تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1471 از 1635 اولاول ... 471971137114211461146714681469147014711472147314741475148115211571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,701 به 14,710 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اگر GPS به کارتون نمیاد پس مدل 260 حذف میشه چون تنها تفاوتش با مدل 240 داشتن GPS هست.
    در مورد باتری، این مدل سونی بهتره چون با هر بار شارژ میتونید 320 عکس بگیرید و با کنون 240 در حدود 230 عکس....
    خروجی HDMI رو هر دو مدل دارن
    نوع فایل ذخیره سازی در سونی: MPEG-4 و در کنون : (MOV (Image: H.264
    کیفیت فیلم برداری سونی بالاتره: 60 فریم بر ثانیه.کنون: 24 فریم بر ثانیه
    میمونه کیفیت عکس که سوال خود من هم هست.دوستانی که تجربه دارن نظر بدن لطفا.
    من هم قصد خرید 260 رو دارم . نمونه عکس هایی که از 260 در اینترنت دیدم قابل قبول بودن.
    از نظر کیفیت عکس sx260 کمب بالاتر است ولی در فیلمبرداری همونطور که میدونید hx10 خیلی بهتر است هم در فریم ریت هم در فرمت که avchd هم دارد که در دوربین های پاناسونیک که در فیلمبرداری با سونی رقابت دارد از همین فرمت استفاده میشود + lcd با کیفیت تر در سونی .تو این رنج دوربین همه چی تموم که مطابق میل همه باشه وجد نداره بسه به اولویت هایتان انتخاب کنید.
    موفق باشید
    Last edited by m0fidi; 31-05-2013 at 12:35.

2. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت snf65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینارو برا زوم نمیخوام
    برای من کیفیت عکس و فیلم مهمه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[QUOTE=snf65;7668194]اینارو برا زوم نمیخوام
    برای من کیفیت عکس و فیلم مهمه
    پس چرا مدل های سوپر زوم انتخاب کردید?اگر با دوربین هایی با قابلیت تعویض لنز مشکلی ندارید بگویید تا مدل معرفی کنم
    Last edited by m0fidi; 31-05-2013 at 23:31.

5. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

لازم به ذکر است که اضافه کنم در موردhx10 سونی که پیشتر گفته بودم سایت dpreview بهش امتیاز نداده بگویم کهروال کار سایتش انگار جوریه که به بعضی از مدل های یه سری از کامپکت ها مثلا hx ها یاsxها امتیاز داده و کاربر میتونه از امتیازی که به hx9یاhx20 داده کیفیت hx10 رو هم براورد کنه .خودمم تازه فهمیدم

7. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من که موندم!
    SX260 یا HX20 یا اصلا منتظر بمونم برای افزایش بودجه یه بریج بگیرم.....
    نمیدونم چطور میگین 260 از HX20 کیفیت عکس بهتری داره؟ در حالیکه سونی 18 MP هست و اون 12.1.تو سمپل های سایت DP هم در سوژه و شرایط یکسان عکس HX20 به مراتب کیفیت و وضوح بهتری داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من که موندم!
    SX260 یا HX20 یا اصلا منتظر بمونم برای افزایش بودجه یه بریج بگیرم.....
    نمیدونم چطور میگین 260 از HX20 کیفیت عکس بهتری داره؟ در حالیکه سونی 18 MP هست و اون 12.1.تو سمپل های سایت DP هم در سوژه و شرایط یکسان عکس HX20 به مراتب کیفیت و وضوح بهتری داره.
    به استنادهمون dp گفتم تو قسمتfull review دوربین مورد نظر(اگه review داشته باشه) بعد conclusion میتونید درجه ومیزان توانایی هر ویژگی از دوربین مورد نظر رو با دوربین دیگه مقایسه کنید,در مورد مگاپیکسل اگه یه کم تحقیق کنید متوجه میشید که برای کاربر عادی خیلی اهمیت نداره و فقط کابردش در عکس ها صنعتی و سایز بزرگ با زوم بالاست (g12 کنون که شاخ ترین کامپکت هاست 12 م پ هست,نمونه عکس های dp خیلی قابل اعتماد نیست چون خود مردم میذارن و گاهی یه عکس رو تو نمونه ی دوربین های دیگه هم میبینی ,برای تشخیص یه دوربین با کیفیت نشانه خاصی وجود نداره به جز سایز سنسور اگه انقدر رو جزییات عکس حساسی می تونی با افزایش بودجه یه دوربین mirrorless (بدون ایینه)بگیری با سنسور های 4/3 یا سایز حرفه ای و بدنه ای مشابه به کامپکت ها البته اینها قابلیت تعویض لنز دارند و بسته به کاربرد (طبیعت,پرتره ,تله و...) باید بعدها هزینه ی لنز کنی ولی اگه با تعویض لنز حال نمیکنی میتونی به g1x کنن فکر کنی که سنسوری بزرک با لنز ثابت داره یا x10 فوجی و... ولی اگه کابردت معمولا عکس خانوادگی است بین همون دو مدل مد نظر خودت یکی رو انتخاب کنی کاملا راضی نگهت میداره مگه اینکه علایق هنری داشته باشی.
    راستی اینو اضافه کنم که اگه زوم خیلی برات اولویت نداره از فکر بریج بیرون بیا چون همون زوم بالاش با سایز سنسور کوچک نویز عکست رو بالا مبره البته نه برای عکس غیر زوم ولی در شرایط یکسان مثلا عکس خانوادگی یه کامپکت خوب خروجی بهتری بهتون میده بازار پره از بریج های دست دوم تمیزی که صاحبانشون بعد از مدت کوتاهی اونها رو فروختند البته برداشت نشه که همه ناراضی اند.
    با ارزوی بهترین ها
    Last edited by m0fidi; 01-06-2013 at 12:29.

10. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

به استنادهمون dp گفتم تو قسمتfull review دوربین مورد نظر(اگه review داشته باشه) بعد conclusion میتونید درجه ومیزان توانایی هر ویژگی از دوربین مورد نظر رو با دوربین دیگه مقایسه کنید,در مورد مگاپیکسل اگه یه کم تحقیق کنید متوجه میشید که برای کاربر عادی خیلی اهمیت نداره و فقط کابردش در عکس ها صنعتی و سایز بزرگ با زوم بالاست (g12 کنون که شاخ ترین کامپکت هاست 12 م پ هست,نمونه عکس های dp خیلی قابل اعتماد نیست چون خود مردم میذارن و گاهی یه عکس رو تو نمونه ی دوربین های دیگه هم میبینی ,برای تشخیص یه دوربین با کیفیت نشانه خاصی وجود نداره به جز سایز سنسور اگه انقدر رو جزییات عکس حساسی می تونی با افزایش بودجه یه دوربین mirrorless (بدون ایینه)بگیری با سنسور های 4/3 یا سایز حرفه ای و بدنه ای مشابه به کامپکت ها البته اینها قابلیت تعویض لنز دارند و بسته به کاربرد (طبیعت,پرتره ,تله و...) باید بعدها هزینه ی لنز کنی ولی اگه با تعویض لنز حال نمیکنی میتونی به g1x کنن فکر کنی که سنسوری بزرک با لنز ثابت داره یا x10 فوجی و... ولی اگه کابردت معمولا عکس خانوادگی است بین همون دو مدل مد نظر خودت یکی رو انتخاب کنی کاملا راضی نگهت میداره مگه اینکه علایق هنری داشته باشی.
    راستی اینو اضافه کنم که اگه زوم خیلی برات اولویت نداره از فکر بریج بیرون بیا چون همون زوم بالاش با سایز سنسور کوچک نویز عکست رو بالا مبره البته نه برای عکس غیر زوم ولی در شرایط یکسان مثلا عکس خانوادگی یه کامپکت خوب خروجی بهتری بهتون میده بازار پره از بریج های دست دوم تمیزی که صاحبانشون بعد از مدت کوتاهی اونها رو فروختند البته برداشت نشه که همه ناراضی اند.
    با ارزوی بهترین ها
    دوست عزیز ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی
    با این حساب میریم سراغ 260.
    سوال آخرم اینه که منتظر 280 که اصولا همین ماه باید بیاد ایران بمونم یا نه؟

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان قیمت سونی hx 100v و hx200v رو می خواستم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینارو انتخاب کردم چون از این تیپ دوربین ها خوشم میاد
    اگه دوربینی با این قیافه یه نوع دیگه زیر 1 میلیون تومان میشناسید معرفی کنید .

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به خاطر قیافشون این مدلارو انتخاب کردم
    یه دوربین میخوام هم قیافش این جوری باشه هم عکاسی و فیلم برداریش خوب باشه
    قیمتش هم زیر 1 میلیون باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •