خوبه 2 ساعت افتضاح 30 دقیقه متوسط
    حالا قطعی های چند ساعته , باز نشدن سک سری از سایت ها و سرور تا تو ایام خاص و ... به کنار

بحث من یکی از این مشکل هست
    من بیشتر از 2 ماهه که 1 به بعد اصلا دان نکردم

محتوای مخفی: ! 
    حالا word نباشه notepad مشکلیه ؟
    خب عزیز من شما نمیخواید اما کسایی که براشون مفت فلش پر نمیارند میخوان، برا همینه تا خرخره شبا مرکزا پره
    من اصلا طرف حرفم شما نیستی چون میدونم سر بحث با این شاتل 10 سال پیر شدی

محتوای مخفی: بخونش 
    حالا این دفعه رو ایراد نداره

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ب

اينم لينك جايي كه ميتونين شكايت رو مطرح كنين:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این که میدونم و بهم ثابت شده و تجربه داشتم که این لینک ها و این گزارش ها کار به جایی نمیبره ( دلیلش هم هم غذا بودن این اقایون سر یک سفره است ) اما با این وجود یک متن بلند بالای خفن ادبی تایپ کردم ارسال کردم
    خب عزیز من شما نمیخواید اما کسایی که براشون مفت فلش پر نمیارند میخوان، برا همینه تا خرخره شبا مرکزا پره
    من اصلا طرف حرفم شما نیستی چون میدونم سر بحث با این شاتل 10 سال پیر شدی

محتوای مخفی: بخونش 
    حالا این دفعه رو ایراد نداره
    خوب منم همین رو میگم دیگه
    باید حساب این 2 دسته از هم جدا بشه که هم ماها بتونیم surfing کنیم و bandwidth اونها رو نگیریم هم اون ها مارو از هستی ساقط نکنن
    چون 1 به بعد اینجا حتی همین p30 هم جون میده تا بالا بیاد ( در حد 120 ثانیه )

15. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این که میدونم و بهم ثابت شده و تجربه داشتم که این لینک ها و این گزارش ها کار به جایی نمیبره ( دلیلش هم هم غذا بودن این اقایون سر یک سفره است ) اما با این وجود یک متن بلند بالای خفن ادبی تایپ کردم ارسال کردم

خوب منم همین رو میگم دیگه
    باید حساب این 2 دسته از هم جدا بشه که هم ماها بتونیم surfing کنیم و bandwidth اونها رو نگیریم هم اون ها مارو از هستی ساقط نکنن
    چون 1 به بعد اینجا حتی همین p30 هم جون میده تا بالا بیاد ( در حد 120 ثانیه )
    1)همیشه هم اونطوری که میگی نیست بعضی موقع ها جواب میده

2)من بودم جای این شاتل مسخره سرویس ها رو به صورت حجمی هم میذاشتم می گفتم مثلا سرویس آرت 1 در روز حق استفاده 1 گیگ رو داره حالا یا وبگردی یا دانلود چون اینجوری همه حجم دانلود بین یه زمان خاص نمیفته هم شاتل خر کیف میشه ازین که همش راضیند هم خودشون اذیت نمیشند سرعتها رو هم همرو 1 مگ میبستم میرفت
    چون طرف جو گیر میشه تو 2 ساعت کل ترافیک رو میخوره

در ضمن یه جور دیگه هم هست برام جالب بود میخواستم بگم اونروز یه ISP آمریکایی رو دیدم یه نوع سرویس ساعتی داشت یعنی مثلا نوشته بود با خرید این سرویس فقط میتونید بین ساعات 7 تا 12 ظهر مصرف کنید این جون میده برای دانلودرها(میتونن بزارنش مخصوص دانلود)

هزار تا کاره دیگه هم میشه کرد

اما همچنان تو ایران فقط یه مشکل بزرگ هست(پهنای باند 155 مگ وقتی باشه 42 میلیون اینجوری میشه باید ارزون باشه اما باز سخت به نظر میرسه چون ارزون کردن پهنای باند زیاد شه متقاضی زیاد میشه اگرم متقاضی زیاد شه احتیاج به سیستم ها و سرور های قویتر و سیستم تبادل اطلاعاتی مدرن تری داره و این ها هم تو ایران ممکن نیست و هزینه بر و زمان بره اما مشکلشی که بیشتر از همه اینا توش دخیله اینه تو کشور ما دارن با اینترنت کاسبی میکنند ((بحث س-یا-س-ی نشه خوهشا در ضمن بعضی ها سوء استفاده نکنند این موضوع رو به جای دیگه ربط بدند))که این درست نیست به نظر من)
    Last edited by MaSoUd555; 19-01-2010 at 18:43.

17. 3 کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •